scrincronizare lumini, lumini cu alarma
![]() ![]() ![]() |
scrincronizare lumini, lumini cu alarma
vyper |
![]() ![]()
|
||
![]() speed_man Group: Members Posts: 257 Joined: 14 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310 TX
1986 berlina
- DJ-05-SGR nu da inapoi atunci cand ai dreptate...da nici n-o arde aiurea frate...
|
|||
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
N-ar fi mai buna vreo instalatie-doua din alea de pom de iarna?
Scuze, da' asta e prima idee care mi-a venit dupa ce am citit traznaia de tuning pe care vrea s-o faca omul. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
vyper, excelenta ideea, felicitari, chiar ma oftic ca nu mi-a venit mie inainte, imi faceam afacere de tuning adevarat, frate. A, dar sa nu uiti ceva, care ar merge perfect! Faci rost de 10 oua kinder si le pui la antena! Eventual pui cate un beculet in fiecare, asa, colorate diferit.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mda, acest forum nu tolereaza asemenea subiecte indeamna diverse sa nu zic ce sa incalce legea si sa se transforme in pericole publice.
Topicul se inchide. Nu stiu ce fac de mai apare altu. vyper, tu stii ce zice legea referitor la idioteniile tale??? Iti zic eu ca nu prea iti permite asa ceva. Si de vad un odih..beeeeep ca tine pe drum, ma jur ca il iau din plin cu masina proprietate personala. Cata ignoranta, cata nesimtire pe capul unora..... Topic closed. Nu se sterge deocamdata, fiindca ar fi fain sa il vada si altii. Tot azi (parca), unu intreba daca i se pot aprinde avariile cand franeaza. Doamne, cu ce ti-am gresit? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:05 |