Amenda 2006
![]() ![]() ![]() |
Amenda 2006
reddacy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu s-a prescris de-atunci?
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
Cineva mi-a zis ca daca te-au notificat atunci nu.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai tu zici ca te-au notificat acum, deci ar insemna ca-i prescrisa. Zi-le sa-ti faca dovada ca te-au notificat in maxim 5 ani de la primirea amenzii, si intreaba-i de ce nu ti-a aparut amenda aia ca restanta atunci cand ti-ai platit impozitele.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
reddacy |
![]()
|
E o idee buna.Daca nu gasesc o dovada ceva.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu le-as trimite o scrisoare in care le-as spune, in mare, ceva de genul
"Referitor la adresa dvbs. nr... din data de... prin care imi comunicati ca figurez in evidentele dvs. cu 2 amenzi neplatite de acum 10 ani (le-as da si data amenzilor) va informez ca eu am achitat la momentul respectiv cele doua amenzi si acest lucru ar trebui sa se regaseasca in evidentele dvs. Data fiind perioada mare scursa de la respectivele amenzi, daca nu reusiti sa regasiti in evidentele dvs. dovada faptului ca eu am platit respectivele amenzi, va rog sa constatati ca sunt incidente prevederile art. 110 alin. (1) din Codul de Procedura Fiscala privind prescrierea dreptului organului fiscal de a stabili creante fiscale, termenul de 5 ani scurs de la 1 iulie a anului urmator celui pentru care se datoreaza obligatia fiscala fiind indeplinit de mai mult de 3 ani. Astfel urmeaza sa constatati implinirea termenului de prescriptie a dreptului de stabilire a creantei fiscale in conformitate cu art. 110 alin. (1) C.pr.Fisc. si, in conformitate cu prevederile art. 112 din Codul de Procedura Fiscala, sa incetati procedurile fiscale declansate." Cu iubire, cu dragoste, cu cele mai alese sentimente/ganduri, cu deosebita/aleasa consideratie, cu deosebita stima, va rog sa primiti expresia celor mai distinse sentimente etc, etc. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
reddacy |
![]()
|
Multumesc de idee.Chiar am sa fac o adresa catre ei.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
octavian.gagu |
![]()
|
![]() Bucuresti Group: Members Posts: 437 Joined: 19 April 13 From: hell ![]() |
QUOTE(klaus @ 15 Dec 2016, 20:50) Eu le-as trimite o scrisoare in care le-as spune, in mare, ceva de genul "Referitor la adresa dvbs. nr... din data de... prin care imi comunicati ca figurez in evidentele dvs. cu 2 amenzi neplatite de acum 10 ani (le-as da si data amenzilor) va informez ca eu am achitat la momentul respectiv cele doua amenzi si acest lucru ar trebui sa se regaseasca in evidentele dvs. Data fiind perioada mare scursa de la respectivele amenzi, daca nu reusiti sa regasiti in evidentele dvs. dovada faptului ca eu am platit respectivele amenzi, va rog sa constatati ca sunt incidente prevederile art. 110 alin. (1) din Codul de Procedura Fiscala privind prescrierea dreptului organului fiscal de a stabili creante fiscale, termenul de 5 ani scurs de la 1 iulie a anului urmator celui pentru care se datoreaza obligatia fiscala fiind indeplinit de mai mult de 3 ani. Astfel urmeaza sa constatati implinirea termenului de prescriptie a dreptului de stabilire a creantei fiscale in conformitate cu art. 110 alin. (1) C.pr.Fisc. si, in conformitate cu prevederile art. 112 din Codul de Procedura Fiscala, sa incetati procedurile fiscale declansate." Cu iubire, cu dragoste, cu cele mai alese sentimente/ganduri, cu deosebita/aleasa consideratie, cu deosebita stima, va rog sa primiti expresia celor mai distinse sentimente etc, etc. Esti foarte tare frate ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault / Ford
Megan 2 Hatch 2005
Ford Focus Break 2012 Cine se scoala de dimineata...f*te fete care inca mai dorm
|
|
reddacy |
![]()
|
Culmea e ca sunt functionar public si stiu ca sistemul vrea sa ma f...a ,asa ca sa mearga anaf la aia cu milioane de euro....
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:39 |