Luneta ionizata
![]() ![]() ![]() |
Luneta ionizata
Pulsar |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 4 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|||
papillon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 05 ![]() |
Din cate stiu eu, geamurile nu se pot deioniza. Ai doua variante : dc esti din pitesti (sau chiar si din alta parte, te duci unde ionizeaza geamuri) te duci la send 92 si ii intrebi pe cei de acolo dc se poate face ceva sa nu mai fie ionizate, desi ma indoiesc ca exista asa ceva. A doua varianta ar fi sa faci schimb de luneta cu cineva (luneta se da f usor jos, de pus e putin mai greu).
In legatura cu retinerea talonului de politistii mai vigilenti, aceasta nu se poate pt ca geamurile sunt omologate RAR. De ex eu, pe vechea masina veche am avut folie neagra si am mers asa 3 ani. Cand se lua un politist de mine facea cunostinta cu gemenii Iorga (200 mii) si ma lasa in pace. Pe SN nu am mai pus geamuri negre pt ca mai mergeau si ai mei cu ea, si iti dai seama ca era ff greu pt ei sa mearga noaptea cu ea, asa ca le-am ionizat. |
--------------------
dacia
SuperNova Clima
- AG 16 XLX
|
|
Pulsar |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 4 December 05 ![]() |
Am inteles, merci frumos pt raspuns.
|
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
- momentan provizoriu
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Geamurile ionizate se curata cu acid clorhidric.Chestia asta mi-a spus-o cineva care ionizeaza geamuri.Apoi,un prieten care a cumparat o masina cu geamurile ionizate dar usor zgariate,a mers la acelasi tip care le-a curatat,apoi le-a ionizat din nou mult mai inchis.Din cate imi aduc aminte au vreo 4 sau 5 grade de ionizare,de la cel mai deschis la cel mai inchis.
Nu prea se leaga de geamurile ionizate,doar de cele cu folie.Eu am avut folie pe berlina si m-au luat la intrebari,dar de 4-5 ani de cand sunt ionizate nu mi-a zis nimeni nimic.Si nu am nici o hartie sau abtibild lipit pe ele. This post has been edited by cristio_79: 29 Jan 2006, 15:01 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Firma GIP, cea care se ocupa cu ionizarea geamurilor, le si poate reda transparenta originala.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Dele |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 1 November 05 ![]() |
fratilor aici in bucuresti unde pot ioniza si eu geamulrile la un breck?
si cat costa? |
--------------------
dacia
break
- CT-06-KME
|
|
sylver |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 February 06 From: craiova ![]() |
am si eu geamuri ionizate si am fost la tata unui preten la RAR si lam intrebat de ele. mia zis ca RAR-ul nu a omologat asa ceva deci dc dai de un politist mai al dracu nu ai ce face si poti ramane fara talon.....sper sa nu avem parte. eu le am ionizate 35% pe fatza 50% pe spate lateral iar luneta 70% si nu ma deranjeaza noapatea decat cand se abureste, am ionizato 70% pt ca sami protejez boxele de soare vara... Daca vrei sa o schimbi luneta cu a altei masini ai grije sa dai cu silicon destul de mult ca dc nu ai probleme cu apa in masina(am patito si eu)
|
--------------------
Dacia
Super Nova
- Dj-20-SLV Watch out INSANERACER in traffic
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Of, of, cratima mea,
Ce-ai facut cu ea, ce-ai facut cu ea?... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sylver |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 February 06 From: craiova ![]() |
of si cu tine acum.....sorry dar nu-s obijnuit cu cratima ca scriu repede si mai mult pe mesenger....
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(sylver @ 4 Feb 2006, 12:53) am si eu geamuri ionizate si am fost la tata unui preten la RAR si lam intrebat de ele. mia zis ca RAR-ul nu a omologat asa ceva deci dc dai de un politist mai al dracu nu ai ce face si poti ramane fara talon.....sper sa nu avem parte. eu le am ionizate 35% pe fatza 50% pe spate lateral iar luneta 70% si nu ma deranjeaza noapatea decat cand se abureste, am ionizato 70% pt ca sami protejez boxele de soare vara... Daca vrei sa o schimbi luneta cu a altei masini ai grije sa dai cu silicon destul de mult ca dc nu ai probleme cu apa in masina(am patito si eu) Totusi sa nu mai dezinformam lumea pe forum. Geamurile ionizate (ionizate in anumite limite) sunt omologate RAR !!! Spre exemplu eu am geamurile ionizate la masina si am autorizatie RAR. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
sylver |
![]()
|
QUOTE(SYL @ 5 Feb 2006, 14:54) Totusi sa nu mai dezinformam lumea pe forum. Geamurile ionizate (ionizate in anumite limite) sunt omologate RAR !!! Spre exemplu eu am geamurile ionizate la masina si am autorizatie RAR. eu ti-am zis ca am intrebat la RAR. stiu ca si pe foaia mea scrie omologat RAR dar mai intelesesem de la unii ca trebuie trecut si in certificatul masinii dar nu-i asa. Omologat RAR inseamna sa aiba masina asa ceva din fabrica cum au astea straine..... (de ex am vrut sa-mi omologhez roti pe 14" dar fabrica nu a scos asa ceva pe dacii SN sau SLZ deci nu se pot omologa RAR) ******************** Pasajele de mai sus scrise asa au fost adaugate de moderator. Pentru aceasta maltratare a limbii romane se acorda un warn de 10%. ******************** |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sylver @ 5 Feb 2006, 21:42) Omologat RAR inseamna sa aiba masina asa ceva din fabrica cum au astea straine..... (de ex am vrut sami omologhez roti pe 14" dar fabrica nu a scos asa ceva pe dacii SN sau SLZ deci nu se pot omologa RAR) Ma scuzati, si daca masina a avut asa ceva din fabrica, care mai este rolul omologarii? ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
sylver |
![]()
|
QUOTE(Codrin @ 5 Feb 2006, 23:26) de exemplu cielo a scos si cu roti de 14'' dar tu ai cumparat unu cu roti de 13'' si vrei sa-ti pui pe 14''. tu ai in certificat trecut roti de 13" si teoretic tu risti amenda cu roti de 14". Atunci te duci si le omologhezi sa-ti treaca in certificat rotile de 14" Ai inteles? ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
sylver |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce e aia SLN??? E copilul nelegitim facut de SRN cu SLZ?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
sylver |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
SYL |
![]()
|
SLZ Scala are roti de 14'. La fel si pt Rapsodie au fost optionale rotile d 14'.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(sylver @ 7 Feb 2006, 22:52) de exemplu cielo a scos si cu roti de 14'' dar tu ai cumparat unu cu roti de 13'' si vrei sa-ti pui pe 14''. tu ai in certificat trecut roti de 13" si teoretic tu risti amenda cu roti de 14". Atunci te duci si le omologhezi sa-ti treaca in certificat rotile de 14" Ai inteles? ![]() N-am inteles nimic!!! Cielo a scos intr-adevar si de 13 si de 14...dar amandoua sunt trecute in talon de cand iti iei masina...si daca din fabrica l-ai luat cu roti de 13, nu zice nimeni nimic daca iti pui tu de 14. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sylver |
![]()
|
ok merci pentru lamurire
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
|
|
ursu_florin2002 |
![]()
|
![]() Administrator Group: Members Posts: 279 Joined: 4 April 08 ![]() |
se curata sigur cu acid clorhidric ionizarea geamurilor ? Si acid clorhidric = clor ?
|
--------------------
Renault
Symbol
2008 - 1,4 8v
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Si trebuia sa intrebi acelasi lucru in 2 topice diferite? Ti s-a raspuns mai sus.
|
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ursu_florin2002 @ 31 Aug 2009, 20:22) Ma, voi ati invatat chimie pe terenul de fotbal, la o samanta cu profa? Crede-ma, nu meriti raspunsul de mai jos... Cu clor, se albesc hainele. In chimie se noteaza cu Cl Cu acid clorhidric, se inmoaie oase, fiare, si alte cele. In chimie se noteaza cu HCl De clorura de sodiu ( NaCl ) sa nu-ti fie frica in schimb, ca e sare de bucatarie. Desi zice-se ca excesul dauneaza grav sanatatii. Puneti-va naibii si invatati, ca o sa ramaneti ... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Bine mai Fetic. Dumbrava, ai legatura.
![]() ![]() Mie, aia care mi-au ionizat geamurile, mi-au spus asa: sa nu le spal decat cu spirt. Acum ca si-au batut joc sau nu de mine... PS. vezi ca nu se albesc numai hainele cu clor. Am turnat io-n fosa septica, ieri, si s-a mai albit cineva la fata. Ca sa nu mai spun ca i-a sarit tot mirosul. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 Sep 2009, 17:06 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
@ bucatzel omul a pus o intrebare.Iti poti da seama de asta dupa semnul "?".
Normal era sa ii raspunzi fara sa aduci vorba de samanta mancata alaturi de profa' de kimie. Cand unul este bou si face afirmatii aiurea ...inteleg sa il iei peste picior.Dar el a pus o simpla intrebare. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai formula acidului clorhidric, spre deosebire de dimensiunile anvelopelor, se invata la scoala. Cel putin eu asa "am patit". Atunci unde a gresit bucatzel? I-a spus omului ca a lipsit de la lectia aia.
![]() 1 Sep 2009, 19:34: Plus de asta, tie ti se pare corecta formularea: QUOTE(ursu_florin2002 @ 31 Aug 2009, 20:22) ? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 Sep 2009, 18:34 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Hai ma Victoras...stii ca sunt un mare "animal" cand vine vorba de nesimtiti si prosti cu multe clase care fac pe desteptii.Dar nu putem sa criticam pe oricine care pune o intrebare....putin deplasata poate.
Eu sincer am urat din toata inima chimia.Si am fost prezent la toate orele ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Am urat chimia. si in generala, si in liceu. Dar m-am deranjat s-o invat, ca sa nu zic "imi sta pe limba" cand ma intreaba cineva ce-i HCl. Sau H2SO4 (sulfuric). Sau H3PO4 (fosforic). Sau HF (fluorhidric). Stiai ca acidul fluorhidric topeste sticla?
Am invatat-o suficient incat sa stiu sa nu pun o intrebare care e mai mult decat idioata. Clor, acid CLORhidric... nici macar chimie nu trebuie sa stii ca sa-ti dai seama ca astea doua trebuie sa fie chestii diferite. Si daca n-as sti de ce-o intrebat... Clor are maica-sa in baie, cost zero. Nu m-as fi bagat asa in el, dar totusi... acizii astia sunt chestii ale naibii de periculoase (*). Ca il si vedeam pe asta cu sticluta de acid clorhidric curatandu-i masina lu' tatuca. Cu totul... Daca v-ati fi uitat pe posturile baiatului, ati fi vazut ca o intrebat prostia asta de vreo 4-5 ori, pe TOATE topicurile care s-au legat de ionizare. (*) Cu exceptia catorva, printre care e si acidul uric. Poate sa incerce sa dea cu ala pe geam. Al naibii acid, ca deja tinde sa devina trademark. This post has been edited by bucatzel: 1 Sep 2009, 19:10 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:26 |