DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ce Logan s-mi cumpar?, ce versiune sa aleg?

faraon
post 16 Jan 2006, 11:10
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut!
Am o mare dilema...
Pot sa-mi cumpar (cu credit) orice varianta de Logan da' mi-e greu sa aleg (prima mea masina!!!).
Ipoteza:

- Sa aiba ABS;
- Sa aiba AC;
- aproximez ca voi merge 10-15K Km/an;
- cred ca nu o voi schimba timp de 10 ani (nu-s bani);
- nu sint vitezoman
=====================================
Trebuie sa aleg intre Laureate Plus / Ambition 1.6 / Ambition 1.5
Diferenta de rata intre oricare 2 din cele 3 modele va fi sub 600.000lei.

Ma poate ajuta cineva sa ma decid? (Vis-a-vis de costuri de intretinere, combustibil, asigurare si nu in ultimul rind comportamentul masinii).

--------------------
LOGAN ? - .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Smeagol
post 16 Jan 2006, 11:27
Post #2

Membru ...

From: Timisoara

Ambition 1.6

Micile placeri dau gust vietii la volan. Poti comenta ca nu folosesti toate briz-briz-urile de pe ea, dar cand le folosesti, te fac sa te simti bine !
Daca iti iei motor de 1.6 ai la dispozitie o mica rezerva de putere...
In plus, pentru 60 RON nu vad de ce nu ai beneficia de ce este mai bun. Costurile de intretinere nu difera fata de un Laureate de 1.4. Ai mai multe dotari, atata tot.

Ambition 1.5

Am inteles ca motorizarile diesel sunt mai bine antifonate. Totusi, la kilometrajul estimat de tine cred ca nu vei iesi asa de ieftin overall (costuri combustibil + intretinere).

Oricare alegere ai face, nu renunta la ABS si la oglinzi electrice: mie imi vine foarte usor sa reglez o oglinda orientata in jos, sa vad locasul rotii spate si bordura pe care vreau sa o evit in parcare. Apoi poti sa reglezi retrovizorul la loc. Bestial !

This post has been edited by Smeagol: 16 Jan 2006, 11:30

--------------------
Dacia Logan Ambition 2006, 1.6 MPI - TM 10 ???
"Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
+
AL
post 16 Jan 2006, 11:37
Post #3

Member

From: Bucuresti

In primul rand citeste forumul!.... sfaturi, desigur, ti se pot da... insa experienta posesorilor e cuprinsa in topicuri dedicate fiecarui aspect din cele invocate de tine.. deci consider ca ai toate datele la dispozitie incat sa te poti decide si nu e nevoie de sfaturi directe de tipul "cumpara x sau y model pentru ca...".... si chiar si astfel de discutii au mai avut loc....deci cauta-le si continua acolo sa pui eventual intrebari punctuale care sa te ajute sa iei decizia!

bafta!

(topic closed)

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 08:42
Forum Renault