placute frana
![]() ![]() ![]() |
placute frana
magdone |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Scala din 2003
- B03RIC
|
|||
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
uite un topic despre placute: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4150
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
magdone |
![]()
|
merci mult, m-am mai luminat.
|
--------------------
Solenza
Scala din 2003
- B03RIC
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca chiar nu prea le ai la astea... nu are rost sa te bagi. Cel mai simplu e sa mergi la service la revizia de 20.000 si sa iti schimbe tot atunci si placutele. Probabil pe total poate sa te ajunga la 400 RON. Ca sa iesi mai ieftin poti cumpara tu placute FERODO si mergi cu ele la service. Trebuie doar sa le pileasca acolo un pinten metalic. Sunt cam de 3 ori mai ieftine decat cele de origine si sunt cam la aceeasi calitate, daca nu chiar mai buna.
Daca zici ca tocmai ai schimbat uleiul atunci mergi la service doar pentru placutele de frana. P.S. Vezi ca la 20.000 se schimba si filtrul de aer. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
magdone |
![]()
|
merci inca o data, cred ca asa o sa fac merg la service, am citit acolo la discutiile celelalte ca iesi mai ieftin.
sper sa ma descurc ![]() |
--------------------
Solenza
Scala din 2003
- B03RIC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:23 |