Cum inveti motorul asa il ai?, Adevar sau mit?
![]() ![]() ![]() |
Cum inveti motorul asa il ai?, Adevar sau mit?
nickey |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|||
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mergi domle cum vrei ca nu degeaba e in garantie.. da-i sa simti cuplu ala , care este!
![]() Iar despre "cum o inveti asa o ai"...scrie la Mythbusters , poate ne lamurim si noi. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Este perfect adevarat!
Cum il inveti in primii km asa o sa ai parte de el toata viata! Uite...unii isi obisnuiesc masinile cu cate un pahar de vin rosu seara....cica face minuni la tevaraie ca nu se depune colesterol. Altii le citesc povesti nemuritoare si nu le lasa sa se uite la tv mai mult de ora 20.00 si saaaa veeezi ce cuminti sunt astea... Bine, mai sunt si derbedei care nu le acorda pic de atentie, sa vezi haimanale ce ies astea...mdeeaaa deja dupa 12-13 ani iti raspund urat, nu mai saluta pe nimeni, si pe la 16 ani deja tre sa te tii dupa ele cu pusca sa nu vina gravide...zau... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
asarban, esti ceva de groaza!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(AND @ 4 Jan 2006, 04:06) A mai fost discutia pe forum si se pare ca exista un sambure de adevar... cineva implicat in productia de soft, de la o anumita firma din Timisoara (ghici ciuperca ce-i? ![]() |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE acceleratie scurte si de turatii mai mari ca sa lucreze pistoanele pe tot traseul lor Dupa cunostintele mele modeste de mecanica, pistoanele lucreaza pe tot traseul lor indiferent de sarcina si turatie ![]() Mitul asta cu invatatul motorului vine de la motoarele pe penzina..daca mergi lenes se depune calamina si chestii deastea prin camera de ardere/bujii, automat devine mai lenesa, dar nu e compromisa definitiv ![]() This post has been edited by argon: 4 Jan 2006, 09:46 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
nu-i nimeni pe aici cu memorie mai buna sa-si aduca aminte cum se numea topicul vechi pe tema asta si sa ne puna un link?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Culmea e că mai există și mecanici auto care susțin acest mit, cică mașinile de firmă de aia-s mai proaste că sunt supuse mai multor stiluri de condus. Eu zic, că nu are nimeni grijă de ele.
Dar ce să crezi, când alt mecanic deștept susținea că nu există motor monocilindric în patru timpi, că nu se poate realiza. Și ăștia ne spun chestii cu învățatul motorului cu una și cu alta. Dacă mă iau după astea, nu am voie să pun bezină de la OMW că la mine în oraș nu există stație și astfel mașina nefiind obișnuită cu benzina bună va tuși în curbe. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Ba chiar va stranuta si-i va curge si nasucul
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Servetele Zewa si ceva Paracetamol Sinus
![]() Ce zice Argon cu calamina etc. e perfect adevarat, dar... ce naiba, nu are suflet, bre!!! Doar suflu ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.544 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ma scuzati dar eu acum am vazut . . .. cum este asta cu lucratul pistoanelor pe tot traseul lor ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
sus-jos-sus-jos-sus-jos
sau mai pe romaneste: intra-iese-intra-iese-intra-iese, si uite asa apare puiul de ZKR |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu cred ca pistoanele au fost pe traseu. si ZKR e din flori...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.544 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
propun incetarea off-topic-ului
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
OK. Se inchide atunci, ca vad ca nu va prind franele deloc si continuati in off-topic.
Topic closed. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:26 |