Provocare mecanici, robleme motor
![]() ![]() ![]() |
Provocare mecanici, robleme motor
paulpaul |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1300
- vs02mnk
|
|||
milu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
Pai daca zici ca se barberesc dintii de la axa cu came si de la Delcou atunci inseamna ca ai probleme ori cu Delcoul ori cu pompa de ulei care e actionata de acelasi pinion cu care e actionat si delcoul. Din cate am inteles tu ai avut probleme cu pompa de ulei, ai pus alta sau ai reparat-o pe aia veche?
|
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
o axa cu came am luat eu si e vreo 1,3 mil...de uzina...
in fine...vezi sa nu fie pompa de ulei defecta...eu zic sa o verifici atent, probabil se blocheaza cumva. Daca era delcoul, sareau mai intai sigurantele de la arcurile alea pentru avansul centrifugal. |
--------------------
-
-
-
|
|
paulpaul |
![]()
|
de uzina sau de srl un ax cu came nu trebuie sa tina doar 50 km,apoi 27 km.Parerea mea.Oricum maine o bag la reparat din nou si daca nici de data asta nu merge imprumut de la un prieten jumatate de litru de benzina si o bricheta si o repar eu.Ne mai vedem maine.
|
--------------------
dacia
1300
- vs02mnk
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai eu zic sa te uiti atent la pompa de ulei.mai bine cumperi una noua
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
paulpaul |
![]()
|
Astazi i-am schimbat pompa de ulei ,axul cu came si pinionul la delcou.AI AVUT DREPTATE:UN AX CU CAME 1.250.000.-DE UZINA.Momentan se prezinta bine dar daca se mai intampla vre-o minune de asta am primit si un sfat:scot rotile si butucii si le fac caruta iar restul o dau la remat.Optional pot sa pastrez si o bancheta din spate.Multumesc pentru sfaturi si revin cu starea ei de evolutie.
|
--------------------
dacia
1300
- vs02mnk
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 01:40 |