Ambreiaj stricat, Ambreiaj stricat
![]() ![]() ![]() |
Ambreiaj stricat, Ambreiaj stricat
sweepy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 14 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 / 1987
Dacia 1310 / 1987
- b-16-ypf
|
|||
bog_cip |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
Simplu patineaza nu mai pleaca masina de pe loc. Adica se tureaza motorul se cupleaza ambreajul si masina are tendinta sa ramina pe loc. Sau cind mergi cu ea daca accelerezi brusc si este cuplat deja ambreajul se tureaza motorul fara sa se mareasca vireza. Carie cind bagi in mansalier sau in alta viteza.
De costat disk se recomada nou ~ 80 RON 90 RON sau daca vrei complet rulment presiune + placa + disc cam 150 RON + monopera asta nu mai stiu depinde de service... |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
raresito |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 December 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
[quote=sweepy,7 Dec 2005, 16:00]
Cum imi dau seama daca s-a tocit sau s-a stricat ambreiajul ? Cat costa un disc de ambreiaj ? Mai poti vedea daca ti-i dus ambreiaju daca de exemplu urci cu masina si motorul nu trage pe cat ar trebui sa traga la turatia la care merge... Deci motoru urla, dar masina de-abia urca cu a treia, de ex. sau daca ai ceva moris suspect in masina (a ars) ti-i dus discu de ambreiaj... si mai bine iti iei unu nou decat sa schimbi ferodourile pe el... placa presiune + disc ambreiaj + rulment presiune = cam la 1,6 sau 1,7 mil Manopera e undeva la 6oo.ooo la cunostinte.. la service habar n-am |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- CJ 45 DAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:34 |