posibil probleme la cutia de viteze, posibil probleme la cutia de viteze
![]() ![]() ![]() |
posibil probleme la cutia de viteze, posibil probleme la cutia de viteze
vs66cia |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1997
- VS 66 CIA
|
|||
aliceman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 August 10 From: mures ![]() |
Nu prea ai sa vezi dacie sa intre in viteza intai din mers .Eu am avut 3 si nici la una nu intra viteza intai di mers doar daca faci dublu ambreaj sau ii dai un sprit inainte sa bagi in viteza intai.Acum am o dacie din 98 break si nici asta nu intra in viteza intai doar cu sprit .
|
--------------------
dacia
1310
1989 break cn
|
|
vs66cia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 August 11 ![]() |
Am uitat sa mentionez ca problema se manifesta la plecarea de pe loc. Cumva stand la semafor bag in treapta a doua ca sa intre apoi in prima treapta. E destul de ciudat si nu inteleg ce poate avea. Am schimbat kit-ul de ambreiaj acum 2000 de km. Banuiesc ca acum ar fi ceva la cutia de viteze
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1997
- VS 66 CIA
|
|
aliceman |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 August 10 From: mures ![]() |
Verifica tampoanele de a xutia de viteza suportul cutiei de viteza ( jugul ) , tija care face legatura dintre schimbator si cutie are doua tampoane de cauciuc , verificale pe toate sa nu fie ceva defect sau deplasat ca poate deaia nu intra . Mie mi sa rupt un tpon de la suportulcutiei (jugul ) si nu imi mai intra in viteza a 5 -a.
|
--------------------
dacia
1310
1989 break cn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:38 |