RCA ARDAF, ...limita de despagubire?
![]() ![]() ![]() |
RCA ARDAF, ...limita de despagubire?
Cristy |
![]()
|
||
![]() Ghinion Group: Members Posts: 110 Joined: 31 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 /
Opel Astra GTC ||
2000 / 2005
- B-08-LWJ / B-YY-XXX Am o Dacie si nu ezit s-o folosesc!
|
|||
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
Orice firma de asigurari ofera in functie de anu masinii. In cazul de fata masina sigur are mai mult de 15 ani, deci o sa-i dea pe undeva pe la 50-60 %. Asta este...
|
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
13.000.000 lei vechi. Asta e suma pe care o va primi indiferent de dauna. Oricum in cazul ala e dauna totala. Dar deja cred ca ai aflat si singur deznodamantul.
This post has been edited by TheSaiLor: 7 Jan 2006, 15:18 |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Cum ai calculat 13 mil ? as vrea sa stiu si eu formula... sper ca nu e indiferent de masina, ca daca ma loveste vreunul mai bine sa zic ca a fost din vina mea, macar fac pe CASCO.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
pai de fapt suma e 12890000. Atat am luat de la omniasig dupa accident. Dauna totala. Masina mai veche de 10 ani. Tot ce e maio vechi de 10 ani se despagubeste cu aceeasi suma. Asta la Omniasig. La unita suma maxima e 11.000.000 din cate am aflat mai tarziu.
Da un search ca s-a mai discutat pe aici mai demult de treaba asta. This post has been edited by TheSaiLor: 8 Jan 2006, 01:03 |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Bobry |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 January 07 ![]() |
Are dreptate,atat mi-a zis ca imi da si mie in urma unui acident destul de urat .tot cu un taxi,nu este vina mea si mai rau ca in urma cu 3 luni am facut o reparatie capitala.masina este cam varza si cu 13 mil nu tare am ce face.ce imi ramane de facut este sa il iau pe taximetrist de gat....altceva nu am de facut.
Oricum la toate companile de asigurari e aceasta politica Deci domnilor NU faceti accidente ca scoateti bani din buzunar!!!Tot ce este dacie peste 11 ani primeste 12-13 mil.Nasol si mai platim nenorocitele alea de RCA O zi deosebita la toti |
--------------------
Dacia
1310
1985
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 16:54 |