Cred ca s-a bulit chiulasa!, sau doar garnitura?
![]() ![]() ![]() |
Cred ca s-a bulit chiulasa!, sau doar garnitura?
vali79m |
![]() ![]()
|
||
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
|
||
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|||
Maff_77 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 12 October 05 From: constanta ![]() |
segmentare?
|
--------------------
Dacia supernova 2001
opel calibra 2000 16v 4x4 turbo
1992
- CT 05 ZMA x-team racing club member
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.080 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(vali79m @ 23 Jan 2006, 02:06) asta seara a inceput sa tremure la ralanti si am crezut ca e de la buji, aveam cam 30.000 cu ele, asa ca am oprit sa le schimb, zis si facut. Una era neagra si mergea in 3 motorul. dupa aia tot in 3 mergea, si am observat ca la o accelerare mai tare a motorului scotea un fum alb...care s-a dovedit a fi condens deoarece imi baga apa pe galerie si in ulei si nu mai baga nici caldura!! cam care ar fi cauzele si cam cat ar costa toata treaba asta. Daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns, il astept. Multumesc PS: totul s-a intamplat deodata, fara vreo interventie la motor. imi baga apa pe galerie si in ulei si nu mai baga nici caldura!! Fuga la service, schimba garnitura de chiulasa ca aia e de vina. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
cam cat costa o garnitura de chiulasa?
Cumparat garnitura frantuzeasca, pret 69.5 ron This post has been edited by vali79m: 23 Jan 2006, 16:06 |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
vali79m |
![]()
|
Aveti idee, se mai strange chiulasa la 500 km dupa ce ai schimbat garnitura?; cei de la service mi-au zis ca asta de SN nu se mai strange....si nu stiu ce sa fac..
|
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.397 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu spune la carte nu mai e cazul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
aveti idee sau a schimbat cineva garnitura la chiulasa cat la costat manopera in service
garnitura am intels ca e 69,5 RON restul ![]() ![]() |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
Garnitura de chiulasa nu se restrange. Chiulasa nu se planeaza, iar de curatat vechea garnitura se curata numai cu decapant.
E f.f.f.f.f. ciudat sa-ti pice garnitura de la sine. Din exp personala, garnitura pica daca nu ai apa in motor - adica borcanul de lichid e gol, si mai pierde vreo 1-2 pe langa asta. Alta posibilitate e sa dai TARE in motor - 5000+ rpm in reprize. Nici asa nu se intampla des, dar daca e sa crape, atunci crapa. Ultima chestie ar fi detonatii repetate in camera de ardere - carburant foarte necorespunzator (alcool, terpentina), tuning, etc. Ah, si ultima, care nu cred ca se aplica la tine - apa trasa pe admisie. E chipuita masinuta? |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 01:03 |