DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme directie Logan MCV

vld22
post 13 Mar 2016, 14:59
Post #1

membru daciot

Group: Members
From: iasi

Salutare

Poate a mai fost, poate nu deschis acest subiect , dar masina se comporta de la o zi la alta destul de ciudat . Detin un Logan MCV 2012, 1.5 DCI si de ceva vreme ( din noiembrie 2015 cand am schimbat cauciucurile cu unele de iarna ) la viteze de peste 110 km/h trepideaza volanul . Am zis ca poate poate sunt cauciurile de vina, asa ca acum o saptamana am schimbat cauciurile cu unele de vara, dar problema nu a disparut, ba chiar mai rau face si anume :

- intre 30 -- 50 km/h volanul revine sacadat dupa viraje, la fel dupa 110 km/h sacadatul se simte mult mai pronuntat
- dupa 100 km/h incepe sa trepideze volanul si anume , calc acceleratia pana pe la 120 km/h trepidatul se simte putin, o las in frana de motor (120-->100 km/h) trepidatul este mult mai puternic
Precizez ca masina are urmatoarele piese schimbate :
- brate, pivoti, bilete, bucse aprox 5000 km
- 4 cauciucuri noi Continental + 2 jante de tabla noi
- amortizoare fata : aprox. 10000 km
- discuri + placute frana : 500 km
- km parcusi : 158000
... in curand ajung sa schimb si masina ca nu stiu ce sa ii mai fac. Care sa fie problema ? sad.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI - B - 43 -MCJ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
iulic'
post 15 Mar 2016, 19:46
Post #2

Membru

Eu m-as uita un pic la planetare!!! Asta daca rotile sun 100% ok, nu doar echilibrate. Pot fi si anvelope deformate.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5 dCI , 2006 - IF 90 ULI
+
vld22
post 3 Apr 2016, 10:29
Post #3

membru daciot

From: iasi

rotile si anvelopele sunt ok , zic asta pentru ca dupa un drum de vreo 200 km am observat ca daca iau viraj spre stanga ,la revenire volanul trepideaza chiar si la 100 km/h , daca virez spre dreapta , la revenire trepidatia dispare aproape in totalitate, adica la 120 km/h se simte foarte putin . 2 din 3 mecanici suspecteaza caseta de directie , am sa revin la mecanic sa vad si planetarele cum se comporta .

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCI - B - 43 -MCJ
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th July 2025 - 12:56
Forum Renault