DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme audio in msn, nu pot comunica audio

OCEBE
post 21 Jan 2006, 18:52
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: galati

Pentru ca pe parte de calculatoare ( atat hard cat si soft) sunt profan, vin cu o alta problema:
Hai sa comunic audio pe Y!msn; zis si facut: bag microfonul si casca in mod corect pe placa audio (are chip-ul CMI8738/C3DX PCI), fac o proba "local" - vorbeam in microfon si ma auzeam in boxe/casca- si am zis ca totul e OK, intru pe msn pe audio, se face conexiunea si cand sa vorbesc nu sunt auzit si nici nu aud; verific cu "audio setup wizard" , casca apare OK dar la microfon mi se zice ca ori microfonul nu-i conectat corect ori mai e ceva audio conectat la sistem si de aia nu merge: "the sound device is currently in use by an other audio application"; am cautat ce altceva se baga peste microfon dar n-am gasit; microfonul este legat si (local) functioeaza corect; am zis ca Y!msn are ceva si am incercat sa comunic pe "skype"; nimic: la fiecare apel imi da eroare; driverele sunt bune (zic eu) atata timp cat pe partea de audio n-am avut de doi ani nici un fel de problema; daca are relevanta, folosesc W98SE;
daca cineva s-a mai lovit de asa ceva sau are vreo idee, va rog ajutati-ma

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
deconectat
post 28 Jan 2006, 14:21
Post #2

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

1. MSN vine de la MicroSoft Network, fara nici o legatura cu Yahoo! Messenger
2. Pare a fi o problema de drivere. Iti recomand calduros WindowsXP daca suporta sistemul.

Daca nu, vezi sa ai ultima versiune de drivere instalate si sa nu ai alt program care iti foloseste placa de sunet in acelasi timp (winamp, media player etc.)

Incearca sa te inregistrezi in sound recorder, vezi daca merge (probabil iti va da aceeasi eroare, insa e bine de stiut).

Daca tot nu iti merge, verifica sa nu ai vreun conflict de intreruperi.

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
OCEBE
post 2 Feb 2006, 16:42
Post #3

Membru autentic

From: galati

1. am scris "msn" ca prescurtare a "messenger";
2. am rascolit/verificat driverele si erau OK; am verificat toate aplicatiile deschise sa nu foloseasca placa de sunet si n-am gasit nimic;
problema era ca foloseam o versiune relativ veche de Y!msn si, cu toate ca exista optiunea voice, aceasta nu era functionala; in plus aparea oarece conflict intre Y!msn-ul vechi si "skype" in sensul ca nu-l lasa pe acesta din urma sa-si vada de treaba; inchizand Y!msn, skype a lucrat OK; instaland o versiune noua de Y!msn a inceput sa lucreze si sunetul; in plus pot lucra amandoua programele in background si/sau pot comunica audio pe unul sau pe calalalt fara sa se jeneze intre ele;
Oricum, multumesc

--------------------
dacia 1300
Am avut o DACIA 1300
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th June 2025 - 11:39
Forum Renault