Radierea la cerere
![]() ![]() ![]() |
Radierea la cerere
mosoru |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 04 From: craiova ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- DJ-02-TWW
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(mosoru @ 3 Jan 2006, 14:23) Atunci când ai o mașină pe care știi că nu o să o folosești. Dar ea rămâne în proprietatea ta..., nu dispare decât de pe șosele..., nu și din curtea ta..., din cauza asta nu se scade... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
mosoru |
![]()
|
Pai daca o tii in curte ori ca este inmatriculata ori ca este radiata costurile sint
aceleasi ce rost are sa te duci sa faci cozi pe la militie sa cheltuiesti bani ca sa o radiezi numai ca sa o tii in curte fara numere dar costurile sa fie aceleasi,daca asta este motivatia acestui tip de radiere atunci este fara rost,ca nulte altele in tara asta. |
--------------------
Dacia
1310
- DJ-02-TWW
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
mosoru |
![]()
|
Am fost la fisc,se scade de la impozit,asa cum am banuit militianul este prost.
Asa ca pt cei interesati prin radiere la cerere poti sa scazi masina de la fisc. |
--------------------
Dacia
1310
- DJ-02-TWW
|
|
cioprica |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
cand m-am mutat in alt sector masina a raman inregistrata in sectorul vechi. Ce ar trebui sa fac ca sa o mut in sectorul in care sunt acum? (m-am mutat din sectorul 6 in sectorul 3 si este cam peste mana sa ma duc pana din Titan in Militari sa mai platesc cate ceva pentru masina). Ciprian |
-------------------- |
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
<<Am fost la fisc,se scade de la impozit,asa cum am banuit militianul este prost.
Asa ca pt cei interesati prin radiere la cerere poti sa scazi masina de la fisc. >> Pai chiar este prost. Dar ce ma mira pe mine este ca ai putut sa o radiezi fara s ate duci intai la financiar sa iei adeverinta ca nu esti dator. Mie nu a vrut sa imi faca radierea ca nu aveam hartia respectiva. Si sa ii puna capac intre 24 decembrie - 10 ianuarie financiarul este inchis ![]() |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:36 |