Consum redus la carburatoare si caldura iarna, consum redus si caldura iarna in Dacia
![]() ![]() ![]() |
Consum redus la carburatoare si caldura iarna, consum redus si caldura iarna in Dacia
mihaitacudacia |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 1987 sa fiti sanatosi si sa va mearga Dacia
|
|||
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
PACALEALA!
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
pai schimba presupun termostatul si incalzeste benzina care intra in carburator printr-o conducta pusa langa radiator si poate etanseaza mai bine compartimentul de incalzire!!!!!! sau in cel mai rau caz pune un carton mare in fata radiatorului
![]() This post has been edited by tuner: 29 Dec 2005, 23:34 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
bogdan B-14-FNF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 16 December 05 ![]() |
Poate ca la banii astia tio impige si iti da si o plapuma
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
break
- B-11-FNF
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Lasati bai vrajeala, familia Bundy ce sunteti. Cand v-am povestit de incalzitoarele de benzina care faceau ca masina sa se simta mai bine la temperaturi joase, nici nu v-ai obosit sa intrebati cum se face. Poate ca omul a testat solutia lui pe mai multe masini si are curajul sa o produca in masa pt doritori. Voi de multe ori habar nu aveti ce se intampla in masina aia pe care o conduceti si sariti la gatul omului.
Ganditi inainte sa vorbiti! Nu mai poluati forumul cu pareri de 2 bani. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
mihaitacudacia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Interesanta idee George! Dar vreau sa imi spuneti daca m-as putea baga sa fac ce zice tipul ala de pe okazii. La urma urmei, nu pierd decat 500 de mii de lei....Ce ziceti?
|
--------------------
Dacia 1310 1987 sa fiti sanatosi si sa va mearga Dacia
|
|
alex4ride |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 30 December 05 ![]() |
aaa, pai cred ca tipul ala regleaza masina pe un computer special si poate schimba cipul instalatiei electrice de la dacia sa dea mai multa caldura, cat despre chedere....cred ca pune unele speciale care sa retina caldura mai bine
|
--------------------
dacia
1312
- b-21-sgp
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu totusi am o dilema ?? 7.5% ?? Cum p** ?? Iar pentru George slz explica-mi si mie consumul asta.
|
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
maty680 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 November 04 ![]() |
da intradevar se poate regla dacia sa consume si pana in 7,5% cum ? mergi ma nene cu treapta 5 la drum constant cu 70km\h asa da ..dar ala cum poate el sa zica ca intro dimineata de iarna doar 0 grade sa zicem si fara shoc tras va consuma max 7,5 %
ps..vedeti ca asta in timpul garantie vine noaptea si va complecteaza benzina in rezervor sa realizeze clauzele tranzactiei.....sau cine stie o pune in banii aia moator de lastun |
--------------------
dacia
1410
- B 28 ALT
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu am un consum de 7 % iarna...deci care e faza cu 7,5???
Daca se referea in oras, este imposibil 7,5...imi i-a cam 14-15, masina e reglata perfect..drept dovada imi consuma chiar sub 7 in afara...IARNA, vara scot un consum de 6-6,5 in afara...DAR nu-mi vindeti gogosi ca se poate 7,5 in oras iarna...PUNCT |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
da nici 14 -15!!!!
![]() |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
maty680 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 8 November 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
1410
- B 28 ALT
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo daca tu mergi in treapta a 5-a subturat sa stii ca iti consuma mai mult decat daca ai merge in vit a 4-a un pic mai turat.
|
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
moto_comuniste |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 January 06 From: xxx ![]() |
QUOTE(mihaitacudacia @ 30 Dec 2005, 04:00) Am gasit pe site-ul okazii.ro urmatorul anunt. ""Consum redus la carburatoare si caldura iarna in masina Dacia Consumul nu sare de 7,5% dupa reglaj. Iarna nu numai ca se vor dezgheta geamurile dar se va putea conduce in pluover (daca masina necesita reglarea usilor sau inlocuirea chederelorse percepe o taxa suplimentara de aproximativ 35 ron)"" Tipul cere pentru asta 500 de mii de lei. Am intrebat ce ii face la banii astia, dar nu mi-a raspuns. Spuneti-mi va rog daca tipul e un escroc, sau chiar poate face ceva pentru banii astia. http://www.okazii.ro/catalog/1248405/auto-...sina-Dacia.html ii pune un carton in fata radiatorului ![]() |
--------------------
xxx
xxx
- xxx
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Din cate citesc in primul post din topic spune clar de carburatoare, eu nu mai am masina cu carburatie, insa cand am avut nu am stat degeaba.
Daca vreti sa faceti un bine masinii, e bun si cartonul in fata carburatorului, in jumatatea inferioara a acestuia si nu altcumva. |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
HappyBoy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 225 Joined: 23 November 05 ![]() |
Salutare!!! Am o Dacie Berlina 1410 de firma in carburatorul careia si au bagat nasul toti soferii care au avut o pe mana....fiecare a luat din ea ce a putut,mai bine zis a completat la masina personala ce avea bun asta....Nu stiu cum va ia voua in oras 14-15%...sau chiar mai mult...va spun sincer ca in buc(opriri dese)nu ia mai mult de 9-10%.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
2005 Opel Astra 1.4 Twinport - 2009
Mazda 6 2.5L 4 cylinder Engine - 2009 Lexus RX350 3.5-L Dual VVT-i V6 Engine - 2010 |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
tare.eu conduc daca e sa merg multi km in t-shirt!:P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:09 |