CEAS SN
![]() ![]() ![]() |
CEAS SN
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Posibil sa gasesti pe la magazinele Dacia de piese auto; Pe mine m-ar interesa unul mai smecher :idea: care sa se potriveasca cumva in locasul ala si sa stie sa faca mai multe, de ex sa sune sau sa arate temperatura (am vazut eu unele cu senzor de temperatura in e si cu unul in exterior dar sunt cam marishoare si nici vorba sa incapa acolo).
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v
|
|
mashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- - mashu.
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() tu vezi de cind este mesajul ala ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
nu cred
![]() cam la ce te-ai gandit la interior ? eu cu alexv am construit mai demult fete de ceasuri ![]() uite aici ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7532&st=0 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
mashu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costi @ 26 Oct 2005, 08:44) Am vazut. Tocmai de-aia... am lasat sa treaca cativa ani sa caute bine... ![]() Merci George. Le-am vazut de mult pe-alea ca am dat cautare. Numai ca eu, ca si initiatorul acstui subiect, ma refer la ceasul care arata ora, nu la indicatoarele de bord. Ala din dreapta de tot. Am mai vazut un subiect pe tema asta care a fost inchis de un moderator pe motiv ca era (citez) paradiscutat. Eu nu l-am gasit pe nicaieri discutat. Saracu' om, vroia si el sa-si puna un ceas mai smecher... Si eu la fel. |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- - mashu.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
vreti sa schimbati ceasul ala digital ? DE CE ?
vedeti ca puteti sa-l schimbati cu un computer de bord ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Eu am gasit in Carrfour un ceas de bord care arata temperatura interioara si exterioara (se lipeste un senzor pe parbriz). Este micut, carcasa neagra identica cu bordul SN si are si lumina. Se lipeste oriunde poftesti fara sa lase urme dupa dezlipire (are un adeziv special) si arata foarte bine daca maschezi un pic firul care merge la senzorul de geam. Eu asa am facut si pare ca acolo a fost mereu. Astfel pastrezi si ceasul din fabrica...Bafta!
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
mashu |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 26 Oct 2005, 09:12) vreti sa schimbati ceasul ala digital ? DE CE ? vedeti ca puteti sa-l schimbati cu un computer de bord ![]() Pai la al meu nu mai merge o cifra de la minute. Nu m-ar deranja dar e vorba de prima cifra si dimineata cand ma duc la servici nu-mi dau seama daca e 8:05 sau 8:55. E vreo 450.000 unul nou. De 450.000 cred ca pun unul care sa-mi arate si pulsul. Eu as lua niste piese si as face eu unul ca cu pistolul de lipit stiu sa dau si eu si cred ca mi-ar face si placere mai mare. Ma gandeam ca poate a mai facut cineva si ma poate scuti de niste cautari pe net. Computer de bord de care? Pc sau Mac? ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- - mashu.
|
|
mashu |
![]()
|
QUOTE(OVIDIUS @ 26 Oct 2005, 10:21) Eu am gasit in Carrfour un ceas de bord care arata temperatura interioara si exterioara (se lipeste un senzor pe parbriz). Este micut, carcasa neagra identica cu bordul SN si are si lumina. Se lipeste oriunde poftesti fara sa lase urme dupa dezlipire (are un adeziv special) si arata foarte bine daca maschezi un pic firul care merge la senzorul de geam. Eu asa am facut si pare ca acolo a fost mereu. Astfel pastrezi si ceasul din fabrica...Bafta! Eee, uite asta vroiam sa aflu. Doua intrebari: Cat ai dat pe el? Ai incercat sa-l inghesui in carcasa celui original? Merci.. This post has been edited by mashu: 26 Oct 2005, 10:33 |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
- - mashu.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(mashu @ 26 Oct 2005, 11:33) Eee, uite asta vroiam sa aflu. Doua intrebari: Cat ai dat pe el? Ai incercat sa-l inghesui in carcasa celui original? Merci.. Nu, ceasul original iti ramane fara probleme. Acesta este cam de 2-3 ori mai mare, afisaj digital impartit in doua:o parte cu afisajul temperaturii din interior, celalalt din exterior. Am dat pe el...vreo 300.000, daca nu cumva mai putin... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
40RON ceasul ala original ?! ... nici nu cred ca se merita ... eu l-am schimbat pe gratis ca era prost, ramanea in urma ... iar asta nou a mers bine o zi , dupa care a luat-o razna, mai concret ... o ia inainte
![]() Oricum e un ceas de toata jena This post has been edited by thunder: 26 Oct 2005, 22:22 |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 22:27 |