Geamuri electrice pe Ambiance.
![]() ![]() ![]() |
Geamuri electrice pe Ambiance.
CT-58-CDN |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
AMBIANCE
- CT-58-CDN
|
|||
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Da,pe mine m-a costat 4 mil geamurile fata cu macarale originale,in targ la Tornado.Du-te acolo si te rezolva baietii cu instalatie,butoane,tot ce trebuie,bafta
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Fac treaba buna baietii de la Tornado si spun asta pentru ca i-au rezolva problema cu alarma unui prieten care alergase tot orasul .
Nu uita ca , dupa ce pui geamuri electrice nu vei mai putea instala deflectoare de aer , pentru ca alea strica mecanismul de de geamuri . Tine cu dintii de garantie priunde le-ai monta , pentru ca e belea daca se strica ! Bafta ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
CT-58-CDN |
![]()
|
QUOTE(tedy @ 31 Jan 2006, 02:22) Da,pe mine m-a costat 4 mil geamurile fata cu macarale originale,in targ la Tornado.Du-te acolo si te rezolva baietii cu instalatie,butoane,tot ce trebuie,bafta Da si mie o adresa sau un nr. de tel te rog...chiar ma intereseaza, si merci ca ai dat curs mesajului meu.Sal!!! |
--------------------
LOGAN
AMBIANCE
- CT-58-CDN
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum am vazut ca dupa nr esti din Constanta.Firma Tornado este in targul Vitan in Bucuresti,daca ai drum pe aici te indruma oricine unde e targul,bafta
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
CT-58-CDN |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
AMBIANCE
- CT-58-CDN
|
|
tedy |
![]()
|
Cauti firma Tornado,care monteaza si audio si alarme,etc...oricine din targ iti arata unde e
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
ciprishor |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 271 Joined: 18 August 06 From: Iasi ![]() |
Are cineva idee cat ar costa mecanismul de ridicare electric pentru geamurile de pe spate? Banuiesc ca geamurile pot ramane tot alea din fabrica.
This post has been edited by ciprishor: 31 Aug 2006, 14:00 |
--------------------
Dacia
Logan 2 Prestige, Easy-R 2016,
Clio IV 2019
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(tedy @ 31 Jan 2006, 02:22) Da,pe mine m-a costat 4 mil geamurile fata cu macarale originale,in targ la Tornado.Du-te acolo si te rezolva baietii cu instalatie,butoane,tot ce trebuie,bafta Cu ce au acoperit gaurile manetelor mecanice? La Ambiance exista butoane pe bord ce pot fi folosite la deschidearea geamurilor sau ai pus alte butoane? Sigur doar 4 mil costa macaralele electrice la geamurile fata pentru Logan ? (eu am vazut pe net ca costa cam 7 mil cele 2 macarale electrice) |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(router @ 13 Feb 2007, 23:08) La Ambiance exista butoane pe bord ce pot fi folosite la deschidearea geamurilor sau ai pus alte butoane? Exista butoane de forma (plastic) care nu merg, doar sunt ca sa acopere gaurile care erau acolo. Dar se pun butoane daca iti pui macaralele , ori in bord, ori pe usa (cred ca e mai greu cu firele daca vrei asa). |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
si care e costul total daca pun macarele de origine si cumpar butoane ce le voi instala in locul celor oarbe din bord?
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Se gasesc pe la baieti si cu 600 ron cu butoane cu tot.Cele de spate sunt 400.Originale si noi.
This post has been edited by doctorasul: 14 Feb 2007, 06:40 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Geamuri electrice pe spate se pot monta ? Un pret estimativ ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
eu ma gandeam la o solutie intr-un service dacia ... nu cumparate din targ
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
tedy |
![]()
|
In service dacia poate sa iei niste macarale cu motorasele obosite.Mai sunt mecanici cu foamea in gat care vind piese uzate.Parerea mea e sa iei din targ macarale noi.Bafta
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Shush |
![]()
|
pai si in afara de macarale nu am nevoie si de butoane, ceva sa acopere locurile unde acum sunt manerele (sau cum se numesc ele
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
In banii de m-ai sus se asigura totul,inclusiv montare.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
tedy |
![]()
|
Confirm si eu
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Shush |
![]()
|
aveti cumva o poza cu usile din spate ? sunt curios cum arata butoanele si unde sunt amplasate.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
doctorasul |
![]()
|
Pentru geamurile spate se asigura si schimbarea tunelului frana mana,astfel vor fi montate identic cu cele din fabrica.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Shush |
![]()
|
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Am o intrebare pentru cine a facut aceasta modificare, difera cu mult scara si pasul zimtilor de la scara pentru manivela fata de scara pentru motor?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
Ady69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 26 July 07 ![]() |
Am eu 2 macarale elecrice de pe un renault symbol. Pt cine e interesat le dau cu 200 lei. Eu am vrut sa le montez pe berlina da saraca o ajuns prematur la remat.
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L
Berlina
1995, motor 1.4 l
- CJ 07 SNF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:14 |