DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> laudati-va solenza, ca aveti ce lauda

Bashtardo
post 5 Feb 2006, 02:30
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Sibiu

Salut, numele meu este Iosif, dar prietenii imi spun Bitza, ca rapperu' lu' peste biggrin.gif. Am 22 de ani, sunt de loc din Sb, de profesie stundent in anul 4 la fac. de Stiinte Economice din Sb si am o solenza rapsodie din 2003 cu 40000 km la bord fara nici o problema majora decat odata injectoarele infundate. Am deschis acest topic ptr. ca eu consider ca am auzit prea multe pareri proaste despre aceste masini desi ele nu merita aceste cuvinte dure. Am sa va spun ca din punctul meu de vedere solenza este o masina foarte distractiva si foarte buna ptr. sofer, are performante dinamice acceptabile, stabilitate medie - buna, desi are amortizoarele cam moi, confortul nu e nici el foarte rau si in plus am condus masini mult mai scumpe care nu m-au impresionat ca "batranica" mea. De ex. un Opela Astra 1.7 dti pe care l-am condus vre-o 15000 de km la servici e de departe mai proasta ca si performante decat solenza, cel putin la fel de zgomotoasa si ceva mai stabila dar de aia n-o critica nimeni cum fac de ex. cei de pe daewooclub vizavi de dacii. La fel am sa-mi asum riscul sa spun ca loganul 1.4 preferance al prietenei mele ca si masina nu e mai buna decat solenza cu toate ca e mai spatioasa si relativ mai confortabila. In schimb o masina de care eu m-am indragostit facand cateva drumuri la bucuresti cu sefu' este hyundai terracan 2.7 cdti la care m-a impresionat forta motorului la orice turatie si stabilitatea foarte buna desi e foarte mare. Inchei aici cu speranta ca nu sunt singurul care gandeste asa, de fapt stiu ca nu sunt singur ptr. ca sunt mebru aici de vre-un 1 juma' desi nu am mai postat demult, ptr. ca urmaresc zilnic ce se intampla pe forum.
Respectele mele.

--------------------
Dacia 1310 1991 - SB-19-BTZ
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Sandrin
post 5 Feb 2006, 22:39
Post #2

Membru incepator

From: Constanta

SALUT LA TOTI ! rolleyes.gif
SUNT NOU PE AICI PE FORUM (DESI INTRU DE CEVA VREME DAR NU MA LOGASEM) SI POSED O SOLENZA CONFORT DE PRIN JUMATATEA LUI 2004 SI VREAU SA SUBLINIEZ CE A SPUS BASHTARD. PANA ACUM NU AU APARUT PROBLEME MAJORE .. ADICA MAI DELOC SI SUNT MULTUMIT DE EA .
VREAU SA MA INTELEG CU TOTI DE PE AICI PE FORUM SI SA SCHIMBAM OPINII DESPRE MASHINUTZELE NOASTRE DRAGI. rolleyes.gif

ANTICIPAT ! smile.gif

--------------------
dacia solenza 2004
Solenza Confort 1.4 MPI '04
+
hebron
post 5 Feb 2006, 22:59
Post #3

Membru autentic

[QUOTE]Opela Astra 1.7 dti pe care l-am condus vre-o 15000 de km la servici e de departe mai proasta ca si performante decat solenza, cel putin la fel de zgomotoasa si ceva mai stabila dar de aia n-o critica nimeni cu

Si marmota....sau
Asa zicea si vulpea

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006
ocazional Megane II
+
kaspersky
post 5 Feb 2006, 23:08
Post #4

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

e luna plina?

YO! Numele meu e Gugl da' pretenarii mei "imi spune" Serci biggrin.gif . Ia uite ce am gasit pt. voi: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=28403 . Poate totusi ma lamuriti de ce acest topic la Imbunatatiri???

This post has been edited by kaspersky: 5 Feb 2006, 23:17

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Sandrin
post 6 Feb 2006, 00:16
Post #5

Membru incepator

e..acuma dak omu vrea sa se laude cu masina lui... rolleyes.gif fiecare cu ce are smile.gif

--------------------
dacia solenza 2004
+
Bashtardo
post 6 Feb 2006, 00:17
Post #6

Membru incepator

From: Sibiu

Marmota zicea ca am dreptate ptr. ca masina respectiva era un opel astra g, combi cu motor 1.7 de 75 de cai putere, acuma daca tu vrei sa insinuezi ca o masina de 1,3 tone cu 75 de cai sau una de 1 t cu 75 de cp e acelasi lucru e problema ta. Eu mi-am spus parerea si nu inseamna ca trebuie sa mi-o luati in nume de rau doar ptr. ca sunteti posesor de clio symbol cu 1.5 dci de 65 de cai si considerati ca nu e adevarat ce spun eu. Ptr. ca daca aveam nevoie de parerea dvs. a-si fi spus.

--------------------
Dacia 1310 1991 - SB-19-BTZ
+
Sandrin
post 6 Feb 2006, 00:25
Post #7

Membru incepator

eu zic sa tratam subiectul pe care l-a deschis Bashtardo la inceput... unsure.gif
Nu de opel astra sau clio symbol.. wacko.gif asta e topic destinat daciilor (slz)

--------------------
dacia solenza 2004
+
trans-am
post 6 Feb 2006, 02:04
Post #8

Membru Inginer

From: Cluj-Napoca,Alba Iulia

Bravo Bashtardo! Sti care e problema noastra ,a romanilor? Ca nu stim sa apreciem ceea ce avem! Dacia e a noastra si trebuie sa invatam sa o apreciem.
Sa ne gandim la cat dam pe o Solenza si cat dam pe o alta masina.... Si nu numai atat. costuri de intretinere..... Am lucrat la reprezentanta BMW si am vazut ce-nseamna BMW. Ca sa ne facem o idee un BMW care intra in service la o revizie,nu iesea fara 20-25 milioane lei!!! Nu ca la Solenza la care scapi cu 2-3 milioane.Si dupa ce iese din garantie,mergi la alte service si e mai ieftin....
Bine ca indienii stiu sa tzina la Mahindra&Mahindra sau ceva de genu asta.
Asa ca eu subscriu:Solenza e o masina ideala pt romani, e compromisul perfect intre cosuri de achizitie-intretinere si ceea ce ofera....

--------------------
Renault Megane 4 GT 2016 - 1.6 Turbo 205 hp
Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
+
AND
post 6 Feb 2006, 03:04
Post #9

Membru autentic

From: Bucuresti

Nenea trans-am.. sti care e problema noastra, a romanilor? Ca nu stim sa ne depasim conditia!
E de inteles sa te plangi tu cel care apreciaza Solenza de costurile de intretinere ale unui BMW , dar pe proprietar il doare undeva! Daca a avut bani de beemer , are bani sa-l si intretina! Pe tine nu te obliga nimeni sa-l cumperi daca nu ti-l permiti asa ca nu ai nici un motiv de ce sa te plangi ca te rupe la buzunare dupa un schimb de ulei! smile.gif

Vulpea... ^

E foarte bine sa ne multumim cu ce avem chiar daca avem putin , dar sa ne si laudam cu putinul ala e cam aiurea. Exemplu domnul Bashtardo care mentioneaza cum Logan 1.4 Preferance nu este mai bun decat Solenza dansului. Pai bine sefu dar pe langa cele 0.2 secunde cu care solenza ajunge mai repede la 100 , ce stie sa faca mai bine decat Logan? In ce sens o vezi tu mai buna?

De ce nu compari Rapsodia ta 1.4 cu un Laureate 1.4 sau mai nou un Laureate 1.4 Plus. E bine sa-ti vezi lungul nasului ... ca daca ne-am lua toti dupa tine am ajunge sa concluzionam ca 206 e peste 307 , Clio e peste Megane , Fiesta e peste Focus si asa mai departe . wink.gif

This post has been edited by AND: 6 Feb 2006, 03:07

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
argon
post 6 Feb 2006, 07:29
Post #10

Mesaj semiautomat

Problema romanilor e ca supraapreciem ce avem..ma rog ce aveti in cazul de fata, ridicati in slavi Solenta pe topicul asta, Oricum mie mi se pare grandomanie, mai ales partea cu "ca aveti ce lauda" radmasa.gif

This post has been edited by argon: 6 Feb 2006, 07:36

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
hebron
post 6 Feb 2006, 08:13
Post #11

Membru autentic

QUOTE(Bashtardo @ 6 Feb 2006, 00:17)
Marmota zicea ca am dreptate ptr. ca masina respectiva era un opel astra g, combi cu motor 1.7 de 75 de cai putere, acuma daca tu vrei sa insinuezi ca o masina de 1,3 tone cu 75 de cai sau una de 1 t cu 75 de cp e acelasi lucru e problema ta. Eu mi-am spus parerea si nu inseamna ca trebuie sa mi-o luati in nume de rau doar ptr. ca sunteti posesor de clio symbol cu 1.5 dci de 65 de cai si considerati ca nu e adevarat ce spun eu. Ptr. ca daca aveam nevoie de parerea dvs. a-si fi spus.
*

de ce cand zic ceva lumea sare si zice de Symbol? E doar o masina (destul de) ieftina, consum mic si cu fiabilitate dovedita, nimic spectaculos.
Cat despre comparatia cu tonele si cu "mai bun" decat Astra, ma abtin de la orice comentariu.Nu critic Dacia dar, totusi, nu m-am putut abtine cand am vazut atata patriotism dezumflat...

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
ocazional Megane II
+
hebron
post 6 Feb 2006, 08:18
Post #12

Membru autentic

Si inca ceva, nevrand sa fac pe desteptul...credibilitatea ta e pusa la indoiala, un student in anul 4 nu stie sa scrie corect? dry.gif "vre-o, vre-un, a-si" radmasa.gif

--------------------
clio symbol 2004 1.5 dci
ocazional Megane II
+
driverx
post 6 Feb 2006, 09:00
Post #13

--- Membru cu ralanti ---

Topicu asta se inchide, si dupa un timp se rade. De ce? Scrie in regulament. Care mai face idiotenia asta de topic cu subiectul asta, ia 30 zile de la mine bonus...deja EXISTA nu stiu cate topicuri similare. Si alti veseli cu IRC, la fel 30 zile de va mai vad. Acuma va iert, dar rad topicul.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 22:16
Forum Renault