Cedeaza trecerea, cele de pe centura, puse de curind
![]() ![]() ![]() |
Cedeaza trecerea, cele de pe centura, puse de curind
zodrac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|||
DRE |
![]()
|
![]() Pimp inside Group: Members Posts: 141 Joined: 12 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Detaliaza te rog modul in care autoritățile au decis să dirijeze intersecțiile șoselei de centură cu șoselele ce duc spre Tunari si Ștefănești... Eu nu stiu cum au decis sa faca acest lucru, au pus "cedeaza" pt. cei care vin pe centura?
![]() |
--------------------
Audi
A4
2010 Viteza luminii este mai mare decit cea a sunetului. De aceea, unii oameni par straluciti, pina ii auzi vorbind...
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Da asa au facut. Ieri seara am facut aproape doua ore de la Otopeni pana in Voluntari...o mare bataie de joc. Probabil ca este mai convenabil sa se faca coada mai mare pe centura, nu cumva sa se polueze prea tare aerul din curtile bogatanilor din Pipera.
Nu era oare mai corecta semaforizarea intersectiilor? Ce sa mai vorbim de sens giratoriu sau de pasarele...poate in vis. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva sunt niste treceri la nivel de cale ferata prin apropiere? Uneori din cauza prezentei acestora se schimba ordinea de prioritate
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Pana de curand, la cele dintre Otopeni si Voluntari aveau prioritate cei care circulau pe centura. Acum au schimbat, am observat acum 2 saptamani. Adevarul e ca e mai sigur asa, ca cei care vin dinspre Bucuresti si trebuie sa iasa pe centura, daca trebuie sa mai dea si prioritate stau fix pe calea ferata.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sigur ca da, daca stati si voi doua ore in coada pe centura, fiti siguri ca n-o sa mai ganditi asa.
Semaforizarea corelata cu automatizarea barierei este cea mai corecta solutie in faza actuala. PS Eu sunt unul dintre fraierii care se incapataneaza sa nu depaseasca ditamai coloana pe acostamentul sensului opus. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
Este mult de spus pe marginea acestui subiect.
Pana acum un an, centura avea cedeaza, si era coada. Nu era bine pentru centura, dar pentru ceilalti.... De un an incoace, a avut prioritate. Decizia a fost luata impreuna cu un protocol cu SNCFR-ul, cum ca pe calea ferata aferenta, nu vor circula trenuri decat noaptea. Corect, caci nu vedeam bine un sofer care este prins pe trecerea la nivel, asteptand sa-i faca loc "Yusuf" si fratii lui de pe tir-uri.... Coada, s-a mutat pe arterele care ieseau/intrau in/din Bucuresti. Nu era bine pentru acestia, dar pentru centura era ok... Acum, au revenit la situatia precedenta. Probabil s-a razgandit SNCFR-ul. Intre timp, traficul...., numarul locuitorilor din Stefanestii de Jos si Tunari..., numarul posesorilor de autoturisme... etc ....TOATE AU CRESCUT. Soselele au ramas tot asa, cu doar cate o banda pe sens, si fara semafor. Nu am vazut nicaieri semafor "corelat" cu barierele automate. Cred ca o ( singura ) solutie este construirea de pasaje supraterane. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:05 |