Cat timp fac din Bd. Timisoarei pana in Univ ?, luni dimineata la 8
![]() ![]() ![]() |
Cat timp fac din Bd. Timisoarei pana in Univ ?, luni dimineata la 8
viulian |
![]()
|
||
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
eu merg zilnic de pe Timisoara (statia Frigocom) pana la p-ta rosetti (langa Universitate) si fac cam 40-45 minute in conditiile in care merg destul de sportiv si bagacios...deh...e traseul "cunoscut"... de vina e intersectia de la Razoare si ...toate binefacerile recente ale primariei care au bulversat si mai tare traficul dinspre Dr. taberei catre centru... deci iti recomand sa pleci cu 1 ora inainte!!!!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc AL
Eu voiam sa evit Razoare si sa merg pe la Gorjului / Iuliu Maniu / Eroilor / Stirbei Voda / Sala Palatului / Ion Campineanu... Si da, si-au batut joc de intersectia Razoare pentru niste bani in plus ce le-au intrat in buzunar ![]() This post has been edited by viulian: 11 Dec 2005, 17:52 |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Luni la 8? 40 de minute? Decat daca o iei pe trotuar
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Daca pleci la 7, iti ajunge o ora. daca pleci la 8, iti trebuiesc 2 ore.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
viulian |
![]()
|
Ok guys - multumesc!
Plec pe la 7:30 sau chiar un pic mai devreme. Thread-ul poate fi sters din partea mea. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic, asa de curiozitate, sa ne spui cat ai facut!!!!...
![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca a plecat la 7.30 pe traseul lui si ajunge la timp ... ii dau o bere !
|
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
las-o balta; ca sa ajungi la berarie iti mai trebuie vreo ora....
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Da ce exista berarii deschise luni dimineata?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
AL |
![]()
|
pe traseul lui ar trebui sa faca cu cca. 10 min mai putin !!!... am folosesc alternativ doua trasee...
1.BdTimisoara(Frigocom)> PlazaRomania> inters.Lujerului> Apaca> Cotroceni> splai pana la Eroilor> Stirbei Voda> Sala Palatului> CA Rosetti> Vasile Lascar> pana la servici (langa sediul ASIROM)... TOTAL 30-35 min. L-J, 25-30 min V .... 15 min S,D 2.BdTimisoara(Frigocom)> tot inainte pana la Razoare> Academia Militara> Eroilor> Stirbei Voda> Sala Palatului> CA Rosetti> Vasile Lascar> pana la servici (langa sediul ASIROM)... TOTAL 40-45 min. L-J, 35-40 min V .... 20-25 min S,D varianta de urgenta... var. 1 modificata: adica nu ajung la Paca ci o iau prin Politehnica si apoi pe splai pana la Eroilor... mai castig 5-10 min in functie de cat e de aglomerat la podul Grozavesti. mentiune!... plec de acasa la 7:30-7:45 !!! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
cum naiba ajungi tu de la Plazza la Lujerului si apoi pe la Apaca, pt ca nu se poate decit prin pasaj care te scoate unde te scoate (dupa ce stai juma' de ora in el) ???
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(costi @ 12 Dec 2005, 10:18) cum naiba ajungi tu de la Plazza la Lujerului si apoi pe la Apaca, pt ca nu se poate decit prin pasaj care te scoate unde te scoate (dupa ce stai juma' de ora in el) ??? faci a doua la dreapta dupa pasaj, pe urma prima la stanga, pe urma prima la dreapta si asta te scoate singura in bulevard, pe langa gardul Politehnicii. da' tre sa ai un pic de rabdare, ca la bulevard tre sa faci stanga si dimineata e ca o teava sparta acolo (si apa e fierbinte). sau cum zice tatabobu dedesupt, pe langa Plaza, Cora (adica nu intri in pasaj, e o straduta prin dreapta pasajului) si faci dreapta la Lujerului This post has been edited by Lolek: 12 Dec 2005, 10:24 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe langa parcare, Costi
![]() |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
costi |
![]()
|
wow.... multumesc... muream prost;
habar nu aveam ca se poate ajunge pe sus Lolek pe aia pe dedesupt o stiam dar am alergie la pasajul ala, mai ales la ore de virf |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
viulian |
![]()
|
AL, ai prezis corect ca am facut cu 10 minute mai putin decat 1 ora cat ai zis, daca o iau pe traseul zis de mine.
Am facut 50 de minute (cu un pitstop de 5 minute la benzinarie) - am plecat la 7:30 de pe Timisoarei si la 8:20 am fost am parcat pe Ion Campineanu. Pe Iuliu Maniu am mers pe banda de autobuze, fiindca aia se misca cel mai repede (chiar daca deja de la Cora era coada catre Apaca/Leu) si apoi s-a miscat cat de cat fluent. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(costi @ 12 Dec 2005, 10:38) ar trebui sa-si dea cineva cu parerea si despre cum se circula pe straduta aia, ca e cam ingusta si nu stiu cum e dimineata. de exemplu, aseara pe la 19:00 am trecut eu pe acolo si era crima si pedeapsa (din doua benzi mai ramasese aprox. una ca nu mai erau locuri de parcare in Plaza, si "curgeau" masinile din ambele sensuri, mult si bine. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
AL |
![]()
|
criminal... asa se circula pe acolo... dimineata... de aia in ultima vreme prefer intersectia iadului: Razoare... unde ma nesimtesc si eu si o iau pe sina tramvai si apoi fortez intraera in intersectie... sa nu credeti insa ca o fac doar eu... e coloana pe sina....si se mai merge si pe sina de pe cotnrasens... tot in coloana (cand nu se vede garcea in intersectie...adica azi dimineata de exemplu)
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:35 |