Punte spate Logan
![]() ![]() ![]() |
Punte spate Logan
oznu88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 29 January 19 ![]() |
Attached thumbnail(s) 50905773_2264061677253472_9125097803528273920_n.jpg ( Size: 227.69k ) Number of downloads: 308 |
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
se poate afla la o verificare in service, au niste puncte de masura pe sasiu.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
oznu88 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
|
|
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
De noua? Mult. Va trebui sa iti cauti punte la dezmembrari daca chiar vrei acea masina.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
oznu88 |
![]()
|
QUOTE(RazvanF @ 29 Jan 2019, 18:01) "mult" e relativ,ce inseamna mult ? Mai am o masina nemteasca la care mult e intotdeauna foarte mult. Frica mea e ca nu mai poate fi reparata dinc auza sasiului,nu ca schimb puntea |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
N`are Logan-ul sasiu...
Puntea se poate indrepta. Verticalitatea o poti verifica cu un boloboc in strada fara mari probleme. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
user123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.114 Joined: 4 August 09 ![]() |
QUOTE(oznu88 @ 29 Jan 2019, 17:30) Ceri geometrie.....si mai departe trebuie sa stie ala E posibil sa nu fie puntea stramba, frecvent se stramba doar fuzeta- depinde de impact.... Problema nu e puntea sau fuzeta, astea se schimba.....dar nu cred sa fii atat de norocos incat sa o fi lovit numai in roata- e posibil sa fie strambe si pragurile si elemente de caroserie si in cazul asta chiar e mai delicat...... Eu zic mai bine te feresti sa cumperi astfel de masina, sau incepi prin a te documenta cum si cat de rau a fost lovita.... |
--------------------
Dacia
Renault
2004/2018 Stop, drop and roll will not save you in hell - inscriptie pe o biserica in Virginia |
|
oznu88 |
![]()
|
inca o intrebare ca sa nu deschid alt topic.
pe loc la bracaj maxim stanga sau dreapta se aude un sunet metalic din zona casetei de directie am impresia, este caseta sau? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
daca e 500 de euro nu conteaza cum e...
pare ca are probleme... incearca sa te feresti. poate fi pompa ca zgomot... mai are ulei? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.065 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(oznu88 @ 30 Jan 2019, 22:54) inca o intrebare ca sa nu deschid alt topic. pe loc la bracaj maxim stanga sau dreapta se aude un sunet metalic din zona casetei de directie am impresia, este caseta sau? Domnule, prima data la o masina veche verifica rotulele de la bieletele de directie, se desfac extrem de usor, sint puse invers si aduna apa cu tot burduful de cauciuc. Ruginesc si ciriie in draci. Este una din cauzele comune. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
oznu88 |
![]()
|
QUOTE(Agrig @ 30 Jan 2019, 23:59) Domnule, prima data la o masina veche verifica rotulele de la bieletele de directie, se desfac extrem de usor, sint puse invers si aduna apa cu tot burduful de cauciuc. Ruginesc si ciriie in draci. Este una din cauzele comune. nu cred ca m-am exprimat bine. nu se aude caraiala ci sunet metalic permanent ca un rulment care hasaie. se aude doar daca tin de volan bracat maxim stanga/dreapta. daca dau maxim stanga si iau mana de pe volan ,nu se mai aude. scuze ca insist cu probleme care pentru majoritatea celor care cunosc simptomele par penibile,dar nu prea ma pricep |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Normal, intra pompa in presiune maxima. Nu trebuie tinut volanul asa si nici rotit cu viteza in capat de cursa.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Pare pompa servo, in mod normal ar trebui sa se auda doar un miriit.
Este limitata durata pe care poti tine actionata la maxim caseta, cred ca maxim 30 sec, scrie in manual. Oricum daca ai calntanit metalic ceva ni`i coser! This post has been edited by Agrig: 31 Jan 2019, 12:07 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
oznu88 |
![]()
|
o ultima intrebare,ca sa radem cu pofta cu totii.
ce sunt acele 2 conducte care trec prin dreapta motorului (stanga in poza) fix pe oala amortizoarelor? vad ca unele au ,altele nu. mersi! Attached thumbnail(s) Screen_Shot_2019_02_01_at_12.28.51_AM.png ( Size: 496.98k ) Number of downloads: 157 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
e o inventie magica... aer conditionat se numeste...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
oznu88 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Agrig |
![]()
|
Nu, pe luna!
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:51 |