Inregistrare transmisie radio internet, cum e cel mai facil
![]() ![]() ![]() |
Inregistrare transmisie radio internet, cum e cel mai facil
clr |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
zamolxes |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 14 January 04 From: Bucuresti ![]() |
exista un program numit StationRipper cu care poti sa download-ezi si sa asculti in acelasi timp in winamp. Nu lua ultima versiune ca cere bani, cauta o versiune mai veche. Eu am versiunea 0.01.10 si merge absolut excelent. Cred ca am luat vreo 15G cu el. Are avantajul ca iti sparge in piese stream-ul si in plus se aud si excelent.
|
--------------------
Ford
Mondeo Ghia 2L
2003 Full Options
- B-77-BLD Si uite asa se duc noptile..albe
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Plug-in de Winamp. Ii zice StreamRipper
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
am facut si eu asa ceva.. dar mai oldschool.. la proprietatile de la sunet.. la recording dai sa inregistreze de pe wave out. si apoi deschis soundrecorder si inregistrezi exact ce se aude rin boxe.. indiferent radio,jocuri,etc.. facut in format mare in wav si apoi distractie cu comprimari editatri... si iti iese un mp3 frumos.
![]() dar as tinde sa cred ca cel mai usor iei muzica nu de la radio ci search dc++ + google. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
ca sa imi iau huiduieli: realizati ca melodiile de la radio sunt "hear only" si e ilegal sa le inregistrezi pe vreun mediu de stocare, fie el caseta de la radiocass, cd-ul de la radiocdrw sau hdd-ul de la pc
![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
afh |
![]()
|
![]() !!!! Group: Members Posts: 142 Joined: 11 November 04 ![]() |
unde scrie că e ilegal așa ceva?
eu știam că se plătește o taxă, care intră în prețul aparatelor, tocmai pentru copiile astea private. sau nu e așa? |
--------------------
toyota
corolla sedan
2010 nu face niciodată ceva pentru prima oară!
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ei asta e ca taxa aia, care intra in pretul casetelor spre exemplu...nu se percepe peste tot uniform...teoretic putem inregistra de la radio..practic pe toate siteurile scrie ca inregistratea streamului e ilegala...
in ziua de azi suntem niste criminali cu totii...ma astept ca si la cantecul de il cant sub dus sa vina uniunea compozitorilor sa isi ceara dreptul... |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
haha, nu te mira, mil ca s-a ajuns la enormitati similare prin alte parti. inainte sa fie lansat oficial in Canada ultimul volum din Harry Potter, un pusti a reusit sa cumpere un exemplar (nu mai tin minte exact cum). A fost amenintat cu procese sa returneze cartea si SA NU POVESTEASCA nimanui continutul ei pana la lansarea oficiala.
se duce de rapa lumea asta din cauza foamei unora dupa $$$$$... |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 19:42 |