DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Radio CD original, nu mai pot scoate cd-ul din player

Asterix
post 17 Jan 2006, 12:57
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare!
Imi pare rau daca deschid un subiect care, poate, s-a mai discutat, dar eu n-am gasit unde.
Problema mea o incadrez tot la "Probleme tehnice" pentru ca tine de RadioCD-ul cu care vine echipa Logan Ambition. Azi dimineata am scos CD-ul pe care-l aveam in RadioCD de mai multe zile si am introdus altul (un CD nou-nout si original luat din US... fara zgarieturi sau alte pete). Am ascultat frumos pana am ajuns la munca si surpriza... apas pe Eject, se aude un zgomot vag ca si cum ar incerca sa-l dea afara, dar nu vrea sa iasa. Nu a vrut si pace (am incercat de nenumarate ori). S-a mai intalnit cineva cu problema asta? Si, daca da, cum a rezolvat-o? Service-ul pentru RadioCD se face tot la clasicele service-uri Dacia, sau au ceva specializat pe latura audio?
Mii de multumiri pentru raspunsurile ce sper ca vor urma.

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 - B-79-LAP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
IRONICK
post 17 Jan 2006, 13:10
Post #2

-

From: Romania

Pai o recomandare ar fi sa folosesti o sarma in forma de U sa scoti RadioCD-ul, desfaci capacul de deasupra si sa vezi ce se intampla de ce nu scoate cd-ul. Dar daca nu te pricepi, mai bine te duci in service.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
AL
post 17 Jan 2006, 13:44
Post #3

Member

From: Bucuresti

mergi la service...nu merita sa-l desfaci tu... daca e stricat, poti obtine altul nou pe garantie.

CDplayer-ul asta nu are sistem de resetare sau eject in caz de blocare...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Asterix
post 17 Jan 2006, 14:45
Post #4

Membru incepator

Din pacate (sau din fericire, pentru ca nu era CD-ul meu) tocmai am reusit sa-l scot... Adica, daca ma duc la service, nu mai am ce sa le arat. A iesit fara nici un fel de probleme. Sa fi fost de la supraincalzirea radioCD-ului?

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6 - B-79-LAP
+
AL
post 17 Jan 2006, 15:01
Post #5

Member

From: Bucuresti

urmareste-l sa vezi daca mai face... pana atunci se infirma problema tehnica, deci topicul se inchide... daca mai apare cineva cu aceasta situatie sau se manifesta din nou la Asterix etc., va rog sa contactati un moderator sa deschida topicul.

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th June 2025 - 05:13
Forum Renault