Care este numarul de la hingheri?, Cum ii chemam sa ia niste "clienti"?
![]() ![]() ![]() |
Care este numarul de la hingheri?, Cum ii chemam sa ia niste "clienti"?
silviumc |
![]()
|
||
![]() Members Group: Members Posts: 317 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a pus lumea pe treaba
![]() Am gugalit si n-am gasit... |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Poate sunt in Pagini Aurii
![]() ![]() Serios acum, m-am uitat pe net si la Baza Pallady, unde cica aduc toti cainii nu aveau trecunt nici un nr de telefon, poate un telefon la Primaria de sector ti-ar fi de folos. |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
suna la 931
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
ionutzp |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 27 August 04 From: Bucuresti ![]() |
am cautat si eu mai de mult, vizam o gas(h)ca din fata blocului. Am aflat ca cica se ocupa o institutie care se cheama Administratia pentru Supravegherea Animalelor (sau pe-aproape) - un eufemism pentru hingheri. Problema e ca haita e activa noaptea iar respectiva institutie are program pana la orele 16.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- Laureate 1.6
|
|
Ciumonk |
![]()
|
![]() EPURUL UCIGAS Group: Members Posts: 429 Joined: 10 April 04 From: Oradea ![]() |
Eu zic sa ii lasati in pace...si acum ,hai,dati cu pietre....
|
--------------------
Fiat 500,Fiat 600
`64 Fiat 600 VTM,
`65 VW 1200
- BH-xx-xxx;BH-xx-xxx
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate B XX HNG sau DOG ?
![]() This post has been edited by jaf: 2 Feb 2006, 21:26 |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Google it! I se mai spune 'ecarisaj'...
http://www4.pmb.ro/wwwt/undecui/undecui.php?arg2=srch (cautati 'ecarisaj') http://www.animapro.org/proprietari/proprietari.php |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si eu am unii.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ghc @ 2 Feb 2006, 22:29) Din linkul asta am scos raspunsul PMB: "Adresati-va Asociatiei pt Protectia Animalelor. Str. Selari 2-4 Tel. 3129555" |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
silviumc |
![]()
|
![]() Members Group: Members Posts: 317 Joined: 17 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tatabobu @ 3 Feb 2006, 10:06) "Adresati-va Asociatiei pt Protectia Animalelor" Bah! Nici o protectie! Eu vreau numarul la aia care vin si-i iau cu lopata, apoi ZAP!! ![]() Ajunge cu protectia animalelor, eu vreau protectia oamenilor. LATER EDIT: se pare ca asta ar fi totusi locul: Asociatia pt Protectia Animalelor str. Selari 2-4 Telefon 3129555. Desi nu suna a ceea ce ma asteptam eu. N-am dat telefon inca, dar o sa incerc. PS Daca un mesaj a primit reply-uri nu mai poate fi editat? Vroiam sa trec numarul asta la inceputul topicului, sa fie la indemana. This post has been edited by silviumc: 9 Feb 2006, 23:28 |
--------------------
Renault
Megane 3 hatchback
2011 Sporty Dynamique TCe 130
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
timp de 24 ore poti sa-ti editezi mesajul dupa aia pa pa!
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
In sectorul 3 am vazut ca-i ridica unii de la Centrul Ilioara unde ii si cazeaza...Incearca sa aflii un nr de telefon de acolo sau sa te duci. Este spre Autostr Soarelui, pe str dintre Begenbier si Opel Gtt
|
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:25 |