sonde lambda pe motor 16.mpi 8v euro 5B, erroare p0130
![]() ![]() ![]() |
sonde lambda pe motor 16.mpi 8v euro 5B, erroare p0130
rusudanion |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 4 January 15 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lodgy
2014
|
|||
RazvanF |
![]()
|
![]() Tech Group: Members Posts: 2.284 Joined: 25 March 14 ![]() |
Cred, nu bag mana in foc, dar daca este sa indepartezi acel scut de protectie termica vei gasi catalizatorul. De multi ani, producatorii auto au montat catalizatorul in fata motorului, imediat dupa galeria de evacuare si au renuntat in al monta sub masina pe motiv ca fiind mai aproape de motor se incalzeste mai repede si isi face treaba mai eficient.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway X52
2017 1.5dCi 90 cp VW Polo Comfortline 2017 1.2TSI 90 cp 7-speed DSG
Masina are un tacanit....este intre scaun si volan. |
|
rusudanion |
![]()
|
QUOTE(RazvanF @ 7 Apr 2020, 05:58) Cred, nu bag mana in foc, dar daca este sa indepartezi acel scut de protectie termica vei gasi catalizatorul. De multi ani, producatorii auto au montat catalizatorul in fata motorului, imediat dupa galeria de evacuare si au renuntat in al monta sub masina pe motiv ca fiind mai aproape de motor se incalzeste mai repede si isi face treaba mai eficient. Asta banuiesc si eu ,problema e ca dacia renault nu dau prea stiu nici ei ce motoare monteaza pe fiecare sasiu.Din DYALOGYS nu se intelege nimic.este o harababura totala. |
--------------------
dacia
lodgy
2014
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la euro 5 e asa. celelalte au dedesubt.
verifica mufele intai si dupa sonda |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
rusudanion |
![]()
|
QUOTE(sorin1983 @ 7 Apr 2020, 19:47) Cele doua sonde sunt la fel,au acelasi cod.Cea lenesa e aia dinaintea catalizatorului.Cand o sa am timp o sa le schimb intre ele.sa vad daca eroarea se muta la sonda a doua cea situata dupa catalizator. Cand le-am demontat pe amandaua se vedea clar ca cea defecta are depozite pe ea. Am vazut pe net ca sunt si sonde universale ce nu au mufa,se taie originala si se monteaza mufa la aia universala.Din cate am inteles firele sondelor Lambda sunt din fier si nu se pot lipi. This post has been edited by rusudanion: 8 Apr 2020, 12:05 |
--------------------
dacia
lodgy
2014
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
Am eu sonde originale, noi.
|
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 03:51 |