cromare piese, bari cromate, si altele
![]() ![]() ![]() |
cromare piese, bari cromate, si altele
dex0906 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 24 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
dacia 1300
- xxx
|
|||
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
ai rezolvat pana la urma cam pe unde ti-am zis sa te duci?
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
cristu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 22 August 05 ![]() |
Stie cineva unde pot croma barile fata/spate de dacie 1300 + oglinda ?; in Bucuresti
|
--------------------
Dacia 1300
Berlina '81
- B-17-BPC
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Ma intereseaza si pe mine...
|
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
madcos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 333 Joined: 17 October 05 From: CONSTANTA ![]() |
incercati la intreprinderile care au in dotare utilaje cu cilindrii hidraulici(gen RAJA,RADET..).folosesc baile de electroliza la acoperirea cil ptr uzura scazuta si functionare usoara a acestora.eu am gasit la raja(in CT)
|
--------------------
NOVA GT
NOVA GT
- CT 06 UDH
|
|
cristigeo69 |
![]()
|
![]() 1.6i m40 Group: Members Posts: 755 Joined: 20 September 05 From: Bucuresti ![]() |
"Gard in gard cu piata de linga Obor(aceea unde au electrice,fiare,de toate) este un atelier de cromare.Pe patron in cheama Bratu.(..."cea cu fiare...etc"...deci la shina de tren...fostul targ de animale)"
"langa caminele moxa(caminele ase-ului) atelier d cromare ieftin,shi s baga la orice,mi-a cromat shi piulitze cand mi s-a zgariat d la kei!" "Alecule, mie nea Bratu de la Obor (telefonul lui era 2422635) mi-a luat anul trecu pt un suport de far 10 ron." le-am gasit pe un forum de moto sper sa va foloseasca!! ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310
1980 LS
- B 70 W R C MASINA SI FEMEIA NU SE IMPRUMUTA,mai ales masina...ca femeia se imprumuta singura :D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th June 2025 - 19:37 |