De ce ati luat Logan si nu SH din vest?
![]() ![]() ![]() |
De ce ati luat Logan si nu SH din vest?
MOSHULANU |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Logan
2006 Laureate
- B29RSN Logan Laureate 1.4 Rosu Toreador
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Masina noua, garantie, mare, ieftin de intretinut.
Am zis masina noua? ![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am stat si eu mult in cumpana pana am reusit sa ma hoatarasc...dar in cele din urma am ales logan...daca am procedat corect vom vedea...inca n-a fost livrat. cealalta optiune cea la care am renuntat in favoarea loganului a fost opel astra caravan 2.0 dti 125 000 km la aceeasi echipare cu logan lureate plus (aproximativ)din 2002, la 9000 E.
am ales logan...pentru ca n-am avut curajul a risc si sa cumpar o masina cu care nu stiu ce s-a intamplat in cei trei ani de exploatare. am intrebat si eu in stanga in dreapta am citit m-am documentat...in conditii normale astra ar fi meritat mai mult decat loganul are cateva atuuri importante, insa riscul e prea mare(ma repet). in orasul meu in acest moment acestea sunt optiunile logan nou sau astra SH diesel |
--------------------
/
/
/
|
|
ARO |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 18 January 06 ![]() |
in afara de ce au spus cei de mai sus se mai adauga:
1. pentru ca ne place mirosul de nou la ceva pe care dai o caruta de bani 2. ptr ca se poate lua cu bani banci 3. ptr ca nu prea-ne surade ideea sa stai pescaunulunde o tras altul basini |
--------------------
ARO
244
- B 74 BEE
|
|
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
Pentru ca in masina SH bagi bani pt ca esti nevoit (nu pica motorul, cutia sau tabla dar, pica bateria, trebuie sa schimbi de obicei pneurile, o revizie este necesara, de obicei apar probleme la instalatia electrica imbatranita) iar in asta noua bagi bani pt ca asa vrei tu (de drag....ba un upgrade de sist audio, ba o cotiera, etc.).
Si pt ca zic unii: Bun si ieftin nu exista!! (asta e valabil atat pt logan cat si pt SH). Uitasem ce era mai important! Bucuria imensa cand te urci intr-o masina noua (o simti virgina si tu esti primul care-ti bagi picioarele in ea), care dispare dupa ce observi prima zgarietura sau primul zgomot suspect. |
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(ARO @ 28 Jan 2006, 08:23) Mda, si nevasta trebuie sa fie "fata mare", chiar daca-i proasta de băune si nu poti lega nici doua vorbe cu ea. Iar daca nu e, atunci isi ia bataie toata viata 'r-ar a dracu' ea de pramatie. ![]() |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
dragos1908 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 September 04 From: craiova ![]() |
QUOTE(Smudo @ 28 Jan 2006, 08:47) Mda, si nevasta trebuie sa fie "fata mare", chiar daca-i proasta de băune si nu poti lega nici doua vorbe cu ea. Iar daca nu e, atunci isi ia bataie toata viata 'r-ar a dracu' ea de pramatie. ![]() Nevasta e chiar indicat sa fie la mana a II-a. Masina nu prea.... |
--------------------
Dacia logan
ambition 1.6 MPI
2006,
- DJ20TAL, Mio C520 Am, nu dau, si bine fac!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Celor care vor neaparat masina noua din cauza:
QUOTE(ARO @ 28 Jan 2006, 08:23) le-as propune sa faca un mic exercitiu de gindire, si sa incerce sa-si imagineze urmatoarele: peste vreo citiva ani (ma gindesc eu) ca vor vrea sa-si vinda masina, si sa mearga cu ea in tirg pentru vinzare... Cam ce față si ce reactie ar avea, si eventual ce raspuns ar putea sa-i dea unui potential client care vine sa se uite la masina, o inspecteaza putin, si pe urma il intreaba asa sincer, ca de la obraz la obraz: "auzi mai nene, da' matale nu ti-e putin asa rusine sa vii aici sa vinzi masina asta in care ai tras atitia ani basini ca nesimtitu'?" Ce raspuns ar veni? "Nu domnu', ca mi-am pus dop mereu cind am mers cu masina." ![]() Sau: "Du-ce-te ba ca nu esti sanatos la cap". A? P.S: Chiar miroase in Romania peste tot doar a Armani, Miyake, Gaultier, se imbraca chiar toti doar de la Prada sau Ermenegildo Zegna de a devenit lumea asa sensibila in ultimul timp? Sau nimerii eu acum pe vreun forum din Emirate sau Monaco? |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Vorba evreului...sunt prea sarac sa-mi permit lucruri proaste....
Constat cu durere in suflet ca va cam imbatati cu apa rece.Cei care v-ati luat Loganul sa-l tineti niste ani buni, e ok, dar daca nu, e cam nasol, ca deja le-a scazut valoarea cu o mie in cateva luni(daca vreti sa o vindeti). Faza cu garantia e variabila la fel ca succesul Logan: la cate am vazut ca pica pe masina asta e absolut necesara, dar dupa aia ce faceti?( ca preturile la piese sunt mai mari ca la SH si la fel ca la Renault). PS: Nu toata masina are garantie un an juma sau cati km v-a dat Dacia, de exemplu trenul de rulare si articulatiile au doar 20 000 km garantie ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Asta cu scaunele mi se pare o prostie, asa nu ne-am mai duce niciodata intr-un restaurant, etc.
La SH erau mai multe posibilitati: 1. Teapa (situatia cea mai naspa, masina lovita, kilometri dati inapoi, defecte ascunse etc. - cu putina atentie si un amic priceput as fi redus posibilitatea. Totusi...) 2. Masina buna (evident, cea mai fericita situatie) insa nu se stie pentru cat timp (piese uzate care urmeaza sa pice peste un an-doi; consumabile uzate) La masina noua, am garantie, imi fac CASCO la valoarea masinii. In plus, m-a mancat pe mine undeva ca vreau lucru nou ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Smudo, generalizezi. E doar dorinta de a avea o masina noua, cu garantie, pentru unii, din patriotism, neaparat romaneasca. Partea cu scaunul 'folosit' poti sa o consideri tot o exagerare, care sa intareasca convingerea omului ca are ceva nou. Stii, suntem prea saraci sa luam ceva sh
![]() |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
As fi luat sh doar ca bugetul a fost de 8000e cu tot cu CASCO. Pentru un Astra G de ex , pretul de achizitie este de vreo 8500 daca vrei cu mai putin de 100k km la bord , plus 600e casco te duce la 9100e , intelegi matale?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
cicos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 20 May 05 From: Rm Valcea ![]() |
Am beneficiat de programul guvernamental "30 milioane pt masina veche". Si am fost nevoit sa iau masina noua! Sper dupa 3 ani cand expira garantia, sa o vand si sa iau una adusa de afara, SH, chiar daca trebuie sa mai pun inca 4-5000 de euro.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005
- VL-xx-RLC
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
sh sub 50.000km e alsolut NOU !!!
ma refer rulat in GERMANIA.... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Subiectul asta e para-discutat la DIVERSE... aici se inchide si se muta acolo!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 01:51 |