Radio CD original, nu mai pot scoate cd-ul din player
![]() ![]() ![]() |
Radio CD original, nu mai pot scoate cd-ul din player
Asterix |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- B-79-LAP
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.609 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai o recomandare ar fi sa folosesti o sarma in forma de U sa scoti RadioCD-ul, desfaci capacul de deasupra si sa vezi ce se intampla de ce nu scoate cd-ul. Dar daca nu te pricepi, mai bine te duci in service.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
mergi la service...nu merita sa-l desfaci tu... daca e stricat, poti obtine altul nou pe garantie.
CDplayer-ul asta nu are sistem de resetare sau eject in caz de blocare... |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Asterix |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 13 October 04 ![]() |
Din pacate (sau din fericire, pentru ca nu era CD-ul meu) tocmai am reusit sa-l scot... Adica, daca ma duc la service, nu mai am ce sa le arat. A iesit fara nici un fel de probleme. Sa fi fost de la supraincalzirea radioCD-ului?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- B-79-LAP
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
urmareste-l sa vezi daca mai face... pana atunci se infirma problema tehnica, deci topicul se inchide... daca mai apare cineva cu aceasta situatie sau se manifesta din nou la Asterix etc., va rog sa contactati un moderator sa deschida topicul.
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 05:13 |