mecanic bun in bv
![]() ![]() ![]() |
mecanic bun in bv
cristi_21us |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|||
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Ai incercat la service-ul Electroprecizia care este vis-a-vis de reprezentanta Bavaria ( iesirea din Bv catre Timisul de Jos ). Daca am probleme mai serioase la ei ma duc .... niciodata nu au facut ceva de mantuiala ... iar preturile sunt super mici.
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
cristi_21us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 5 March 04 From: Brasov ![]() |
nu am incercat.uite am sa merg sapt asta.stii vre-un mecanic anume sau pur si simplu sunt buni toti?mersi mult dar as fi preferat vre-un mecanic particular sau care sa lucreze si in particular dar "magician"
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2006
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Service-ul e mic ... sunt numai 4 mecanici ( pe tura ) si seful de tura
![]() Mai poti sa gasesti si ucenici pe acolo. Vorbesti cu seful ... ii spui care e buba si eventual incerci sa rezolvi cu el. iti va spune el daca se poate sau nu acolo si iti va da pe cineva ![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:12 |