spray-uri de curatat filtrul de aer, unde gasesc?
![]() ![]() ![]() |
spray-uri de curatat filtrul de aer, unde gasesc?
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
daca chiar vrei sa cureti filtrul,eu as recomanda sa il sufli cu jet de aer(compresor).
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
nelu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Break CLI 2003
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pe mine ma intereseaza pt filtre sport gen k&N ,spary-urile asteas sunt pt circuite electronice?sau pt ce?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Filtrul de aer din hartie nu se spala cu lichid, nu se sufla cu aer comprimat, doar se desprafuieste cu aspiratorul. Ideal este sa se inlocuiasca cu unul nou.
Filtrul de aer cu sita metalica se spala cu spray curatitor de frane. Pentru ungere desi nu stiu la ce te referi, se poate folosi spray cu vaselina lichida. Ambele spray-uri se gasesc la Carrefour, Metro, Selgross, etc. |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
tunder omul vorbeste de filtru sport;
acolo este cum spune el; se curata cu spray special |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
OK, eu am incercat sa-i prezint o solutie mai la indemana testata de mine.
Daca vrea spray special atunci: Augsburg, Paneuro... cam atat imi vine in minte acum...eventual o cautare pe google. Scuze daca am enervat pe cineva! |
--------------------
Dacia
Dacia
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000
- B 13 ABC Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
ydaniel |
![]()
|
da ma duc pe la augsburg(desi au preturi MARI) pe mine ma intereseaza pt filtre cu site nu de hartie gen romcarbon:P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
pyc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 24 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu incerca sa-l sufli la presiune ca il strici ..nu este recomandat ..au tot ce-ti trebuie la magazinul de tuning de la intersectia Ion Mihalache - Miciurin (fosta 1Mai) linga farmacia Sensi Blue, sau inspre piata 1Mai este mag C&C
|
--------------------
Cielo/Corea
1500 hb
- B2xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
ma voi duce.asa preturi estimative?oricum nu aveam de gand sa le suflu:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:09 |