Condens butelie GPL
![]() ![]() ![]() |
Condens butelie GPL
COSTIN_AVRAM |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
break
- ph02dyn
|
|||
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine unul nu ma deranjeaza. Poti incerca ca un spray sau solutie mai bine din aia de se gaseste prin benzinarii care e impotriva condensarii geamurilor sau inghetarii acestora. Ma rog ii intrebi pe aia de la benzinarie de un spray sau solutie ca sigur au. Pe urma vezi rezultatul.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
daca-s la fel de bune pe metal ca pe sticla, nu te astepta la rezultate...
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
nvp_playboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 24 January 06 From: Roman ![]() |
Eu am pus-o intr-o geanta....
|
--------------------
dacia 1410
1410
- nt 03 wuv Putin traiesc viata, majoritatea doar exista !
|
|
Sociopatul Tandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 23 June 05 From: Braila ![]() |
dacia a fost coneputa pe benzina nu pe gaz asa ca scoate-ti circul ala ca e pacat de masina. dupa ce ca e vai mama ei ai mai pus si gaz.cred ca melcuieste si s-a supapit de nu se poate.
nu inteleg de ce va complicati no offence.daca o scoti se rezolva si cu condensul |
--------------------
DACIA
Nova GT
1998 Septembrie
- BR 69 CGF Nu sunt un nationalist dar ma mandresc cu Dacia!
|
|
LYM |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 194 Joined: 18 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sociopatul Tandru @ 11 Feb 2006, 10:41) cred ca melcuieste si s-a supapit de nu se poate. nu inteleg de ce va complicati no offence 1.- chiar si cu GPL, are demaraj mai mult decat suficient pt. oras si drum intins. ( doar la deal e ceva mai greu ) 2.- fiindca e mai ieftin sa mergi pe gpl ca pe benzina ? ![]() On topic: eu n-am vazut condens pe a mea ... poate din cauza ca eu tin max. 7l de gaz at a time in ea ? ![]() This post has been edited by LYM: 11 Feb 2006, 10:46 |
--------------------
Dacia
1310
- GJ-15-LYM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:32 |