DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> aditiv in ulei pt supernova (elf)

royal
post 21 Dec 2005, 11:23
Post #1

Membru incepator

Group: Members

O intrebare, nush daca s-a mai discutat dar poate gasesc un raspuns adecvat....se poate pune aditiv in ulei la supernova, mentionez ca uleiul este elf, ce urmari are? Este benefic pt motor...? Multumesc pt raspuns.

--------------------
Dacia Supernova - IS-04-TXH
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 21 Dec 2005, 12:13
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
marius80_eugen
post 23 Dec 2005, 11:39
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Salutare ! Mai stiu ca s-a mai discutat , dar posturile sunt destul de vechi si nu sunt despre masini pe injectie sau mai precis despre Solenza sau DSN din 2005 care au folosit aditivi . Intre timp calitatea aditivilor de pe piata scade si apar si altii mai noi si mai buni . ( Cel putin in reclame ) Deci eu nu vad o problema in continuarea unor discutii despre aditivii din zilele noastre . Ca raspuns pentru "ROYAL" , raspunsul este DA . Daca se va dori continuarea discutiei , astept si alte posturi si nu numai trimiteri la posturi vechi . Bafta !

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
aliyx
post 27 Jan 2006, 08:56
Post #4

Membru incepator

salut aditivii sunt buni indiferent de ulei in cate stiu eu si se pun pentru a prelungi viata motorului si pentru asi mentine uleiul caracteristicile eu de exemplu folosesc finish 2+2 si il bag cand fac schimbu de ulei

--------------------
dacia supernova 2001 raspodie - ms-xx-xxx
+
BasIc
post 27 Jan 2006, 10:41
Post #5

Membru

From: BRASOV

Nu am crezut in aditivi si in prosti de genu dar acum vreo 2 luni avand in vedere ca DACIA SN are 270.000 in regim de taxi si avand un consum de ulei in jurul la 1,5 - 2 litri la 10.000km am facut o achizitie din pura curiozitate fiind din start foarte circumspect la rezultate si am bagat un aditiv de ulei METABOND. Repet am fost de la inceput circumspect si nu am crezut ca voi obtine rezultate notificabile.
Rezultatele au fost urmatoarele:dupa cativa zeci de km am obvservat ca elasticitatea motorului sa modificat in sensul ca la aceiasi viteza pedala de acceleratie o apasam mai putin.Am zis ca poate e placebo si nu am dat importanta "fenomenului" insa dupa 10.000 de km am facut bilantul si...surpriza...consumul de ulei a scazut de la aproape 2 L la 10.000 la 0,5-0,7 L.
Deci nu stiu ce sa iti zic in legatura cu aditivii...eu ti-am zis ce am expermentat eu si am incercat sa fiu obiectiv.Repet masina are 270.000 si nu are nici un fel de reparatie capitatla la motor.

This post has been edited by BasIc: 27 Jan 2006, 10:44

--------------------
"Bas|c Rulzz!"
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 08:01
Forum Renault