geam proiector spart, cum ziceam!
![]() ![]() ![]() |
geam proiector spart, cum ziceam!
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Am vazut de sticla simpla si pe SLZ facut la un atelier si lipit cu ceva lipici de soi, tine, si e ieftin.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
aha!pai mai intai sa intreb la piese auto si daca nu...asta e ,pun sticla simpla...
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
codru50 |
![]()
|
![]() You have chosen to ignore Sony Group: Members Posts: 73 Joined: 21 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca s-a mai discutat problema asta aici. Merge sa schimbi doar sticla la proiector, am cumparat de curand din targ din Vitan sticla de proiector la pretul de 17,5 RON. Iti mai trebuie si un mastic, pe ala am dat 10 RON tot din Vitan. Acum nu stiu unde gasesti in Constanta.
|
--------------------
/
/
/ Fost proprietar de Dacia SuperNova, Rapsodie, 1.4, 75CP, 2001
|
|
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
in cta la magazinul dacia de la casa de cultura era 22,5 lei si masticul il iei din obor duminica la 6 lei.bafta.
|
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(codru50 @ 18 Jan 2006, 13:10) Vezi ca s-a mai discutat problema asta aici. Merge sa schimbi doar sticla la proiector, am cumparat de curand din targ din Vitan sticla de proiector la pretul de 17,5 RON. Iti mai trebuie si un mastic, pe ala am dat 10 RON tot din Vitan. Acum nu stiu unde gasesti in Constanta. Merge , dar sa si gasesti de cumparat . |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
mulumesc frumos ptr sfaturi.am gasit geam separat,am lipit cu mastic de la un nene,treaba rezolvata!dim partea mea se poate inchide topicul.
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
SAVU |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 358 Joined: 27 July 05 From: Bucuresti ![]() |
salut are cineva ideie un bucuresti un services ceva unde pot schimba geamul la proector?
|
--------------------
dacia
super nova clima /logan laureat
2001 / 2010
- B-778
|
|
Liviu-APR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 19 May 06 ![]() |
In Craiova stie cineva unde as putea gasi geamuri de proiector ?
|
--------------------
DACIA
SuperNova
- DJ 82 APR [FONT=Optima][COLOR=red][B]I live fast & keep energy in motion ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 06:59 |