DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Servesc patria!, split din topic cu Lgn Break de la STIRI

daciafan
post 7 Dec 2005, 12:06
Post #1

/

Group: Members

MODERATOR:
La cererea ascultatorilor am facut un split plecand de la un mare off-topic de la STIRI.
Mesajul original era cel din citatul de mai jos.

QUOTE(SOCRATE @ 5 Dec 2005, 20:11)
radmasa.gif  biggrin.gif Foooooooaaaaaaaaaaarte interesant! Daca te uiti cine critica Loganul, vezi numai posesori de "troace" din Vest!!!! Mai baieti, aici e "daciaclub.ro", daca n-ati sesizat!! Fac pariu ca atunci cand mergeti in concediu "pe-afara" vorbiti de rau tarisoara asta unde ati mancat cam multa mamaliga!  laugh.gif
*

tu vorbesti serios sau esti sub influenta unori droguri majore?
eu sunt de-adreptul patriot si nu-mi vorbesc tara de rau pe afara...am o singura problema...astia de la renault sa nu uite de noi romanii si de puterea noastra de cumparare. icon_mrgreen.gif

--------------------
/ / /
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pedrovl
post 7 Dec 2005, 18:46
Post #2

pedrovl

Alaturi de Socrate, si tu DigitalScribe esti un roman adevarat. Bravo oameni buni ! Noi avem puterea sa schimbam ceva si sa MUNCIM pentru schimbare. Cred ca nu merita sa acordam nici cea mai mica atentie celor care de prin tari unde au impresia ca se traieste bine se trezesc sa critice produsele fabricate la noi, facandu-si astfel un mare deserviciu si lor chiar daca sunt rupti de Romania sau le face placere doar sa denigreze Logan. Orice ar face, oricat ar latra, oricat s-ar lauda cu masinile lor de mii de euro din fericire RENAULT si Dacia ne fac cinste. Romania colaboreaza cu Renault !!! Nr. 1 In F 1 ! Nu aveti ce le face dragi latratori. Logan este un succes !!!Circul pe care l-au facut nemtii cu rasturnatul Loganului era o campanie de denigrare la care au pus botul numai fraierii. Mi se pare logic sa le fi fost ciuda dupa ce marea firma Mercedes a dat chix cu A classe si a trebuit sa retraga o suta si ceva de mii de masini. Asta este. Usor usor ii vom si depasi ca nu degeaba in afara de cei care ne-au facut de ras, se mai vorbeste si despre marile inteligente romanesti. Cei care stiu doar sa critice ar fi bine sa citeasca ceva despre Japonia sa vada ce inseamna sa importi know how si dupa aia sa ajungi cel mai mare exportator de know how.

--------------------
DACIA DUSTER 1,6 16v 4x4 Laureate
+
radian
post 7 Dec 2005, 23:47
Post #3

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

QUOTE(pedrovl @ 7 Dec 2005, 18:46)
Alaturi de Socrate,  si tu DigitalScribe esti un roman adevarat. Bravo  oameni buni ! Noi avem puterea sa schimbam ceva si sa MUNCIM pentru schimbare. Cred ca nu merita sa acordam nici cea mai mica atentie celor care de prin tari unde au impresia ca se traieste bine se trezesc sa critice produsele fabricate la noi, facandu-si astfel un mare deserviciu si lor chiar daca sunt rupti de Romania sau le face placere doar sa denigreze Logan. Orice ar face, oricat ar latra, oricat s-ar lauda cu masinile lor de mii de euro din fericire RENAULT si Dacia ne fac cinste. Romania colaboreaza cu Renault !!! Nr. 1 In F 1 ! Nu aveti ce le face dragi latratori. Logan este un succes !!!Circul pe care l-au facut nemtii cu rasturnatul Loganului era o campanie de denigrare la care au pus botul numai fraierii. Mi se pare logic sa le fi fost ciuda dupa ce marea firma Mercedes a dat chix cu A classe si a trebuit sa retraga o suta si ceva de mii de masini. Asta este. Usor usor ii vom si depasi ca nu degeaba in afara de cei care ne-au facut de ras, se mai vorbeste si despre marile inteligente romanesti. Cei care stiu doar sa critice ar fi bine sa citeasca ceva despre Japonia sa vada ce inseamna sa importi know how si dupa aia sa ajungi cel mai mare exportator de know how.
*

Usurel mai Bebe! Cei cu maisnile de mii deuro pe care ii infierezi tu aici nu s-au prea laudat cu masinile lor. Cel putin nu pe acest forum. Demonstreaza-mi contrariul, daca poti...

Nu cred ca au dreptul sa-si spuna opinia despre Logan doar mandrii posesori de Logan. Te asigur ca fara a fi mai putin patriot ca tine, n-as ezita sa-mi vand maine Loganul si sa-mi cumpar o masina de 25 - 30.000 EURO, daca m-ar tine buzunarul.

Si daca tot esti tu atat de interesat de binele natiunii, iti amintesc ca sunt unii care sustin ca infuzia de valuta datorata romanilor care munecsc si traiesc in afara tarii si trimit bani rudelor de acasa a fost o adevarata mana cereasca pentru economia nationala in ultimii cativa ani. Sau poate si respectivii sunt mana in mana cu agenturile straine?

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
DigitalScribe
post 8 Dec 2005, 13:40
Post #4

Scribul Digital

From: Iasi

Radian... de acord cu ce zici tu. Si eu daca as avea mai multa rabdare si n-as avea nevoie in alte parti de bani mi-as lua alta masina daca vreau neaparat insa am considerat din ratiuni de echilibru financiar ca Logan e o alegere mai buna.

Singura chestie care me enerveaza nu-i ca unora nu le place Loganul. E imposibil ca orice masina sa placa la toata lumea si asta-i farmecul cand ai de unde alege ca-ti poti cumpara ce-ti pofteste inima. Singura chestie care ma deranjeaza e ca unii isi fac un adevarat hobby pentru a denigra un inceput bun care pe poate indrepta spre un grad mai ridicat de civilizatie.

Eu ca roman care traieste in Romania si are impliniri profesionale aici am si un factor de moral care-mi creste cand vad ca in tara la noi incep lucrurile sa se miste. Ii inteleg si pe cei plecati si stiu ce simt si cum gandesc insa se comporta ca niste copii rasfatati indiferent cate studii au, cat de civilizati se cred si cat de scumpa e masina.

Nu inteleg ce are de a face viata lor cu noua masina romaneasca care a inceput sa se produca DUPA ce au plecat ei din tara. Unii au plecat si din ura pentru statul roman (o ura poate justificata) si isi mentin ura aia si o descarca peste toti si toate fara nici un drept. Asta ma deranjeaza si nimic altceva. Daca tot a plecat... sa stea acolo si sa-si tina ura in frau si sa o canalizeze spre adevaratii vinovati care l-au facut sa plece din tara. E ca si cum eu plin de nervi ca mi-a aruncat cineva cu un castravete si un ou pe masina m-as apuca sa iau la pocnit toate masinile din spatele blocului ori ma consider un om si nu o maimuta si-mi stapanesc impulsurile, imi folosesc mai mult creierul... dau dovada de om civilizat.

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
SOCRATE
post 8 Dec 2005, 14:05
Post #5

Membru incepator

From: Bucuresti

QUOTE(radian @ 8 Dec 2005, 00:47)
Nu cred ca au dreptul sa-si spuna opinia despre Logan doar mandrii posesori de Logan. Te asigur ca fara a fi mai putin patriot ca tine, n-as ezita sa-mi vand maine Loganul si sa-mi cumpar o masina de 25 - 30.000 EURO, daca m-ar tine buzunarul.

1. Nene Radian, masinile de 25-30.000 EURO nu sint troace!!! Mi-ar conveni si mie una de-asta, in schimbul Logan-ului, dar aici in tara, MUNCIND CINSTIT, nu-ti permiti , in 99% din cazuri, decat hulitul logan!!
2.Sa stii ca patriotismul nu se declama de la tribuna, nici in tara nici pe-aiurea...Cum au inceput romanii sa faca si ei ceva nou si bun(oare de ce Uzina nu face fata la export???), cum s-au gasit lupii sa urle...Nu te-a obligat nimeni sa-ti iei Logan, e o tara libera... Asa ca lasa-i pe "amarasteni" in "durerea lor...

--------------------
DACIA LOGAN LAUREATE 1.6 - B-xx-xxx
NOSCE TE IPSUM! - SOCRATE
+
ashu
post 8 Dec 2005, 18:49
Post #6

Membru erectil

QUOTE(SOCRATE @ 8 Dec 2005, 14:05)
aici in tara, MUNCIND CINSTIT, nu-ti permiti , in 99% din cazuri, decat hulitul logan!!
*

Sa stii ca nu e frumos sa improsti cu kkt acolo unde nu cunosti. Daca ai frustari si te simti ratat, nu e cazul sa le versi pe altii. 99% din cei care nu au Logan de pe forumul asta si-au cumparat masinile MUNCIND CINSTIT taticule. Si multi altii dintre cei care au Logan, tot de pe forumul asta, si-ar permite MUNCIND CINSTIT o alta masina, dar si-au luat Logan ca asa si-au facut ei calculele si vor sa faca altceva cu banii, nu ca nu si-ar permite altceva. Daca tu nu-ti permiti decat Logan, asta e, sa fii sanatos, dar baga la cap ca nu e toata lumea in situatia ta si fii mai rezervat cu aprecierile astea.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Jack Daniel's
post 8 Dec 2005, 19:31
Post #7

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Adevarul e ca la nivelul de trai al populatiei din Romania , nu ar trebui sa vedem atatea masini de lux pe strazi . Asta e , unii sunt destul de inteligenti sa se "descurce" .
Oricum modelul de care vorbim arata destul de bine si nu cred ca va fi vandut la 15.000 euro , asa cum sustine EVZ .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
SOCRATE
post 9 Dec 2005, 12:03
Post #8

Membru incepator

QUOTE(ashu @ 8 Dec 2005, 19:49)
Sa stii ca nu e frumos sa improsti cu kkt acolo unde nu cunosti. Daca ai frustari si te simti ratat, nu e cazul sa le versi pe altii.
*

OFF TOPIC!(scuze)Te simti in culpa, maestre?Peugeotul e luat cinstit, nu?Afla ca nu am nici o frustrare, si nici nu ma simt un ratat - ai vrea sa ai tu meseria mea!! Pt. cultura ta generala, sunt un ofiter dintr-un serviciu roman, si vorbesc in cunostinta de cauza cand fac afirmatii despre cei ca tine....Se vede si din foto cu cine ai de a face...Ma mir ca nu ai taiat-o si tu afara pana acum, alaturi de ceilalti "romani", poate ne integrezi mai repede in Europa....Esti liber sa scrii ce vrei si unde vrei, dar uita-te in oglinda sufletului inainte! Spunea candva Iisus:"cine se stie curat, sa arunce primul cu piatra!" Tu ce ai facut bun pentru tara asta, care se chinuie sa va suporte???? Ca la comentarii acide nu va intrece nimeni! Dar NU o sa va reuseasca planurile, pentru ca NOI veghem!!

--------------------
+
GeorgeB
post 9 Dec 2005, 12:06
Post #9

the 7 stars of Pleiades constellation

QUOTE(SOCRATE @ 9 Dec 2005, 13:03)
OFF TOPIC!(scuze)Te simti in culpa, maestre?Peugeotul e luat cinstit, nu?Afla ca nu am nici o frustrare, si nici nu ma simt un ratat - ai vrea sa ai tu meseria mea!! Pt. cultura ta generala, sunt un ofiter dintr-un serviciu roman, si vorbesc in cunostinta de cauza cand fac afirmatii despre cei ca tine....Se vede si din foto cu cine ai de a face...Ma mir ca nu ai taiat-o si tu afara pana acum, alaturi de ceilalti "romani", poate ne integrezi mai repede in Europa....Esti liber sa scrii ce vrei si unde vrei, dar uita-te in oglinda sufletului inainte! Spunea candva Iisus:"cine se stie curat, sa arunce primul cu piatra!" Tu ce ai facut bun pentru tara asta, care se chinuie sa va suporte???? Ca la comentarii acide nu va intrece nimeni! Dar NU o sa va reuseasca planurile, pentru ca NOI veghem!!
*

si uite asa e spalata mintea bravilor nostrii ofiteri ...

ai masina straina ai furat ... superb smile.gif nenea , nenea , poti sa-mi spui si mie de ce suntem noi obligati sa va platim ? ca matale cand ai chef sa incalci legea , sa o poti incalca ?

ps : merge si inversa in cazul nostru smile.gif

psssss ... las' ca ne ararti tu ca statul tine cu noi wink.gif sefu' tau stie cum il reprezinti rolleyes.gif

QUOTE(SOCRATE @ 8 Dec 2005, 15:05)
1. Nene Radian, masinile de 25-30.000 EURO nu sint troace!!! Mi-ar conveni si mie una de-asta, in schimbul Logan-ului, dar aici in tara, MUNCIND CINSTIT, nu-ti permiti , in 99% din cazuri, decat hulitul logan!!
2.Sa stii ca patriotismul nu se declama de la tribuna, nici in tara nici pe-aiurea...Cum au inceput romanii sa faca si ei ceva nou si bun(oare de ce Uzina nu face fata la export???), cum s-au gasit lupii sa urle...Nu te-a obligat nimeni sa-ti iei Logan, e o tara libera... Asa ca lasa-i pe "amarasteni" in "durerea lor...

1. ti le permiti , nu muncind la stat totusi .
2. vai , simt o urma de frustrare .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
+
adso
post 9 Dec 2005, 12:11
Post #10

Membru autentic

QUOTE(SOCRATE @ 9 Dec 2005, 12:03)
sunt un ofiter dintr-un serviciu roman, si vorbesc in cunostinta de cauza cand fac afirmatii despre cei ca tine.
*

nu stiu de ce, dar stirea asta ma ingrijoreaza. unsure.gif

--------------------
Call me Ishmael...
+
SOCRATE
post 9 Dec 2005, 12:16
Post #11

Membru incepator

QUOTE(GeorgeB @ 9 Dec 2005, 13:06)
si uite asa e spalata mintea bravilor nostrii ofiteri ...

ai masina straina ai furat ... superb smile.gif nenea , nenea , poti sa-mi spui si mie de ce suntem noi obligati sa va platim ? ca matale cand ai chef sa incalci legea , sa o poti incalca ?
ps : merge si inversa in cazul nostru smile.gif

psssss ... las' ca ne ararti tu ca statul tine cu noi wink.gif sefu' tau stie cum il reprezinti  rolleyes.gif
*

Generalizezi, si mai mergi si pe aratura!!!Nu sunt politist, asa ca faci acuzatii gratuite!Faptul ca esti moderator si/sau cotizant pe acest forum nu-ti da dreptul sa fii mai presus de altii!Esti curat, nu???? Seful meu e poporul roman, daca poti sa-ti inchipui asa ceva....., iar pentru mine legea chiar inseamna ceva... Daca nu mi-as face treaba pentru care ma plateste statul, NU TU, s-ar duce dracu' de rapa tara asta, spre bucuria unora, stii tu care!!

--------------------
+
GeorgeB
post 9 Dec 2005, 12:19
Post #12

QUOTE(SOCRATE @ 9 Dec 2005, 13:16)
Generalizezi, si mai mergi si pe aratura!!!Nu sunt politist, asa ca faci acuzatii gratuite!Faptul ca esti moderator si/sau cotizant pe acest forum nu-ti da dreptul sa fii mai presus de altii!Esti curat, nu???? Seful meu e poporul roman, daca poti sa-ti inchipui asa ceva....., iar pentru mine legea chiar inseamna ceva... Daca nu mi-as face treaba pentru care ma plateste statul, NU TU, s-ar duce dracu' de rapa tara asta, spre bucuria unora, stii tu care!!
*

adica banii aia de ii dau eu la stat , toate taxele care le platesc , alea 60% din ce castig eu , nu de acolo esti platit tu ? nu din banii contribuabililor ? sunt tare curios .

da , sunt curat. de ce ? te miri ca exista astfel de persoane ?

ce treaba are faptul ca sunt moderator cu ... ce ? ca tot nu pricep .

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
dacicuss
post 9 Dec 2005, 12:22
Post #13

Mare Vrajitor KKK

From: Poplaca

ph34r.gif Colega...mie vocile imi spun sa nu ma deconspir inca...pe tine te-au dezlegat?!? blink.gif

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
Marty
post 9 Dec 2005, 12:28
Post #14

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(SOCRATE @ 9 Dec 2005, 12:16)
Faptul ca esti moderator si/sau cotizant pe acest forum nu-ti da dreptul sa fii mai presus de altii!

Hai, nu ma-nnebuni! Nea Nicu ?

Seful meu e poporul roman, daca poti sa-ti inchipui asa ceva.....,

Stai ca m-ai emotionat pina la lacrimi!

iar pentru mine legea chiar inseamna ceva...

Ce, calea spre bogatie prin capatarea de foloase necuvenite? Hm, suna cunoscut.

Daca nu mi-as face treaba pentru care ma plateste statul, NU TU,

Aha, interesant... si statul de unde are bani, joaca la barbut, cumva? Sau mai frige cite o operatiune "tigareta" ca sa aiba bani sa te plateasca pe tine ca sa nu se bucure altii, "stie GeorgeB cine" ?

s-ar duce dracu' de rapa tara asta, spre bucuria unora, stii tu care!!

Ce, a mai ramas ceva de furat si de distrus in tara asta? N-ati facut inca totul vraiste?

P.S.: Cu dedicatie speciala pentru nenea ofiteru': auzi, coane, nu cumva statul te plateste ca sa-ti faci treaba si cind colo tu freci manganu' pe banii statului, debitind timpenii pe forumuri ?

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
SOCRATE
post 9 Dec 2005, 12:30
Post #15

Membru incepator

QUOTE(GeorgeB @ 9 Dec 2005, 13:19)
adica banii aia de ii dau eu la stat , toate taxele care le platesc , alea 60% din ce castig eu , nu de acolo esti platit tu ? nu din banii contribuabililor ? sunt tare curios .

.
*

NU din banii aia suntem noi platiti, daca ai avea un pic de cunostinte financiare, ai stii... NOI platim ca toti ceilalti impozite si taxe, chiar cu mult mai mari decat majoritatea! si noi mai si facem mule pentru tara si pentru ca TU si altii sa doarma noaptea linistiti si sa faca afaceri sa manace si ei o bucatica amara de paine....NOI am renuntat la o parte din salarii si la obisnuita prima de 1 Decembrie ca sa ajutam oamenii nevoiasi, sinistrati si bolnavii.... TU ce-ai facut! Profiti de legile tembele, facute de tembelii de parlamentari ca sa-ti fie bine tie si alor tai, nu?Si ,daca se poate, o mica manarie, poate iese un ban si nu se prinde fraierul de stat ......

--------------------
+
GeorgeB
post 9 Dec 2005, 12:34
Post #16

QUOTE(SOCRATE @ 9 Dec 2005, 13:30)
NU din banii aia suntem noi platiti, daca ai avea un pic de cunostinte financiare, ai stii... NOI platim ca toti ceilalti impozite si taxe, chiar cu mult mai mari decat majoritatea! si noi mai si facem mule pentru tara si pentru ca TU si altii sa doarma noaptea linistiti si sa faca afaceri sa manace si ei o bucatica amara de paine....NOI am renuntat la o parte din salarii si la obisnuita prima de 1 Decembrie ca sa ajutam oamenii nevoiasi, sinistrati si bolnavii.... TU ce-ai facut! Profiti de legile tembele, facute de tembelii de parlamentari ca sa-ti fie bine tie si alor tai, nu?Si ,daca se poate, o mica manarie, poate iese un ban si nu se prinde fraierul de stat ......
*

da sef, imediat ce am avut o problema si am sunat la voi am fost tratat cu fundu' halal mod.

pai tocmai ca NU DORM LINISTIT. ca mi-e frica ca daca intra cineva la mine in casa nu pot sa-i fac nimic. mi-e frica sa nu mi se fure masina ca voi nu o mai gasiti samd

eu am donat haine ... dar cred ca nu se pune , nu ? eu nu am prima de 1 decembrie smile.gif de ce oare ?

vai , faptul ca lucrez de cand ma stiu inseamna ca profit de legi? faptul ca statul in loc sa ma ridice imi da la cap e tot vina mea ?

Si ,daca se poate, o mica manarie, poate iese un ban si nu se prinde fraierul de stat ......

brainwash ... superb exemplu

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
SOCRATE
post 9 Dec 2005, 12:36
Post #17

Membru incepator

QUOTE(Marty @ 9 Dec 2005, 13:28)

Ce, calea spre bogatie prin capatarea de foloase necuvenite? Hm, suna cunoscut.
P.S.: Cu dedicatie speciala pentru nenea ofiteru': auzi, coane, nu cumva statul te plateste ca tu sa-ti faci treaba si cind colo tu freci manganu' pe banii statului, debitind timpenii pe forumuri ?
*

Faci acuzatii fara temei, si s-ar putea sa vii in fata legii!
Spre mirarea ta, dupa o tura de 24 de ore, am dreptul la odihna!Nu ca tine care chiar freci manganul si vorbesti de pe fundul sticlei....

--------------------
+
GeorgeB
post 9 Dec 2005, 12:38
Post #18

QUOTE(SOCRATE @ 9 Dec 2005, 13:36)
Spre mirarea ta, dupa o tura de 24 de ore, am dreptul la odihna!Nu ca tine care chiar freci manganul si vorbesti de pe fundul sticlei....
*

creste frustrarea , si chiar nu pricep DE CE huh.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
+
dacicuss
post 9 Dec 2005, 12:38
Post #19

Mare Vrajitor KKK

domnu'...io ma indoiesc grozav ca servesti patria acolo unde te lauzi. Dar daca e asa sper ca esti la o varsta asa...cum sa zic...peste 45-50, ca ai trecut si pe la St. Gheorghiu sau cum naiba ii zicea...ca daca esti format dupa rahatul ala din '89, io incep sa ma ingrijorez, fac bagajul si plec sa muncesc si sa platesc taxe grele la stat intr-o tara in care oamenii nu ma fac hot pentru ca nu-s ca majoritatea...auzi, de ce nu mergi matale in Coreea de Nord?...acolo inca is la uniforme, salopete...ce masini?!?..ai fi ca pestele in apa!

--------------------
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
Marty
post 9 Dec 2005, 12:43
Post #20

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(SOCRATE @ 9 Dec 2005, 12:36)

Sa mori tu-nfipt? Hai s-o vad si p-asta! Dupa ce-ti exprimi frustrarile pe aici zicind ca un om care munceste cinstit nu-si poate permite mai mult decit Logan (rezultind ca eu, cu 3 masini acasa, sunt un fel de Micky Spaga da' mai vorace), ma ameninti cu judecata ? Stai flexat, nu te mai incorda, s-ar putea sa ma sperii!

Spre mirarea ta, dupa o tura de 24 de ore, am dreptul la odihna!

Cam odihnitoare tura aia, nu crezi? La ora 12.40, dupa o tura de 24 de ore, te tragi de sireturi cu mine. Ma ma lasi cu d-astea?

Nu ca tine care chiar freci manganul si vorbesti de pe fundul sticlei....

Bai, nea ofiteru', vezi ca mai sus ma amenintai cu judecata si acu' ma calomniezi ca proasta-n tirg. Esti anacronic, baiete! Ai gresit timpul si locul!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
madalina
post 9 Dec 2005, 12:44
Post #21

Membru autentic

QUOTE(SOCRATE @ 9 Dec 2005, 12:36)

*

Si cand anume a fost tura asta de 24 de ore, ca ieri la ora 14 erai pe forum rolleyes.gif

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
RIon
post 9 Dec 2005, 12:45
Post #22

pasionat

From: CJ

unde-s cei in drept sa mazileasca ce e de mazilit pe aici???

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
Lolek
post 9 Dec 2005, 12:49
Post #23

Ignorog

mda...curatat locul, dat cu aghiazma, puse flori de macelandru si eventual sa rosteasca asarban o rugaciune ca sa ne reculegem.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
SOCRATE
post 9 Dec 2005, 12:56
Post #24

Membru incepator

QUOTE(Lolek @ 9 Dec 2005, 13:49)
mda...curatat locul, dat cu aghiazma, puse flori de macelandru si eventual sa rosteasca asarban o rugaciune ca sa ne reculegem.
*

Bine spus, subscriu si sa revenim la monovolumul Logan.
Exista in presa o campanie de intoxicare si de manipulare, asa ca e bine sa verificati anunturile facute de Dacia-Renault! curand vom avea informatii lamuritoare si eventual schite ale prototipurilor!

--------------------
+
ashu
post 9 Dec 2005, 13:01
Post #25

Membru erectil

QUOTE(SOCRATE @ 9 Dec 2005, 12:03)
*

Da, baiete, e luat din bani cinsititi. Si pot sa-mi mai iau trei, tot din bani cinstiti. Nu tu ma platesti pe mine, ci patronul meu. Care spre surprinderea ta nu se afla in Romania, deci care va sa zica ceea ce fac eu se cheama export. Adica munca mea aduce bani verzi in tara. Bani buni mestere. De pe urma carora statul si toti ceilalti au de castigat. Si iti plateste si tie salariu. SECTORUL PRIVAT iti plateste tie salariul ma, nu poporul roman. Ca daca NOI n-am produce, n-ai avea bani nici macar sa-ti iei amaratul ala de Logan. Dar m-ar mira sa pricepi asta, ca vad ca ai mintea rasucita complet.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
RIon
post 9 Dec 2005, 13:01
Post #26

pasionat

From: CJ

geez....esti spion ???

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
Danielle
post 9 Dec 2005, 13:03
Post #27

Membru

Group: Banned
From: Pe alt forum.

Buna.De la un articol aparut in presa voi ati ajuns aici la altele.
Parerea mea (si nu invinuiesc pe nimeni daca nu e de acord cu mine),intr-adevar aici s-a spus cam tot ce se putea spune (pro si contra) despre vechiul-noul-viitorul sau apusul LOGAN.Nu tin neaparat sa repet ce au spus altii,si eu ca multi alti romani inainte si dupa '89 am fost mandra posesoare de DACIA (chiar si Oltcit),dar dupa '89 s-a schimbat ceva (nu v-ati prins?).Fiecare este LIBER sa aleaga ce-si doreste,lui X ii place Loganu',Y prefera Mertzanu'.Diferenta dintre cei doi este ca X are bani doar de Logan pe cand Y isi permite orice altceva altceva (din munca cinstita sau nu).Daca l-as sui pe X in Mertzan sigur i-ar placea,invers...ma indoiesc.Si nu toate rablele din occident sunt chiar rable (o masina care acolo a facut 100k este noua) dar cand ma uit pe soselele dragii noastre patrii si vad cazaturile (dacii sau occidentale) care pun viata celorlalti participanti la trafic in pericol...
In concluzie si cel mai infocat patriot daca se urca intr-una din masinile mentionate in articol la "concurenta" =)) uita pe ce lume e.
Si daca tot suntem asa patrioti,in orice tara occidentala te-ai duce masinile de politie (si nu numai) si cele oficiale sunt autohtone,la noi hmm prietenii stiu de ce...

--------------------
Bad User Bad Example - Be Aware
Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos."
+
dacicuss
post 9 Dec 2005, 13:07
Post #28

Mare Vrajitor KKK

blink.gif am si io asa...o nelamurire: ce se fraca frate?!? manganu' sau mangalu' pe cuvantul meu de stiu de ce sa ma apuc wacko.gif

--------------------
+
Funny
post 9 Dec 2005, 13:09
Post #29

Membru autentic

QUOTE(Danielle @ 9 Dec 2005, 13:03)
Buna.De la un articol aparut in presa voi ati ajuns aici la altele.
Parerea mea (si nu invinuiesc pe nimeni daca nu e de acord cu mine),intr-adevar aici s-a spus cam tot ce se putea spune (pro si contra) despre vechiul-noul-viitorul sau apusul LOGAN.Nu tin neaparat sa repet ce au spus altii,si eu ca multi alti romani inainte si dupa '89 am fost mandra posesoare de DACIA (chiar si Oltcit),dar dupa '89 s-a schimbat ceva (nu v-ati prins?).Fiecare este LIBER sa aleaga ce-si doreste,lui X ii place Loganu',Y prefera Mertzanu'.Diferenta dintre cei doi este ca X are bani doar de Logan pe cand Y isi permite orice altceva altceva (din munca cinstita sau nu).Daca l-as sui pe X in Mertzan sigur i-ar placea,invers...ma indoiesc.Si nu toate rablele din occident sunt chiar rable (o masina care acolo a facut 100k este noua) dar cand ma uit pe soselele dragii noastre patrii si vad cazaturile (dacii sau occidentale) care pun viata celorlalti participanti la trafic in pericol...
In concluzie si cel mai infocat patriot daca se urca intr-una din masinile mentionate in articol la "concurenta" =)) uita pe ce lume e.
Si daca tot suntem asa patrioti,in orice tara occidentala te-ai duce masinile de politie (si nu numai) si cele oficiale sunt autohtone,la noi hmm prietenii stiu de ce...
*

Daca tu esti fata ma plec in fata ta.....gandesti mult mai "pamantean" decat multi dintre vitejii si cocosii de-si spun "barbati"............Fara alte comentarii!

--------------------
Dividae et impera!
Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
+
costi
post 9 Dec 2005, 13:28
Post #30

Membru autentic

QUOTE(dacicuss @ 9 Dec 2005, 13:07)
blink.gif  am si io asa...o nelamurire: ce se fraca frate?!? manganu'  sau mangalu' pe cuvantul meu de stiu de ce sa ma apuc wacko.gif
*

poti sa le freci pe amindoua dar traditia la romani se refera la mangal (carbune de lemn)

--------------------
DSN/SLZ
+
2 Pages  1 2 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 00:33
Forum Renault