Stiu un corupt, Cum il operez?
![]() ![]() ![]() |
Stiu un corupt, Cum il operez?
BX_master |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
|
||
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
cred ca asta intra in competenta SRI
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
trebuie vazut ce se considera proba a coruptiei in RO...in BG stiu ca proba audio-video e nula...
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
flagrant. daca schimbul de info e insotit si de schimb de coco, e cam mancat.
altfel, e greu, voire imposibil. televiziunea e vitala, ca sa faca valva, ca altfel risti sa intre prin fata si sa iasa prin dos. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Pai daca il "operezi" va aparea altul, mai abil si mai fomist in locul ramas liber. Daca nu vei fi tu ala, atunci nu vad care e treaba...
![]() |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
QUOTE(BX_master @ 23 Nov 2005, 00:38) Pai e corupt, sau doar vrei tu sa il scoti corupt? Inscenarea este o manevra prin care il scoti vinovat pe un nevinovat. Sau vroiai sa spui "flagrant", dar te-ai exprimat gresit? Banuiesc ca despre asta e vorba. Revenind on-topic, daca ai cunostinta despre un act de coruptie care s-a consumat, si spui ca ai probe, te duci cu ele la PNA si vezi daca probele care le ai sunt suficiente. Cum s-a mai spus, trimiti si la ziar. Daca ai cunostinta despre un act de coruptie care urmeaza sa aiba loc atunci te duci la politie si ei o sa organizeze un flagrant. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Stefan.A |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 June 04 ![]() |
Pai da-i niste euroi marcati. Stiu o gramada de politai care se baga la o treaba d'asta pt o promovare.
'Da in alta ordine de idei, ti-a facut ceva? Te arde la bani mereu cand te prinde? Te afecteaza in mod direct? Sau vrei doar sa fii justitionar? 1.Daca te afecteaza direct, ai grija sa-l informezi cumva ca-l poti arde. Daca nu se opreste, go ahead. 2.Daca nu, aplica pct 1. Exista niste motive f bune pt care romanu' e mai predispus sa puna botu' la o spaga decat alte natiuni. Pe de alta parte exista foarte multi corupti si la alte marete natiuni. O demascare se lasa cu dosar penal, niste ani la bau-bau sau cel putin o cariera aruncata pe geam. Stii sigur c-ai vrea sa-l ai pe constiinta? (eu unul cred ca l-as cam avea). Din aceste motive iti sugerez sa-i lasi omului o a doua sansa. Poate se-ndreapta. This post has been edited by Stefan.A: 23 Nov 2005, 09:37 |
-------------------- |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 23 Nov 2005, 10:13) Pai daca il "operezi" va aparea altul, mai abil si mai fomist in locul ramas liber. Daca nu vei fi tu ala, atunci nu vad care e treaba... ![]() Asta-i super stupid. Parerea mea, daca crezi ca nu ai probleme(prea mare) ia masuri ca asa o sa se schimbe in sfarsit ceva in tara asta. Daca problemele sunt prea mari afla cine este competent sa se ocupe cu asa ceva si fa o "plangere" cu dovezi sau cu tot ce stii tu fara a iesi la iveala. In alta ordine de idei daca nu te asociezi tu cu ala macar pune-ma pe mine in legatura ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Stiu si eu o mie de corupti.
![]() Basescu vorbeste, ca nu-l doare gura. Mai nou, nu mai permite tarilor UE sa ne catalogheze drept corupti. ![]() Pana si vesticii au inceput sa se sature de hazul lui Basescu si de declaratiile lui. Francezii i-au cam aratat dosul la vizita acestuia in Franta. Bine, asta nu din cauza coruptiei, ci din cauza gafelor repetate ale marinerului. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
draku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 3 November 04 From: Bucuresti ![]() |
sau te duci la el si zici: "taticu', stiu tot. alea-alea...cotizezi la baiatu' sau pleci la o plimbare..."
si toata lumea traieste bine (dupa cum zicea piratul ![]() PS glumeam, bineinteles ![]() dar asa cum au zis antescriitorii mei, plangere-daca faptul a fost consumat, flagrant-daca urmeaza sa se intample sau amenintat cu tot ce se poate: politie, politie economica daca e cazul (vezi ca astia se sesizeaza si de la un simplu telefon), opc, garda financiara, etc |
--------------------
ex Dacia Nova
Barkas B1000
1989
- Barkas Io stiu ca sunt prost, da' cand ma uit in jurul meu prind curaj...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Lungan sunt curios: in locul lui Basescu tu ce ai spune: "luati ba spaga" sau "continuati ma sa luati spaga". Iar la UE probabil ca le-ai spune "da domn'le suntem coruptzi, si?!" ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b64chr @ 23 Nov 2005, 09:31) Revenind on-topic, daca ai cunostinta despre un act de coruptie care s-a consumat, si spui ca ai probe, te duci cu ele la PNA si vezi daca probele care le ai sunt suficiente. Ii trebuiesc probe in valoare de cateva zeci de mii de euro, ca sa il bage PNA-ul in seama! Vorba lui Basescu: HA HA ![]() |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
QUOTE(lungan @ 23 Nov 2005, 11:01) avand in vedere constitutia tarii, presedintele nu prea poate face mare lucru. iar ceea ce poate face, o face prin institutiile al caror sef este. dar si acolo sunt oameni, unii cu interese, iar pana la dumnezeu te mananca sfintii ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cred ca cel mai bine e sa il santajezi pe respectivul
![]() ![]() Asta doar in cazul cand functionarul respectiv nu te afecteaza pe tine . Daca te afecteaza , da-l pe mana PNA imediat . |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Va multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi. Daca aveti un numar de telefon si un nume de persoana la PNA in Bucuresti, va rog PM. Toate cele bune.
![]() |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
www.pna.ro
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Exista si o linie verde unde se pot semnala cazuri de coruptie 0800806806
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:16 |