endofus, Joc multiplayer pe internet
![]() ![]() ![]() |
endofus, Joc multiplayer pe internet
dragosholban |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 2 June 05 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova GT
- IS-99-FBI
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Top 5 Users NYmo 294 evmach 206 MaLaKa 77 8baLL 0 Agent007 0 ![]() muulti mai sunteti This post has been edited by Codrin: 25 Nov 2005, 12:59 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
dragosholban |
![]()
|
pai e abia la inceput....
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
- IS-99-FBI
|
|
dragosholban |
![]()
|
chiar nu este nici un fan de jocuri pe internet web based
![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
- IS-99-FBI
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
M-am inregistrat pe www.ens.ro, dar ceva nu-i in regula. Nu am gasit efectiv cum pot incepe jocul, butonul WORlD MAP este mort, desi m-am inregistrat si am primit pe mail confirmarea pentru username si parola, la forumul acestei pagini nu-mi recunoaste parola...
Mai bine ma duc si mai joc o canasta... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dragosholban |
![]()
|
da... cam asa e
![]() dar m-am gandit si acum am facut unele modificari astfel ca la inregistrare un user nou va primi 10 unitati neantrenate si 500 gold iar la fiecare vot va primi 1 unitate neantrenata si 50 gold.... astfel acum ai cu ce incepe sa joci referitor la "world map"... nu este activ intr-adevar deoarece este un joc nou si care este in stadiul de dezvoltare.. nu e inca gata, iar pe forum deocamdata trebuie sa-ti faci un cont nefiind valabil cel din joc... dar cred ca e o idee buna ca pe viitor sa primesti automat acest cont la inregstrarea in joc. Oricum, multumesc pentru timpul acordat... si daca mai sunt si alte pareri le astept cu placere ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
- IS-99-FBI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 16:41 |