Cauciucuri vii?
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri vii?
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sunt gumele proaste :
![]() sigur au pori pe undeva . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
la garantie trebuie sa las janta cu cauiciuc? sau se verifica pe loc?
|
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
habar n-am :-/
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vezi ca astfel de probleme apar de obicei din cauza etanserii defectuoase. Oricum, tinind cont de faptu' ca ti-ai pus gumele la IPSO, unde banuiesc c-ai dat o palarie de bani, du-te inapoi la ei sa vada ce si cum. Daca ei iti spun ca-i problema cu anvelopa (pori sau ceva de genu'), duci anvelopa cu tot cu janta la aia, sa observe. In nici un caz nu lasi janta la ei ca sa te intorci mai incolo dupa ea!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
pedro100ro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
ciudat... si eu am pus sava eschimo s3 pe fatza pe solenza... azi a nins prima zi si sunt foarte incantat... nu am probleme cu presiunea in pneuri. tine-ne la curent cum e cu garantia la cauciucuri ca si eu sunt curios. mie mi-au dat doi ani dar nu stiu exact ce inseamna asta...
|
--------------------
Dacia
Solenza
- AB - 04 - VBX
|
|
SwatKat |
![]()
|
pana la garantie, acu seara am mai trecut pe la vulcanizare si aia pe care au dat-o jos ieri avea tot 2.1. Ailalta pe spate avea 2.0. Mai vad maine seara, ma duc la OMV ca acolo pe aparatele alea se vede bine...
sper sa fie ok BTW, VOI LA CAT UMFLATI GUMELE ASTEA DE IARNA? |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Geo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 291 Joined: 9 January 03 From: Brasov ![]() |
Vezi ca eu am avut o problema de genul asta si s-a dovedit a fi ventilul jantei, care scapa aer... dar atat de putin incat nu-l vedeai daca scufundai janta cu totul in apa...
Daca tot nu-i dai de cap, incearca sa schimbi ventilele. |
--------------------
Chevrolet
Aveo
2006, Platinum Drive safe !
|
|
GABY IS BACK ! |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 552 Joined: 15 February 05 From: bucuresti - 4 ![]() |
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 2003 CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU-I FACE!
NICI MACAR IN TRAFIC! |
|
SwatKat |
![]()
|
Gata, cred ca am rezolvat-o. Am fost iar la vulcanizare si au dat jos si celalalt cauciuc de pe spate si l-au pus apoi la loc.
PS. Au fost schimbate si ventilele. Acm, dupa 3 zile vad ca nu mai scade nimic... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
si totusi, iarna ce presiune trebuie in cauciucuri ?
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca e iarna trebuie sa respecti tot presiunea indicata de producator. E mult mai rau sa fii cu cauciurile umflate prea tare sau prea putin. Doar cand presiunea e cea indicata de producator suprafata de contact va avea aria care trebuie pentru o aderenta corecta.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Merge si cu presiune mai joasa, dar pe distante scurte si la viteze reduse. Daca ramai impotmolit, reduci presiunea in pneuri la 1.5-1.3 bar pana iesi din troian, dar ar fi bine sa ai si cu ce sa umfli.
This post has been edited by einstein1984: 21 Dec 2005, 17:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Latza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 21 December 04 ![]() |
Hmmmm... ciudat. Acelasi tip de anvelope l'am pus eu acum 5 zile si am aceeasi problema la unul de pe fata. Am fost la baieti, au bagat-o in bazin... nimic. Au dat pe marginile jentii... nimic. Au refacut presiunea si de atunci nu a mai cazut dar ... ramane de vazut.
|
--------------------
Dacia SLZ
Confort Azur 2005
- GL-##-LTZ
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.388 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cand ai schimbat anvelopa nu ai schimbat si ventilele?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Sigur ai un por in cauciuc sau etansarea este defectuoasa . La fel patesc si eu , dar la mine e lenea de vina . O data pe saptamana , umflu cauciucul la 2.1 , apoi ajunge la 1.5 saptamana viitoare . Daca asa nu gaseste nimic , pune-l sa-l scoata si sa-i mai dea inca o data cu "maclavais" si sa-l ti-l mai instaleze inca o data pe janta . Daca si dupa treaba asta face , sigur nu mai e de la etansare , ci de la vre-un por . Il umfla mai tare si se uita mai atent in cada cu apa la bolboroci . Daca se desumfla la fel de greu ca si la mine e clar ca e destul de dificil sa vezi bulele de aer . Iti dai seama ca 0,8 atmosfere intr-o saptamana ies foarte-foarte incet din cauciuc . In legatura cu subiectul , zic eu , ce parere aveti despre tubul cu substanta verde ( cauciuc natural + alta subtanta amestecate ) ??? Am vazut pe la 250.000 bucata . Am vazut si la TV o emisiune in care arata ca , in momentul in care se inteapa cauciucul , substanta verde tasneste imediat din cauciuc si umple golul . Se pare ca ar trebui un tub la fiecare cauciuc si intrebarea mea este , daca dupa voi merita pretul pentru toate rotile , daca se afla in stare cat de cat noua ?
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:46 |