cheie sn, actuala e f.uzata
![]() ![]() ![]() |
cheie sn, actuala e f.uzata
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
O copie costa 50k.. si apoi sunt ateliere specializate care transfera cipul dintr-o cheie in alta... baietii din Bucuresti te pot indruma cu adrese..
Bafta! |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
multam!eu sunt de prin constanta.ma gandeam daca o pierd pe asta,ce ma fac?
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Trebuia sa ai 2 chei cand ai luat masina, so?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
ai dreptate! dar nenea care mi-a vandut-o zice ca a pierdut a 2-a cheie.:(sau sa ma fi mintit...ma pomenesc fara ea! ![]() ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Cheia o poti duplica la orice atelier de confectionat chei iar pentru siguranta ta ar fi bine sa schimbi capetele de chei impreuna cu decodorul. Din cite am inteles nu se pot multiplica si cred ca daca nu ai amindoua cheile nu poti face CASCO.
|
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
[quote=nik1965,15 Jan 2006, 19:33]
Cheia o poti duplica la orice atelier de confectionat chei iar pentru siguranta ta ar fi bine sa schimbi capetele de chei impreuna cu decodorul. Din cite am inteles nu se pot multiplica si cred ca daca nu ai amindoua cheile nu poti face CASCO. [/qu nu-mi place deloc situatia!capetele de chei si decodorul unde trebuie sa merg sa le schimb?vre-o sugestie? |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
tse |
![]()
|
![]() Daciist convertit Group: Members Posts: 282 Joined: 15 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Cheile de Clima sunt ambele la fel pe exterior, dar...
Una este cheia de baza, la cealalta se sincronizeaza cipul cu cel de la prima cheie. Cauta topicurile mai vechi, ca este scris tot pe aici. E nasol daca ai doar cheia-copie, mai bine da fuga si 4,5mil si schimba UCE decodor si primesti doua chei noi, fara parte mecanica. La aia poti sa-i faci cheie. |
--------------------
Ex_Clio3_Laguna3
Dyn1,5dCi 2dCi
2009
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
QUOTE(tse @ 15 Jan 2006, 20:48) Cheile de Clima sunt ambele la fel pe exterior, dar... Una este cheia de baza, la cealalta se sincronizeaza cipul cu cel de la prima cheie. Cauta topicurile mai vechi, ca este scris tot pe aici. E nasol daca ai doar cheia-copie, mai bine da fuga si 4,5mil si schimba UCE decodor si primesti doua chei noi, fara parte mecanica. La aia poti sa-i faci cheie. multam ptr informatie!dar costa nu gluma! ![]() ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:07 |