Incinte usi berlina (insonorizare in usa?)
![]() ![]() ![]() |
Incinte usi berlina (insonorizare in usa?)
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
vlad_4tuning |
![]()
|
banned :)) Group: Members Posts: 134 Joined: 17 November 05 From: - ![]() |
pentru buzunare din fibra de sticla (daca te referi la acelea care se prind pe usa ca sa poti sa-ti pui una alta in ele)cauta in magazine de piese de dacie ...o sa gasesti sigur
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(eXtenSion @ 20 Dec 2005, 22:07) Cum se realizeaza o astfel de insonorizare? Se indeasa ceva acolo sau cum ? Buzunarelele din fibra de sticla de unde se pot achizitiona? Se da cam minim 1 cm de antifon in usi, eu asa am facut...era din fabrica, dar nu era imprastiat uniform, asa ca am mai dat peste un strat, si dupa cu vaselina cat cuprinde. Se simte diferenta la zgomot, dar partea care imi place mie e ca s-a schimbat zgomotul acela infect de portiera de dacie care se inchide..te tabla care cade pe ciment. Acum se aude ca la "masini straine" ca sa zic asa..se aude a portiera ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Axll |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 11 December 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Feb 2006, 11:14) Se da cam minim 1 cm de antifon in usi, eu asa am facut...era din fabrica, dar nu era imprastiat uniform, asa ca am mai dat peste un strat, si dupa cu vaselina cat cuprinde. Se simte diferenta la zgomot, dar partea care imi place mie e ca s-a schimbat zgomotul acela infect de portiera de dacie care se inchide..te tabla care cade pe ciment. Acum se aude ca la "masini straine" ca sa zic asa..se aude a portiera ![]() la ce facut tu eu ma mai adaugat un strat de vata minerala, peste care am dat cu vasilina. asta tine si pe post de antifonare fonica si termica |
--------------------
dacia
1300
- BZ 04 BJL am vrut mai mult...decit normal...
|
|
xyronebun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 4 December 05 ![]() |
bine frate..ai dat cu cu vaselina sa inteleg peste vata aia minerala dar mare grija ca ai sa bagi pumnul prin portiera ca aia tine apa. daca vreti sa faceti o treaba..luati 4 coli de dynamat si ati rezolvat problema..lasati trucurile astea ieftine tipic romanesti.
This post has been edited by xyronebun: 18 Jul 2007, 16:27 |
--------------------
dacia
sport
1990
- IS-03-GGV
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
dynamatu am inteles ca e bun dar cat e de scump?
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
cauciuc natural
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
pretul unei folii de dynamat care e?
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu tocmai am bagat in ea 6 straturi de folie bulata in usa, cu un rand de antifon intre fiecare strat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
ce folie e aia?
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
folia aia cu basici care te face sa le spargi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
ce tare...si cum e diferenta sesizabila?...ai bagat oricum destula...ai umplut toata usa...
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
am pus 2 straturi pe fata de usa, 2 in spate la macara unde vine prinsa mai bine spus, si nu se mai aude ecoul ala produs de boxe
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:37 |