Dezactivare sistem martor bord
![]() ![]() ![]() |
Dezactivare sistem martor bord
alexandrumn |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 May 14 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / DNS / 2003
Renault / Megane /
2008 / 1.5 86CP
- B07HCH / B103FHY
|
|||
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Ti-as sugera sa-l repari, nu sa-l dezactivezi. Este, totusi, o protectie in plus.
Acum, ca sa fiu corect, depinde cat costa reparatul, data fiind valoarea de piata a masinii si faptul ca nu cred ca e prea vizata de furturi auto. Chit ca no, mai sunt d-astia care fura o masina veche (de ex. Daciile vechi, fara imobilizatoare) doar pentru a da o tura. Hotii profesionisti, care le valorifica pentru piese, probabil nu ti-o vor fura. Nu stiu sa te ajut cu preturi, dar daca nu te costa o avere comparat cu valoarea masinii... incearca sa o repari. |
--------------------
.
.
.
|
|
alexandrumn |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 May 14 From: Bucharest ![]() |
Am rezolvat pana la urma, multumesc. Problema nu a fost doar immo, am avut si o problema cu calculatorul, am rezolvat la niste baieti de la DMS Tunning de langa Autovit.
Multumesc, Alex |
--------------------
Dacia / DNS / 2003
Renault / Megane /
2008 / 1.5 86CP
- B07HCH / B103FHY
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:12 |