emblema logan diverse culori, embleme
![]() ![]() ![]() |
emblema logan diverse culori, embleme
raulc |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
dacia logan
2006, 1.5 dci
- mm 75 cma
|
|||
Manuelito |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 December 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
- Is-20-SMI
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
In Pitesti am vazut mai mult LGN cu emblema in culoarea masinii. Cateva insa aveau inscriptia Renault, nu Dacia. Parerea mea e ca aratau chiar bine.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu in Bucuresti la cineva,dar era rosie toata,nu scria nimic pe ea...cred ca era vopsita. |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
raulc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 December 05 ![]() |
Am vazut una rosie in Baia Mare pe un taxi Logan culoare rosu passion si arata fainut. Pe grila fata , in spate nu am apucat sa vad daca are . Stie careva cum sunt prinse fata - spate ? Lipite , nituri, suruburi etc
|
--------------------
dacia logan
dacia logan
2006, 1.5 dci
- mm 75 cma
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cele care au emblema in culoarea caroseriei au aplicata folie de inscriptionare auto.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu am intrebat pe cineva care avea emblema cu renault rosie fata/spate, si mi-a zis ca sant lipite peste emblema originala.
Si mie mi-au placut cum arata (se potrivesc mai bine cu Rosu Passion decat albastrul de la Dacia), insa persoana nu a stiu sa-mi zica de unde le avea ( era doar sotia in masina, si sotul le-a cumparat) |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
arata mai bine cu emblema originala...daca nu sunteti taximtreisti sau neamuri cu Adyyy, salam , parizer si ...sunt kitchoase emblemele preparate cu autocolant, parerea mea
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Deci stie cineva de unde se pot comanda online? |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Am vazut si eu muuulte LGN cu emblema in culoarea caroseriei. Si al meu e la fel, emblema are culoarea caroseriei. Adica albastru.....
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
RamboX: ce vrei sa comanzi on-line? autocolant?...
mergi la un magazin de uz casnic sau ceva asemanator, o firma de inscriptionari auto etc si vezi pe-acolo...poate iti dau gratis o bucata de autocolant sa ti-o lipesti peste emblema |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
inca un "tiuning" de mare clasa si valoare artistica... nu mai e mult si vor apare celebrele insigne "m3 gti turbo sport catalisateur pouered by renault" adaptate cu real succes pt . logan...
daca vreti ceva cu adevarat de efect: incercati sa scoateti toate logourile si emblemele de pe masina, umpleti cu chit si vopsiti... ala da efect... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
IulianP |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 05 ![]() |
QUOTE(Dsign @ 10 Feb 2006, 23:34) inca un "tiuning" de mare clasa si valoare artistica... nu mai e mult si vor apare celebrele insigne "m3 gti turbo sport catalisateur pouered by renault" adaptate cu real succes pt . logan... Mda... si cu "superpower turbo". ![]() Dar, revenind la culoarea emblemei, o minima preocupare pt simtul estetic si asortare a culorilor ma face sa constat ca , spre exemplu, albastru intens al emblemei Dacia se potriveste ca nuca in perete cu caroseria in culoare "visina putreda" (ma rog, rosu toreador, daca preferati). Ia priviti aici cum arata cu emblema originala: emblema_originala.jpg ( Size: 34.48k ) Number of downloads: 80 ![]() ![]() Solutia mea este de a aduce aceasta emblema nu la culoarea caroseriei (iarasi ar fi cam ciudata atata maroniu...) ci la negru mat si cu pastrarea conturului cromat al emblemei. Astfel arata cat se poate de "original", dar raspunde si cerintelor de asortament. Parca e si mai sobra. Si "solutia" e valabila si pt alte culori. Ia priviti aici cum arata o astfel de modificare (facuta in Paint, pt exemplificare): emblema_negru_mat.jpg ( Size: 32.31k ) Number of downloads: 189 Ce ziceti ? PS: Ceva solutii pt a realiza practic acest lucru (tinand cond de variatiile de temperatura care exista pe acolo si a.i. sa se pastreze si inscrisul DACIA) ? This post has been edited by IulianP: 14 Feb 2006, 13:26 |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Ambition
- B 02 BUB
|
|
alex275 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 313 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
E mai "periculoasa" aia neagra!
![]() Chiar nu-i rea! Problema e sa iasa asa si in realitate. |
--------------------
dacia
logan 1,6 laureate
- B 46 W S T [i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!! |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
cam asa arata emblema mea fata inca de primavara trecuta:
emblemaneagra0ll.th.jpg foarte simplu...luat un dreptunghi de autocolant negru mat....intins bine pe emblema...se intinde frumos pe colturi etc, fara sa faca vreo cuta si se taie pe margine cu un cutter... dupa preferinte se poate pune pe deasupra "DACIA" , scos la cutter-ploter pe autocolant cromat si aplicat cu folie de transfer ![]() This post has been edited by tazzz: 19 Feb 2006, 18:00 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
strem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu mi-am tras emblema in culoarea masinii. Emblema rosu metalizat. Cu model de 3 cepuri micute de cauciuc negru.
AKA. mi-a fost furata emblema de pe portbagaj. Adica wtf, cine fura embleme de dacie??? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Mi-au furat emblema fata. Am dat o avere pe ea la dealer, 750.000. Mai bine o confectionam eu.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
eu mi-am facut emblema pe calculator am scos-o pe autocolant, si apoi am pus rasina pentru stickere pe ea. Mi-am facut model mic si mi-am lipit pe cheia de la masina. Nu vad care ar fi problema sa le faci mai mari si pe ce nuante vrei tu...
This post has been edited by Alydor: 25 Apr 2006, 15:22 Attached thumbnail(s) Dacia.jpg ( Size: 205.08k ) Number of downloads: 825 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Deoarece pot fi mai multi doritori sa isi puna emblema Logan pe masina (macar emblema sa o aiba
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
eu cred ca ar arata bine mai inchisa la culoare... mai ales pe culorile mai inchise... cu niste folie pusa lipita deasupra.. sa se mai vada emblema dar folia aceea doar sa o inchida la culoare....
![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Scuzati... Ati vazut pe vreun BMW, de exemplu, sigla de alta culoare decit albastru? Chiar daca masina e visinie, verde etc.? Sau Skoda - verde... si asa mai departe? Dar la Alfa Romeo cum s-ar pune problema? Ca aia e deja in mai multe culori. Asa s-a gindit s-o faca cel care a desenat-o, designerul, adica, impreuna cu baietii de la marketing si cu directorii. Asta e identitatea marcii respective. Eu, unul, am vazut manualul de identitate Skoda (manualele de identitate sint niste brosuri unde se povestesc toate alea despre sigla, culori etc., pentru ca toate produsele unei marci sa arate stas, bine, asa cum au fost concepute tinindu-se seama de anumite principii de design si de pozitionare fata de alte marci). Ei, deci in manualul de identitate Skoda se precizeaza inclusiv unghiul la care trebuie reglate oglinzile laterale atunci cind masina este expusa la dealer.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am cumva impresia dar desi stema a ramas aceeasi ca si model difera diverse chestii in realizare, culori..etc..
chiar la skoda.. pai la skoda1200 cum arata stema? cumva aceeasi stema doar ca era decupata dintr-o tabla nichelata.. acum e verde sub ceva lucios, aplicata pe capota, la mercedes.. steaua in 3 colturi a ramas.. dar initial scria daimler-chrysler, apoi mercedes benz apoi nu scria nimic, apoi multa vreme a fost suspendata de capota.. in sus.. stiti voi, si pana la latest model brabus unde stema este aplicata fara decupaj, cu un negru intens intre spitele alea 3 + o bucata de sticla sau ceva de genu care acopera in mod transparent toata stema.. la dacia s-au schimbat si mai multe.. de la U.A.P. la vultur cu nusce in mana, spre dacia model model mult ingreunat, spre dacia normal + modelul actual de slz/lgn... ca mai schimbam noi culoarea mai departe nu vad unde ar fi problema. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Pai sigur, ai dreptate. Si mai adaug: la Renault, de exemplu, numai din anii '50 pina acum logo-ul s-a schimbat de citeva ori, inclusiv pe varianta cu romb, pina la cea de azi. DAR acelea sint schimbari gindite de proprietarul marcii, in functie, repet, de anumite considerente. Chestia asta se cheama "rebranding", "lifting de imagine" si asa mai departe. Nu este vorba de schimbari care tin cont de... culoarea produsului (desi exista variante de logo-uri - in special pentru ambalaje, insa e vorba tot de variante stas - fixate de producator, gen alb-negru/color, spart/bloc si asa mai departe). Dati un search pe net dupa "identity manual"; o sa gasiti multe exemple interesante, inclusiv de la marci mari. Manualele astea de identitate sint puse pe net - in domeniul public, adica - tocmai pentru a fi bine cunoscute de catre cei care au de-a face cu marca (distribuitori, dealeri si asamai departe), pentru ca marca sa nu fie schimonosita cum ii trece prin cap mai stiu eu cui. Chestie de prestigiu.
Iata si un articolas despre identitatea vizuala Dacia, scris de Cristian "Kit" Paul, un designer cunoscut de la noi (a creat unul dintre logo-urile Connex, printre altele): http://homepage.mac.com/cpaul/iblog/articles/index.html Acuma, ce face fiecare om cu proprietatea lui e chestie de liber arbitru si de gust personal. Mai e si chestie de respect fata de marca si fata de tine insuti, cel care a ales ![]() This post has been edited by workarea: 27 Apr 2006, 09:41 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
workarea, linkul respectiv nu merge...
Ce vream sa mai spun e ca la siglele Skoda sau BMW "cantitatea de culoare" e mica, predomina partea metalica, pe cand la Dacia cantitatea de crom e disproportionata in raport cu albastrul. Deci spre deosebire de celelalte marci, sigla Dacia pica nasol pe anumite culori. Eu, de exp, daca as gasi o sigla rosie sau neagra (cromata, cu Dacia , nu Renault) atunci as pune-o in mod sigur si ar da un aspect estetic mai fain. |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(workarea @ 27 Apr 2006, 10:18) Acuma, ce face fiecare om cu proprietatea lui e chestie de liber arbitru si de gust personal. Mai e si chestie de respect fata de marca si fata de tine insuti, cel care a ales ![]() La respect.. pai consider un om ca are cat de cat respect saschimbe sigla tot cu una Dacia pe acelasi model, acelasi.. tot doar alta culoare decat daciile 13XX care le mai vad cu cate un M\\ power BMW, steme de mercedes si asa mai departe.. nici macar renault.. asa cum mai pun unii.. pana la urma dacia logan nu e masina clasica, daca era 1300 din 77' atunci se poate spune ca oricum ar fi se pastreaza sigla aia cu uap, sau cu ce o fi.. valabil si la toate marcile care au ceva de epoca in ele, si care idealul pentru acele masini este sa fie intretinute sa arate cat mai "scoase ieri din fabrica" .. dar nu la toate masinile.. la astea noi.. inca nu-s pretentii de genul. peste 20 de ani omu cu logan poate reconsidera sa isi monteze stema originala pe care inca o mai are , in locu la cea rosie.. asta daca tine loganu 20 de ani. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
DA!! Eu am vazut un BMW galben si avea in loc de albastru galben la emblema... daca vreti pun poze...
|
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
workarea |
![]()
|
QUOTE(yO_ @ 27 Apr 2006, 10:59) Incearca cu copy/paste in browser, chiar merge, poate fi o lectura utila, ne mai creste self-esteem-ul ca posesori de Dacia, plus ca e interesanta o parere avizata despre sigla cu pricina. Cit priveste sigla de BMW galbena, ma indoiesc profund ca acea sigla a iesit asa din fabrica. Asa ceva nu exista. Si as mai zice o vorba proasta: nu mi-as lua in veci Skoda albastru-electric (stiti culoarea, e pe Fabia si chiar pe unele Octavii). Chiar da ca naiba cu sigla aia verde turbat. Si nici Logan verde-ficus (taica-meu are asa ceva ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
aruncati voi un oki pe atachamentul de la postul 18 si vedeti acolo cum arata sigla dacia in diferite nuante si culori. ganditi-va cum arata cu verde pe verde , cu rosu pe rosu... nu am avut bot sau spate de logan pe culorile alea ca sa le pot pune sa vad cum arata dar io zic ca e ok...
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
andrey2003 |
![]()
|
QUOTE(workarea @ 27 Apr 2006, 15:22) Cit priveste sigla de BMW galbena, ma indoiesc profund ca acea sigla a iesit asa din fabrica. Asa ceva nu exista. nu cred ca o are din fabrica... Attached thumbnail(s) emblema.jpg ( Size: 66.54k ) Number of downloads: 576 |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:23 |