DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> INCHIDEREA CENTRALIZATA - rateuri, cateodata EZITA sa duca cursa intreaga!

duxer_dela_romania
post 23 Dec 2005, 17:39
Post #1

Membru incepator

Group: Members

am o inchidere centralizata care cateodata, la inchidere saul la deschidere trebuie sa tin cheia sau pe butonul telecomenzii mai mult cuplate.
OARE imi poate spune cineva de unde a aparut aceasta problema? si cum se poae remedia?
Va multumesc anticipat! excl.gif

--------------------
Daewoo Espero - sv10pwp
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
catalin_tm
post 4 Jan 2006, 15:48
Post #2

Membru incepator

Group: Banned
From: Timisoara

ok, poate nu am inteles exact ce vrei, dar incerc sa te ajut cu ce stiu si eu.
tata are o dacie din 98 cu inchidere, si in toamna, nu se mai deschidea usa din stanga spate. pana cand nu am desfacut usa, nici eu nu aveam idee despre ce e vorba, sau cum functioneaza, dar am vazut. in usa este un mecanism, care impinge tija cu care, deschizi, in mor normal usa. in cazul nostru tija aia a fost rupta, iar problema s-a remediat. nu stiu exact care e problema in cazul tau, dar eu as umbla putin pe acolo, sa vad daca tija care deschide usa nu franata de ceva, sau de ce nu isi face cursa complet.

ps. cele 2 tije sunt unite cu...un ceva reglabil, deci, poate il muti, si aduci tijele in pozitia corecta.

sper ca nu am aberat.

cu tot respectul, catalin

--------------------
dacia 1300 - -
daca joci lfs, da un pm mie sau lui silos, sa-ti dam un link, cu liga romana de lfs
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th May 2025 - 16:34
Forum Renault