Piese sistem de franare
![]() ![]() ![]() |
Piese sistem de franare
qestro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 18 May 15 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998
|
|||
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(qestro @ 13 Aug 2017, 18:30) ....Care mi-ati recomanda sa o cumpar? NICI UNA!Sunt petarde,feriți-vă de ele ca de apă fiartă! ![]() Caută o pompă SH bună de Solenza și ai scăpat de griji!Aceeași treabă și cu servo(adică SH). ![]() This post has been edited by Adrian Frigo: 13 Aug 2017, 20:36 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Pune etrier de pulsor mot srl.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
QUOTE(qestro @ 13 Aug 2017, 18:30) Am gasit doar doua modele, de asam si breakner pentru pompa de frana, si doar autospeed pentru servo. Nimic,cauta piese din dezmembrari,iei originale si pe proba.....urat ca s-a ajuns sa recomand eu cuiva sa caute piese de sistem de franare la remat da' asta e .....ca sa refaci o pompa originala defecta cu garnituri noi tot de kko e aceeasi treaba.....se mai gasesc pompe bune dar greu tare.....trebuie sa cauti temeinic....mai vezi si pe la bursa.....pana la urma vrei nu vrei dar dacia cere singura la remat,nu mai e o masina in care sa iti pui baza ..... @daniel : mai face pulsor etrieri ? pompe nu mai fac,am sunat eu. This post has been edited by sobolan: 16 Aug 2017, 00:25 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
qestro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 18 May 15 ![]() |
Pana la urma am ajuns cu bine acasa dupa vreo 1600 km. Ultimii vreo 900km i-am facut cu sonda icp scoasa, si am avut cat de cat frane, fara sa le mai aerisesc din doua in doua ore. Cand ajung definitiv acasa o sa imi caut o pompa de papuc cu tot cu servo, eu mergand mai tot timpul incarcat cu masina, deci n-o sa ma plang ca ar fi prea bune.
Cum as putea sa-mi dau seama daca o pompa sau servo e buna fara o monta-o pe masina? This post has been edited by qestro: 19 Aug 2017, 17:21 |
--------------------
Dacia
1310
1998
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am mers pe varianta de reparat pompa pe care o aveam folosind garnituri Seinsa autifren.
Se gasesc la unix. Au si de 19 mm si de 20.6-sunt cele de renault fuego. Dar trebuie sa inspectezi pompa ta sa fie ok. Cu pompele de la deembrari, problema e ca daca au stat demontate de pe masina si s-a acurs lichidul din ele ai mari sanse sa rugineasca in interior. am patit cu o pompa din asta de papuc aproape noua demontata de pe masina tatalui meu. Dupa cativa ani am vrut sa o folosesc si interiorul era irecuperabil. La autonova au schimbat la un moment dat tipul de garnituri, au pus 3 pe pistonul lung si alea nu sunt reparabile cu garnituri din astea. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
QUOTE(payty @ 20 Aug 2017, 07:46) Eu am mers pe varianta de reparat pompa pe care o aveam folosind garnituri Seinsa autifren. Se gasesc la unix. Au si de 19 mm si de 20.6-sunt cele de renault fuego. Dar trebuie sa inspectezi pompa ta sa fie ok. Cu pompele de la deembrari, problema e ca daca au stat demontate de pe masina si s-a acurs lichidul din ele ai mari sanse sa rugineasca in interior. am patit cu o pompa din asta de papuc aproape noua demontata de pe masina tatalui meu. Dupa cativa ani am vrut sa o folosesc si interiorul era irecuperabil. La autonova au schimbat la un moment dat tipul de garnituri, au pus 3 pe pistonul lung si alea nu sunt reparabile cu garnituri din astea. daca s-a taiat conductele de frana cu patentul si s-au indoit, iar in vas a ramas lichid de frana, pompa este buna.Nu are absolut nimic De fapt asta e si ideea cand se cumpara din dezmembrari/remat pompe ptr ca sa fie tinute de rezerva ptr mai tarziu ![]() This post has been edited by pistritu: 20 Aug 2017, 16:57 |
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:44 |