REVIZIE GPL LANDIRENZO DIN FABRICA, REVIZIE GPL
![]() ![]() ![]() |
REVIZIE GPL LANDIRENZO DIN FABRICA, REVIZIE GPL
xti |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 August 17 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2011
|
|||
paraschivrazvan25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 11 April 16 ![]() |
Schimbul filtrului la gaz nu il pot face decat cei specializati in asta. Incearca sa te adresezi celor care monteaza instalatii gpl. Din cate stiu este un service pe Prelungirea Ghencea.
rent a car bucuresti This post has been edited by paraschivrazvan25: 10 Nov 2017, 14:25 |
--------------------
dacia
logan
2010 <a href="https://www.rent-a-car-otopeni.ro/">rent a car Bucuresti</a>
|
|
patraulea100 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 August 06 ![]() |
SAlut, e putin cam tarziu, insa ai rezolvat cu revizia GPL? Intreb pentru ca si eu am un REanult Clio 5 nou si am impresia ca nu se poate umbla la calculator fara aprobarea producatorului. Am fost ieri in service -ul de la Chiajna (iesirea spre Pitesti)pt un reglaj si am stat 3 ora pana au primit acceptul sa reseteze computerul. Cum e posibil aasa ceva? Gunoaiele astea fac chiar ce vor, pe banii nostri?
This post has been edited by patraulea100: 10 Jan 2022, 12:47 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERANCE
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Token-ul sau parola de acces pe CAN Bus se obține foarte repede, maxim 5 minute.
Probabil au tras foarte mult de timp, din mai multe motive, fie habar nu au ce să facă (pentru că nu sunt pregătiți, nu au cursuri, nu cunosc sistemele, nu au experiență, etc.) - și atunci depind și ei de personalul de service central (care probabil este mic și aglomerat), fie mai câștigă bănuți, că se facturează la oră..., fie din ambele motive... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
patraulea100 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 August 06 ![]() |
Fiind in garantie, nu am platit nimic. E clar ca nu se poate umbla la calculatorul GPL fara aprobarea de la centru. Foarte urat.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERANCE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:56 |