Scaun auto copii
![]() ![]() ![]() |
Scaun auto copii
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Eu am luat Britax Duo Plus.
Are și Isofix și prindere în centură, se instalează in 20s, dacă citești manualul, sau în 5 minute dacă nu. Am luat suplimentar husă de vară - e făcută dintr-un material gen prosop, se spală mult mai ușor decât husa întreagă. Are centură în 5 puncte cu o singură cataramă. Junioara nu o poate desface la aproape 3 ani. Singurul aspect negativ pe care i-l văd e faptul că dacă vrei să dai husa complet jos e puțin de muncă. This post has been edited by Thor1983: 16 Nov 2016, 13:33 |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
D'asta am eu in masina: http://cybex-online.com/ro/carseats/pallas2fix.html
Merge si cu isofix si doar cu centura (pt ca centura prinde pernita prin fata). Fii-mea deja a crescut si nu-i mai pun pernita ci o tine doar centura. Pe masina nevestii am la fel doar ca fara isofix. E identic cu ala de mai sus doar ca n-are "baza". This post has been edited by Ov: 16 Nov 2016, 14:39 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
Recomand cybex sau recaro. Dacă mai poți aștepta pana la vara îl bag pe al meu la vânzare
![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Mda, nu cred ca-i fezabila partea cu asteptatu'
QUOTE(Ov @ 16 Nov 2016, 14:38) Ai cumva idee cat costa unu' in mod normal? Ca pe emag vad ca s-au pregatit preturile de blecfraidei, si pe mine ma irita modul in care se fac promotiile pe la noi. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am dat vreo 1500-1600 parca, dar l-am luat acum aproape 2 ani
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bucatzel |
![]()
|
Am si uitat sa mai scriu p-aci. L-am luat pana la urma pe asta:
http://www.joiebaby.com/product/every-stage/ Metoda foarte stiintifica de alegere, am pus junioara in cateva scaune, si in asta o stat cuminte. Nu mai tin minte exact cat o fost, ~750 de lei daca-mi aduc aminte bine. De dormit pare sa doarma acceptabil in el, o singura data era sa evadeze, cand am uitat sa ajustez centura la trecerea de la imbracaminte de iarna la cea de vara. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
stolniceanulucian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 386 Joined: 31 March 11 ![]() |
Ai facut o alegere foarte buna.
Asa ceva (scaun grupa 0 1 2 3) am avut si eu si cred ca in total l-au folosit fiii mei peste 50 000 de km. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 GPL Landi Renzo
2008 Preferance
- BT-03-YPY berlina 1.4 mpi GPL Landi Renzo
caravan 1.4 twinport GPL Tomaseto QBox orlando 1.8 twinport |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:51 |