Fata noua pe Dacie, Cum ? Cat ? Unde ? Cine ? :))
![]() ![]() ![]() |
Fata noua pe Dacie, Cum ? Cat ? Unde ? Cine ? :))
Strafe |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 21 December 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
- CT xx xxx
|
|||
electric |
![]()
|
in cautare de informatii Group: Members Posts: 403 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
probleme la rar sau itp nu ai dar a schimba 'fata'te va duce foarte mult iar parerea mea e ca nu merita. o sa gasesti doar piese de origine (tabla) care sint f scumpe +manopera la tinichigiu si vopsitor.sistemul de deschidere a portierelor este diferit de cel pe care il ai tu si trebuie schimbata fata de usa , broasca si de pus clapeta .un pret estimativ cred ca cel putin 20 000 000
|
--------------------
dacia
Logan
2012 [COLOR=red][SIZE=7][B]
|
|
AlexM. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 7 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si pe langa asta poate patesti ca o prietena de-a mea si iti rugineste toate masina ca nu a fost facuta inlocuirea cum trebuie.
|
--------------------
DACIA
1310 L Break
- B 42 GEA Zambeste!! Maine va fi si mai rau!! Azi pierzi o piulita!! Maine tot motorul!!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pretul sigur este peste valoarea masinii, daca nu chiar dublu, si nu merita sa bagi 25 de milioane intr-o dacie de 10..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
walleye |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 159 Joined: 28 June 05 From: Timisoara ![]() |
fiti mai seriosi, eu am schimbat fata, traversa, indreptat un lonjeron, aripi si contra aripi (cu piese identice) in urma unui accident si au costat piesele si vopsitul 6 milioane. e adevarat ca manopera am facut-o eu si piesele erau de la conex. dar am tras de ele pina s-au potrivit si cu rugina (inca) n-am probleme.
|
--------------------
Alco
Century
628
- Monon 404 nu hraniti moderatorii
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 05:39 |