Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
![]() ![]() ![]() |
Loganul meu, Prezinta ce modificari ai facut
STI |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 May 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
incep eu? sper sa nu scriu degeaba:
o iau in ordine cronologica : 1. schimbat casetofon+difuzoare, montat difuri ovale in spate, montat amplif, le-am facut singur pe toate, m-a costat totul in jur de 7 milioane. 2. mici modificari la interior: lumina in trpedou, ca n-aveam, schimbat lumina din bord, montat lumina sub bord ca sa vad unde calc atunci cind cobor din masina. nu prea ma costa nimic astea, ca le fac la mine acasa, singur 3. confectionat blanita capote, montat cheder la capota motor si deschidere electrica portbagaj. aprox 400 000 lei 4. antifonare completa cu aluband si izopren si pisla, pe podea si pe plafon, si usile din fata, cost aprox 2 milioane 5. toba finala Borla proXS - 4 mil This post has been edited by Dsign: 31 Jan 2006, 10:11 |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
tot in ordine cronologica
0. alarma cudeschidere portbagaj si ridicare geamuri Maat ![]() 1. cheder la capota fro 10 mii(am dat un cico) 2. flash la dimsport 5.5 mil 3.toba borla 5 mil 4. becuri vision plus 500 mii This post has been edited by ga!nusha: 31 Jan 2006, 10:35 |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Schimbat radio-cd + boxe, trecut la Sony - 11 mil
2. Traseu complet Borla - 6,5 mil 3. Antifonare podea si plafon cu aluband si pasla (DenBraven, Vitan)- 2 mil 4. Schimbat lumina bord - 200.000 lei led-urile la inceput, apoi trecut pe smd-uri 5. Filtru aer Pipercross Venom (Aspad) - 10 mil 6. Resoftare motor (Aspad) - 7 mil 7. Jante aliaj (Metro)- 8,5 mil 8. Becuri Philips BlueVision - 700.000 lei 9. Montat cheder capota motor, deschidere portbagaj - 500.000 lei Edit: filtrul a fost cam 5 mil, restul materiale si manopera. Resoftarea atat era atunci. This post has been edited by Codrin: 31 Jan 2006, 15:06 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Eu la logan am schimbat :
Am pus mp.3 player panasonic + boxe ovale JBL - 10 milioane Jante aliaj Borbet latimea 7 j + Pneuri Debica Furio(vara)195/60 r15 Kormoran Snowpro(iarna) 185/65 r 15 - 22 milioane Alarma Maat - 4 milioane Folie autorizata Llumar - 4 milioane Cap schimbator Pilot - 900 de mii Ornament frana de mana - 400 de mii Scrumiera Pilot - 250 de mii Husa scaun sofer Pilot - 800 de mii Ornament toba inox BORLA- 1 milion Cotiera originala Logan- 2 milioane Total aprox 45 de milioane. |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai va spun si eu , ca la Solenza nu e un astfel de topic si se pare ca la voi gasesc lucruri mai interesante . Modificari / imbunatatiri :
1. Isonorizare cu : aluband , antifon cauciucat , PFE+folie aluminiu ( doar la capota) si mocheta + un fel de blana motor 2. Portbagaj imbracat complet cu mocheta 3. Cheder nou la hayon si instlarea celui vechi la motor + izolare cat mai completa a gaurilor pe unde batea vantul ( acum se face foarte repede caldura in masina si uneori treapta 1 e prea mult si opresc ventilatia ) 4. Mi-am montat singur folie de geam 30% pe geamrile din spate ( pe luneta a iesit nasol ... dar aman pana la vara ... ) 5. Huse imitatie de piele ( negru + rosu - exact nuanta masinii )( Brabus parca se numesc si au si suport lateral si lombar ) 6. Imbracaminte pt schimbator imitatie piele ( negru + rosu - in ton cu husele ) 7. Instalare doua twetere in fata si doua bexe ovale pe spate la CD-Player-ul Renault de pe Scala . 8. Detector radar ( ![]() 9. Am cumparat si urmeaza sa montez imediat ce se incalzeste , eleron pe hayon sus ( pentru ca pe portbagaj am deja ![]() 10. Aparatori noroi ( pe spate sunt montate de 2 luni , iar pe fata le montez dupa ce scap de zapada ca sunt putin cam joase ) 11. Philips Power2Night H4 ( pe care le recomand !!! ) si montarea pe pozitie a unui set original de lumini al masinii care umple cu lumina compartimentul pozitiei + set pozitii alb Xenon + lupa . ( efectul este super ) + montare reflectorizant pe interiorul usilor din fata ( se observa daca sunt deschise noaptea ) 12. Deschidere hayon din telecomanda Sper ca nu va suparati de postul meu ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
5. Filtru aer Pipercross Venom (Aspad) - 10 mil
6. Resoftare motor (Aspad) - 7 mil De ce e atat de scumpa resoftarea si filtru?Raportul calitate pret e bun?Merci |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
filtrul este de fapt air induction kit.
mai multe date aici ![]() http://www.pipercross.net/viper_product.asp resoftarea nu stiu de ce costa atata ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
Pai sa zic si eu! Tot in ordine cronologica!
Geamuri ionizate 2.200.000 Huse imitatie piele 1.500.000+500.000(modificat) Ornament finala Borla 1.000.000 Philips BlueVision ???.??? Alarma Alcar H22 4.000.000 Urmeaza Kit pilot Dinamic + traseu evacuare complet + jante pe 16 si daca or mai ramane bani un sistem audio mai bunicel decat cel de fabrica! |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Folie fata + spate Llumar 7.5 mil
Alarma Viper 11.5 mil Vopsire aeratoare + consola centrala 1.5 mil Schimbator Symoni racing 2.3 mil Imbracaminte volan piele de caprioara 900 mii Huse scaune fata sport 1.6 mil Presuri aduse din franta 800 mii ornament toba inox (de prin germania,nu are nume) 15 euro obiective : eleron gen Am , genti , instalatie audio |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
hmmm de ce se pun si preturile???? pana acum codrin e numarul 1 la investitii
![]() 1. alarma bleak widow 2.500.000 2. geamuri ionizate 2.000.000 3. cd sony 5.000.000 4. boxe JBL ovale 2.600.000 5.tweetere no name 100.000 6.statie JBL 6.000.000 7.tub JBL 4.000.000 8. lumina albastra bord 10X Dsign 9. filtru simota 1.600.000 10. microneoane albastre interior, presuri aduse din turcia cred, maieuri scaune, scurtat schimbator viteze si acum cred ca o paguba de 70 d e mil ca am pocnito sa mai descriu si pe aici??? |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
la 1/2 ora de la achizitionare:
-schimbat cass cu MP3 Panasonic -alarma cu pager+deschidere buleftrica portbagaj 14 milioane later (si sunt foarte mandru de asta) cu manutele din dotare -montat cheder de 1300 la capota 15RON + 1 lama cuter |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
poze...pentru curiosi...
![]() |
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
6. cotiera (am uitat sa spun): 190 ron din tirg, de logan
7. schimbator cu adaptaor facut de mine la strung, nuca luata din tirg cu 300 000 pozele se gasesc fiecare la topicul sau... cel putin eu am pus poze de fiecare data cind am fost primul care si-a montat ceva... |
--------------------
D
Logan
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
am uiat si eu:
5. cauciuc antiderapaj( ![]() 6. computer bord (la zgabi) 7. presuri zapada (500 mii) |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
STI |
![]()
|
Intradevar ar trebui niste poze la prezentari chiar ar fi interesant sa vedem ce ati facut. Mai trebuie sa astept cam o saptamana sa va prezint si eu masina mea ( nu mai am STI-ul dar .......incerc sa fac unul
|
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ia sa ma laud si eu:
1. Jante Alessio Monte Carlo- 16 milioane 2. Anvelope Firestone Winterhawk - 9,5 milioane 3. Alarma cu pager Wintec + deschidere electrica portbagaj - 7 milioane 4. Folie Llumar - 4 milioane 5. MP3 player JVC - 7 milioane 6. Cotiera - 2 milioane 7. Huse Michael Schumacher - 2,4 milioane 8. Huse fata Pilot - 1,6 milioane 9. Paravanturi - 1,2 milioane 10. Presuri Michael Schumacher - 1,2 milioane 11. Husa piele volan - 900 mii 12. Becuri Philips BlueVision - 1 milion 13. Eleron - 3 milioane Mai vreau senzori parcare, tavita portbagaj, ornament toba inox, maner schimbator si, poate, DVD player pt locurile din spate. EDIT: Am uitat: mai vreau bare + cutie deasupra pentru concediu. This post has been edited by M@nuel: 31 Jan 2006, 19:45 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Dsign |
![]()
|
QUOTE(STI @ 31 Jan 2006, 20:37) Intradevar ar trebui niste poze la prezentari chiar ar fi interesant sa vedem ce ati facut. Mai trebuie sa astept cam o saptamana sa va prezint si eu masina mea ( nu mai am STI-ul dar .......incerc sa fac unul asa cum am spus, poze sunt in topicurile dedicate. Haideti sa nu incarcam forumul aiurea. Cine doreste, poate discuta privat pt poze, dar nu fiti stresanti pentru ceilalti. Daca vedeti vreo modificare care va intereseaza , luati legatura cu userul respectiv doar dupa ce ati verificat daca sunt poze pe topicurile dedicate De exemplu, eu n-am mai pus poze cu cotiera mea, deoarece pe topicul dedicat erau deja o multime de poze... |
--------------------
D
Logan
|
|
STI |
![]()
|
Ok cum spui tu nu incarcam topicul cu fotografii............dar cum poti prezenta un produs mai bine decat cu fotografii sau cu produsul in sine in fata audientei.Daca pe celelalte topicuri iti puteai exprima opinia fata de ce a facut unu sau altul, daca cereai un sfat in legatura cu modul de prindere al unui accesoriu............aici......nu mai ai ce sfat sa ceri pentru ca deja il ai pe masina.
Si daca vreau sa pun poze cu masina.......ma duc pe topicul de jante si le arat, apoi pe design exterior si arat eleronul,design interior pentru o poza cu bordul si casetofonul.............daca gresesc in legatura cu pozele.......da-mi o idee prin care ne putem prezenta masinile fara fotografii si fara sa stricam topicurile. Dar sa revenim la masinile noastre. 1. Volan Sabelt piele intoarsa....180 euro 2. Pedalier aluminiu Isotta 40euro 3. MP3 Alpine + boxe infinity Reference series+woofer 900 euro 4. Toba finala Borla 4.000.000 lei 5. suport ceasuri suplimentare + ceasurile 180 euro 6. vopsit bord gri 400.000 7. Discuri de frana racing ventilate 140 euro 8. Jante Speedline Corsa 15" 752 euro 9. Scaune Sabelt omologate 800 euro 10. Centuri siguranta in 4 puncte 160 euro 11. Distantiere Eibach +2cm fata si + 3 cm spate 180 euro 12. Prezoane + piulite racing 57 euro 13 .Cauciucuri Toyo 195/55/15 3.400.000/buc 14. Arcuri Eibach 150 euro 15. Resoftare 150 euro 16. Filtru aer Green 64 euro 17.Luminile din bord 1.200.000 lei 18.Eliminat catalizator ......l-am facut singur |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Imbunatatirile mele :
- alarma Viper 350HV + senzor perimetru + deschidere electrica portbagaj - 350 USD - MP3 player Pioneer DEH-P5630MP - 400 USD - Telecomanda volan - 35 USD - 4 boxe Pioneer TS-A1310 - 100 USD - vopsit tamburii/etrierii cu vopsea rezistenta la temperatura mare, de culoare neagra - 15 USD - senzori de parcare cu afisaj pe oglinda retrovizoare - 100 USD - aparatori noroi fata/spate - 25 USD - set covorase fata/spate originale dacia, cauciuc gri - 30 USD - huse Pufi, de culoare gri - 80 USD - filtru praf/polen - 5 USD - buton actionare geam dreapta cu impuls (la fel ca la sofer) - 5 USD - parasolar luneta - 5 USD - parasolar geamuri laterale spate - 3 USD - cotiera - 75 USD - stergatoare parbriz Bosch Twin - 25 USD - subwoofer JBL CS1200T, amplificator Magnat The ROCK 400 - 235 USD - eleron AM - 200 USD - ornament inox teava esapament - 30 USD - anvelope Sava Eskimo S3 - 250 USD Poze in link-ul din seamnatura. Daca vrea cineva un weblog ca al meu (evident, pentru a va prezenta masina), astept PM. This post has been edited by VeNoM386: 1 Feb 2006, 21:27 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
edyus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 13 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam asta am facut eu la Loganel pana acum:
1. Alarma CODEALARM F10R cu deschidere porbagaj - 8 mil 2. Huse + Presuri + Aparatori Noroi - aprox 2 mil 3. Ionizare geamuri - 2,2 mil 4. Banda argitie aplicata porbagaj (exista topic "inspiratie Opel") - n.a. 5. Cotiera + schimbat toate butoanele geamuri cu impuls - 2,35 mil 6. MP3 Player Panasonic CQ-C5301N - 3,8 mil 7. Sistem difuzoare fata Alpine SXS-1757 6-1/2 - 2,7 mil 8. Difuzoare spate Alpine SPS-690A 6 - 2,2 mil 9. Schimbat culoare bord lumini rosii - made by me 10. Mini neoane rosii interior - 500 mii 11. Leduri iluminare manere usi interioare - made by me 12. Ornament toba esapament - n.a 13. Cheder capota - 100 mii 14. Eleron - 1mil (nu e inca montat) 15. Amplificator 2x200 W (nu e inca montat) 16. Crossover Pasiv (nu e inca montat) Urmeaza: 1. Subwoofer 2. Kitt tunning Pilot ...... si alte nebunii, bani si timp sa avem ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B xx EDU
|
|
andrey2003 |
![]()
|
![]() (: Group: Members Posts: 343 Joined: 21 August 03 From: In fata calculatorului... ![]() |
Logan 1.6 AMBITION verde cameleon
-Subwoofer+amplif Blaupunkt -Ornament toba -cauciucuri Sava Intensa 195/60/R15 -etrieri/tamburi rosii -inele aerisiri interior argintiu (culoare consolei centrale ![]() -cam atat... ![]() |
--------------------
Skoda / Dacia
Octavia / Clio / Logan
Elegance 1.9TDI / Initiale 1.6 16v / Ambition 1.6
- B89WYNB189WYNB88SFD Renault Megane 2 1.5dci - B 50 WYN
Skoda Octavia 2 1.9tdi - B 89 WYN Renault Clio 2 1.6 16v Initiale Paris - B 189 WYN - SOLD |
|
andrei_d |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
salve
pai sa vad si eu...lumini albastre sub bord (cred ca fara vreun scop precis) alarma maat covorase cauciucate (chiar, intra si astea la accesorii?) scrumiera inox plasa compartimentata pt diverse in portbagaj dar astept primavara sa: schimb evacuarea cu Borla sa imbrac bordul in imitatie de fibra de carbon (sau macar partea gri si consola centrala) sa ii adaug aceeasi imitatie de fibra de carbon pe bandourile gri laterale sa pun folie pe geamurile laterale si luneta (nu f neagra, ci doar sa ii dea o usoara tenta de cenusiu, nu imi plac alea negre copiate parca de pe masinile raketzilor) volan imbracat in piele (ala de la am) schimbator (ca cel de mai sus) si ma opresc aici... din lipsa de fonduri |
--------------------
Dacia
Logan 1.6
- tzzzzz
|
|
B47CVJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 25 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan 1,6 Ambition Albastru Egee
Alarma Maat MP3 player Vieta 4x55 cu difuzoare JBL GTO Arcuri H&R, micsoreaza garda la sol cu 50 mm Folie Geamuri Becuri Lampa 90/100W Blue Xenon Ornament toba inox Pilot Cauciucuri Dunlop Sport Winter M3 195/65 R15 Senzori de parcare Insonorizare capota motor Si cam atat pentru moment urmeaza jenti pe 16 cu gume 215/55 R16, esapament complet Borla, chip tuning motor si kit filtru de aer. |
--------------------
Dacia
Logan
- B47CVJ
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
poze poze.............
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
ga!nusha |
![]()
|
Cred ca cel mai bine ar fi sa postam linkuri la pozele deja puse pe daciaclub...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Hai sa-mi prezint si eu Ambitiosul meu
Ce are acum: Rosu Toreador ionizare 30% lateralele si luneta insonorizare interior podele dublu strat cu Aluband mp3 player Sony CDX F5550 deschidere portbagaj electrica detector radar Whistler Pro 3450 modular Set cauciucuri iarna Firestone Winterhawk tava portbagaj, presuri cauciuc interior aparatori de noroi Pe viitor: terminarea insonorizarii cu portierele si portbagajul Instalatie GPL Chip tunning ..... Nu ma interbati de preturi ca au fost "delete" din memorie ![]() This post has been edited by gonty: 2 Feb 2006, 21:24 |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
dio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 December 03 From: Timisoara ![]() |
Stiti careva un loc in timisoara unde se pot face modificari la logan (pentru aia ca mine care habar n-au cum sa le faca singuri dar ar vrea sa le aiba)
Va multumesc |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM Succese nebanuite!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ai specificat ce fel de modificari te intereseaza. Ai postat gresit aici. Poti sa intrebi un forumist din Timisoara direct.
edit: pai da, dar aici fiecare isi prezinta masina, nu discuta despre unde si-a facut modificarile. De aceea daca cineva din TM si-a prezentat masina aici poti sa-l intrebi direct altfel pe topicurile dedicate modificarilor care te intereseaza poti sa cauti. This post has been edited by Codrin: 2 Feb 2006, 19:21 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
dio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 December 03 From: Timisoara ![]() |
poi ma intereseaza:
izolare fonica mecanism de deschis portbagajul din interior si da, intrebarea este pentru forumistii din timisoara, cum le spui tu ai dreptate, e postat gresit o sa mai caut:( This post has been edited by dio: 2 Feb 2006, 19:28 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM Succese nebanuite!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 06:35 |