deschidere portbagaj 1300, fara buton,din interior
![]() ![]() ![]() |
deschidere portbagaj 1300, fara buton,din interior
zolygas |
![]() ![]()
|
||
tanar,fara bani...cu dacie Group: Members Posts: 73 Joined: 19 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia 1300
berlina
- tm-01-AKG
|
|||
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am asa ceva, insa cred ca se poate gandi destul de simplu tot ceea ce iti trebuie e un cablu de actionare (gen soc, ca e mai lung) si putina imaginatie si indemanare in rest nu cred ca-i complicat, mai ales pentru cei cu deschidere portbagaj din telecomanda...
Numai bine... |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
Daca dati o cautare gasiti solutii mai bune decat cu cablu de soc
ia uite : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4647 |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Devils @ 17 Jan 2006, 09:54) Daca dati o cautare gasiti solutii mai bune decat cu cablu de soc ia uite : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4647 Si daca se strica motorasul, iar la deschiderea prin cheie deja ai renuntat odata cu montarea motorasului?!?! ce faci ... intri printre zabrele ![]() E buna o treaba din asta... vezi Cielo... nu degeaba au si cablu (la deschiderea busonului de benzina). Numai bine. |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Devils |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 394 Joined: 20 April 04 From: Targu-Mures ![]() |
pai.. cat de des se strica un actuator ?
dar daca vrei..pentru siguranta poti sa ii faci si cu cablu (pe langa actuator), da il faci mai scurt ...asa pentru urgenta... si il pui undeva in spate pe langa bancheta, ascuns ![]() |
--------------------
Audi
- B4
- 1994 1.9 TDI Z1 90CP
- MS 03 CNP Cei care sunt buni FAC, ceilalti VORBESC despre asta.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 06:00 |