Cum setez ora?, Nu reusesc sa schimb decat minutele
![]() ![]() ![]() |
Cum setez ora?, Nu reusesc sa schimb decat minutele
lungan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tine apasat mai mult timp si in loc de minute o sa se modifice si "orele".
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cum scrie si in manual... Vezi sa fie ora afisata pe display si apesi butonul de resetare pentru jurnalier. Si tii apasat acolo... Intai o sa se schimbe minutele, pe urma o sa inceapa sa se schimbe zecile de minute, si pe urma orele. Dar trebuie sa tii apasat in continuu. Eu am reusit sa schimb ora cand s-a trecut la ora de iarna din prima, doar ca a durat putin.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Am tinut si eu apasat continuu vreo 10-15 secunde dar nu se schimba decat minutele.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie sa tii apasat mult mai mult... pana vezi ca modificarile vor fi intai din 10 in 10 minute, apoi din ora in ora.... daca vrei sa faci un reglaj fin dupa setarea orei corecte, eliberezi pentru o secunda butonul apoi il apesi din nou... minutele se vor regla din nou 1 cate 1.
Consider ca raspunsul a fost dat... TOPIC CLOSED! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:34 |