DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Iarna prin tara

douaduble
post 26 Jan 2006, 11:27
Post #1

Group: Members
From: undeva in nord

Oare ce se poate face iarna prin tara asta cu o dacie batrana, cu drumurile noastre, cu bani putini? Ma intreb cate lucruri ne asteapta doar sa le descoperim iar noi zacem intr-un oras sufocat seara de seara, weekend de weekend...
Va provoc la o discutie pe tema asta... Cine stie ce vom afla unii de la altii?! smile.gif

Sa nu-mi fie cu suparare dar eu unu m-am saturat de ideea "iarna nu aduce nimic interesant, e cel mai plictisitor anotimp, in afara de... sa stai sa bei ca porcu pana cazi sub masa altceva nu e de facut"

Hai, zicetzi si voi ce (NU) va place, poate cineva, acolo sus (sau la cazane) citeste si mai rezolva din doleantze.

--------------------
SLN 1.4Mpi 2004 - jhjghjhkhjk
not everything that is counted counts... not everything that counts can be counted...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dacicuss
post 26 Jan 2006, 14:28
Post #2

Mare Vrajitor KKK

Group: Members
From: Poplaca

ar fi fost mai indicat sa-ti alegi nick-ul treitriple..uite, postezi consecutiv, limbaj mirc...frunzareste putin regulamentul, first of all biggrin.gif

--------------------
VW Passat 1.9TDI - ww-00-XXX
A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong.
+
Liviu
post 26 Jan 2006, 14:34
Post #3

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Acest topic se inchide pana domnul douaduble o sa faca doua duble la citirea regulamentului !

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 09:55
Forum Renault