Sunt cu adevarat probleme la cv Logan 1,4?
![]() ![]() ![]() |
Sunt cu adevarat probleme la cv Logan 1,4?
WOL |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1400 Break
- B-01-PVE
|
|||
jimbo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 77 Joined: 11 February 05 ![]() |
Toate prostii. am 1,4, am mers cu 1,6, si mi se pare la fel.
cutie viteze ok chiar si in comparatie cu unele de pe masini mai tari. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- TM XX xxx Daca vi se pare ca mi-ati inteles explicatia prea usor, atunci nu m-ati inteles.(Alan Greenspan)
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(jimbo @ 21 Dec 2005, 09:50) Asa zic si eu ca sunt la fel...singura diferenta fiind eticheta aia de pe portbagaj 1.4 MPI sau 1.6 MPI, care de fapt face ca si pretul sa fie diferit. ![]() Revenind la problemele puse de initiator : 1. n-am auzit de probleme la cutiile de viteze. 2. consumul 1.6 mai mic decit la 1.4, hmmm, poate doar la drum intins...in oras n-ai sa vezi asa ceva. LE: Asta nu-i problema tehnica. This post has been edited by bomicabomic: 21 Dec 2005, 10:08 |
--------------------
x
x
- x
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(WOL @ 21 Dec 2005, 10:43) Vreau sa-mi cumpar un Logan 1,4, si multi ma avertizeaza ca sunt probleme cu cutia de viteze, dar daca ii itreb despre ce este vorba , nu stie nimeni exact. Si ar mai fi un zvon , cica Logan cu motor de 1,6 este mai economic decat 1,4 , cotrar a ceea ce scrie in pliante. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Cutiile de viteze între 1.4 și 1.6 sunt diferite, dar problemele care apar la CV nu prea diferă, și sunt mai mult legate de ansamblul ambreiajului și de comenzile cutiei (levier, maneta schimbătorului, uleiul din cutie), decât de cutia însăși. Pentru problemele comune ale Logan-ului poți studia Deficiente si calitati Dacia Logan (PDF), unde vei găsi lista (încă incompletă) de deficiențe și rezolvarea lor. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(WOL @ 21 Dec 2005, 08:43) Vreau sa-mi cumpar un Logan 1,4, si multi ma avertizeaza ca sunt probleme cu cutia de viteze, dar daca ii itreb despre ce este vorba , nu stie nimeni exact. Si ar mai fi un zvon , cica Logan cu motor de 1,6 este mai economic decat 1,4 , cotrar a ceea ce scrie in pliante. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Nu, nu sint probleme. cu cutia de viteze. Au fost niste cazuri cu totul izolate, dar de aici nu poti trage concluzia ca sint probleme. Iar pentru care consuma si cit, citeste forumul, exista topic dedicat despre consum. Inca un topic pe aceeasi tema nu este permis. De aceea aici se inchide. |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 08:58 |